- 1 Ocak 2022
- 4.041
- 14.813
- 158
Suç sizde tanışma sırasında ailenize kaba davranan insanlarla yola devam etmişsiniz .Aile benim için daha önemlidir.Anama, babama saygısı olmayan adamı aşkından ölsem bile anında kapıya koyarım .İşte böyle adamları baş tacı yaparak kendinizi degersizleştiriyorsunuz.Selamlar,
Erkek arkadaşımla ben mühendisiz ve aynı şirkette çalışıyoruz. Bunu söyleme sebebim para konusunun dert olmaması gerektiğini ima etmekti
Erkek arkadaşım ile birlikte bir süre önce evlenme kararı almıştık. Ama nedense karşı taraf sürekli ayak diretti. Ailem kapalı olduğu için istemediklerini ima ettiler(ben açığım) ve ailemle tanışmalar sırasında sürekli kaba davrandılar aileme. Ancak biz bunları bir şekilde aşarız aileleri çok fazla görüştürmeyiz deşik.Karşı tarafın borca harca girmesini istemediğim için nişan isteme elbiselerini kendim aldım, bohça istemedim, hatta erkek arkadaşımın gömleğini bile kendim aldım, altin istemedim vs.
Sadece bizde adet çarşıya çıkmaya heves ettim. Ancak karsı taraf bunu kabul etmedi ve dialoglar aileler arasında gerildi ve nişana 1 hafta kala ayrıldık. Ben bu konuda kendimi çok değersiz hissettim. 2 3 parça eşya almamak için beni bıraktı ve ailesine karşı arkamda bile durmadı
Yani bu yaptıkları değil sizi çarşıya çıkarmamaları mı sorun oldu gerçektende ? Kusura bakmayın ama sizin ailenize sırf kapalı diye terbiyesizlik kabalık yapıyorlar ama siz “Nasılsa görüştürmeyiz” diyip zaten o olaya sessiz kalarak baştan kendinizi ve de ailenizi değersizleştirmişsiniz. Ailenize değer vermeyenler size neden değer versin ? Bence hiç arkanıza bile bakmayın.ailemle tanışmalar sırasında sürekli kaba davrandılar aileme.
Kendi kararlarini alamayan, erkekle omur gecmezdi,Bazı durumlarda annesinin dediğini dinlerdi
Kesinlikle +Ailenize kaba davranıldığında sessiz kalmamalıydınız. Niye kalıyorsunuz, ne münasebet yani? Ailenize yapılan saygısızlık size yapılmış gibidir.
İyi olmuş size açıkçası kızmayın ama sırf evlenmek için ailenizi, kendinizi hiçe saydirmazsınız bundan sonra belki.
Taviz tavizi dogururSelamlar,
Erkek arkadaşımla ben mühendisiz ve aynı şirkette çalışıyoruz. Bunu söyleme sebebim para konusunun dert olmaması gerektiğini ima etmekti
Erkek arkadaşım ile birlikte bir süre önce evlenme kararı almıştık. Ama nedense karşı taraf sürekli ayak diretti. Ailem kapalı olduğu için istemediklerini ima ettiler(ben açığım) ve ailemle tanışmalar sırasında sürekli kaba davrandılar aileme. Ancak biz bunları bir şekilde aşarız aileleri çok fazla görüştürmeyiz deşik.Karşı tarafın borca harca girmesini istemediğim için nişan isteme elbiselerini kendim aldım, bohça istemedim, hatta erkek arkadaşımın gömleğini bile kendim aldım, altin istemedim vs.
Sadece bizde adet çarşıya çıkmaya heves ettim. Ancak karsı taraf bunu kabul etmedi ve dialoglar aileler arasında gerildi ve nişana 1 hafta kala ayrıldık. Ben bu konuda kendimi çok değersiz hissettim. 2 3 parça eşya almamak için beni bıraktı ve ailesine karşı arkamda bile durmadı
Avukat Ergün kazanır diye bı sayfa var orayı yöneten gerçekten avukat... O da Mehmet dicnerlerle ilgili böyle bir paylasim yapmisKendi kararlarini alamayan, erkekle omur gecmezdi,
"bazi durumlar" evlendiğinizde yatak odanizda dahil bütün hayatiniz olacakti.
Hayat görüşü farkli olduğu icin ailenize kaba davranan, saygi duymayan insanlardan siz uzak duracaktiniz.
Ailene kaba davranan insanların seni el üstünde tutmasını bekleyemezsin.Önünü erken görmen yararına olmuş diye düşünüyorum.Selamlar,
Ucuz kurtulmuşsunuz, aşk sevgi , sevgililik farklı, evlenmek farklı. Şu anda nişan iptal edildi ama inanın 3-5 yıl sonraki bir boşanma yaşamaktan kurtuldunuz. Sorun çarşıya cikma falan değil, sorun ailesinin sizi istememesi ve sevgilinizin ailesinin sözünden çıkmaması. Ayrıca öyle ilerde aileleri çok görüştürmeyiz olayı eyle basit değil, inanın o evlilik size zehir olurdu. Sizin adınıza çok sevindim ayrıldığınız için.Selamlar,
Arkadaş bu ve bunun gibi iğrenç yorumlar neden? Siz ilişki içinde yaptığınız hataların her zaman farkında mı oluyorsunuz beni suçlamaların ve bu tarz iğrenç ötesi yorumların sebebini anlamaya çalışıyorum. Üslüpp....Aileleri işin içine katmayayim deyip alışverişe ailesiyle çıkmak istemek biraz tezat olmuş.
Konu sahibi, kusura bakma ama adama kapak atmaya çalışıyorsun gibi görünmüş. Sen kendi değerini düşürmüşsün, eminim onlar da "benim oğluşum daha iyisine layık" demişlerdir.
Altın vs istemedin diye değil. Aileni küçük görmüşler, saygı duymuşsun. Kaba davranmislar, az görüşürüz demişsin. Adamın cebinden para çıkmasın diye tüm sorumluluğu alıp yapması gerekenleri sen yapmissin. Annesinin ağzına bakan adamı baştacı yapmissin.
Neden?
Sen ayıplı mal mısın da biri seni alsın diye bunca çaba gosteriyorsun?
Hal ve davranışın normal kadın davranışı değil kesinlikle.
Bir de sen tekmeyi koyacagina terkedilmişsin. Ve buna da üzülüyorsun,yazık oldu diye.
Ne denir ki? Evlensen sanki mutlu mu olurdun? Bin kere senin terketmen lazımdı
Bari bu iğrenç olay sana deneyim olsun, bundan sonra evlenmeyi dusundugun insanda red flaglari, yoldaki işaretleri iyice oku. Suphelendigin davranışta yol ver gitsin.
Bir de birkaç rekat şükür namazı kıl, erkenden ayrıldın diye
Tabii ki ilişki içinde hataları farkında olup ayrılıyoruz. Göz göre göre aileme kötü davranan, beni aşağılayan, yapmasi gereken sorumluluklardan kaçınan insanlarla sırf seviyorum diye devam etmek akıllı insan işi mi?Arkadaş bu ve bunun gibi iğrenç yorumlar neden? Siz ilişki içinde yaptığınız hataların her zaman farkında mı oluyorsunuz beni suçlamaların ve bu tarz iğrenç ötesi yorumların sebebini anlamaya çalışıyorum. Üslüpp....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?