Dışarda yapma imkanınız yok mu?
babaniz evden hic cikamayacak durumda mi tekerlekli sandalyeyle falan?
madem kalabalik olacak yerinizde olsam evde yapmazdim.herseyi zaten hazir alacak ya da yaptiracaksiniz. ikrami da icinde olan kucuk bi kafede yapabilirsiniz nisani.
ev fikri nerden tutsaniz elinizde kalacak gibi.
Maddi kaygım hiçbir şekilde yok, en doğrusunu yapardım babamın eşine yük olmadan ancak dışarıda olursa babamın gelme imkanı yok, onu ambulans ile oraya götürmem ve yatabileceği bir sedye ayarlamam gerekiyor ki bunu da babamla konuştum, herkesin içinde o şekilde yatmak istemediğini söyledi. En azından evde odamda uzanırım gibi şeyler söyledi.Canim bak bir cafe gibi yer tut babanin esi ve babani kirmadan. O dolmalara sarmalara yardimciya harcayacagn paranin ustune biraz daha koy bir ay sık disini borc al bibyerden destek al. Bir cafe tut. Bir organizasyonlar anlas on numara masa. Gecen hafta instgramda gordum harika bir masa 400 liraya organize etmisler. Yok yok. Bosver kimsenin naziyla ugrasma
Babama bunu da teklif ettim. Doktorlar eski haline dönemeyeceğini söylediği için bir an önce olmasını istiyor. İşin kötüsü nişanlımın tarafından gelecek sadece anne, baba ve kendisi. Babam davet ettikçe misafir davet ediyor ve eşiyle aram geriliyorBabanız iyileştiktwn sonra yapamaz mısınız?
gecmis olsun. Allah sifa versin babaniza.Babam yaklaşık 2.5 dakika kadar oturabiliyor. Yatması gerekiyor. Maalesef isteme merasimi vs. babam yatarken olacak, ki bu benim için ya da karşı taraf için asla sorun değil. Kimseye yük olmadan bu işin içinden çıkmak istiyorum sadece. Dışarıda yaparsam babam göremeyecek maalesef nişanımı
Ayy cok gecmsi olsun konuyla alakali degil ama ben boyle bazi seylere cok uzuluyorum kadin babaniza bakarmi hep boyle kalacak diyosnuz yaBabama bunu da teklif ettim. Doktorlar eski haline dönemeyeceğini söylediği için bir an önce olmasını istiyor. İşin kötüsü nişanlımın tarafından gelecek sadece anne, baba ve kendisi. Babam davet ettikçe misafir davet ediyor ve eşiyle aram geriliyor
Zor durum gerçekten. İnanın çaresizliğinizi anlıyorum. Eşi de haklı. Kimse istemez doğrusu. Babanız sadece kendi evi gibi, çağırdıkça misafir çağırması, halıların olmasına karışması eşini rahatsız edecektir. Hatta annenizin onun mutfağına girmesi dahi. Ve haklı.Babama bunu da teklif ettim. Doktorlar eski haline dönemeyeceğini söylediği için bir an önce olmasını istiyor. İşin kötüsü nişanlımın tarafından gelecek sadece anne, baba ve kendisi. Babam davet ettikçe misafir davet ediyor ve eşiyle aram geriliyor
İsteme merasimi olduktan sonra kutlama için ayrı yere geçilse davetliler direk solana geçsin istemeye de en yakınlar katılsın az kişi olur ev kirlenmez fazla
gecmis olsun. Allah sifa versin babaniza.
boyle merasimlerde genelde arkadaslar ve kuzenler servis ikram vs islerini halleder aslinda:)
ama garanti olsun derseniz kucuk bi organizasyon sirketiyle anlasabilirsiniz maddi durumunuz elverirse. birsey dusunmenize gerek kalmaz.
Ayy cok gecmsi olsun konuyla alakali degil ama ben boyle bazi seylere cok uzuluyorum kadin babaniza bakarmi hep boyle kalacak diyosnuz ya
Ben de haklı olduğunu düşünüyorum, bir de yeni ev aldılar ve kadıncağız parkelerine kadar tek tek seçti. Çizilse bile ne gerek var, üzülürüm. Kimseye yük olmak istemiyorum.Zor durum gerçekten. İnanın çaresizliğinizi anlıyorum. Eşi de haklı. Kimse istemez doğrusu. Babanız sadece kendi evi gibi, çağırdıkça misafir çağırması, halıların olmasına karışması eşini rahatsız edecektir. Hatta annenizin onun mutfağına girmesi dahi. Ve haklı.
Bu topa girmeyin. Yani hastahane enfrksiyonu da nasıl eski hale döndürmeyecek konuma sokabiliyor onu da anlamadım
Babam durumun ciddiyetinin çok farkında değil açıkçası, "hele ayağa kalkayım" diyor ama ben düğün istemiyorum. Yani durum buyken babamın katılmayacağı bir düğün yapmak istemem.Peki düğünü nasıl ayarlayacaksınız,babanız düğününüze katılabilecek mi ? O konuda bir fikriniz varsa nişanda da uygulayabilirsiniz diye düşündüm
Doğru söylüyorsunuz, ertesi gün için ayarlamak da gerekecek. O gün için de lazım, babamın eşi oradan oraya koştursun istemiyorum ki kendisi de haklı olarak bunu istemediğini belli ediyor. Organizasyon şirketi yerleştirme ve toplamayı yapar mı, bunları araştırmam lazım. Fikirler için çok teşekkürler, umarım şu cafe işine ikna edebilirimNisan icin organizasyon sirketyle gorus, hazrliktan ikrama ve toplanmaya kadar yapsinlar asil temizlik ertesi gun gerekiyor aslinda, babnizn esiyle gorusun ertesi gun icin de bir temizlikci ayarlayabilirsinz hem bu sekilde yuk de olmazsinz yani en aza indirilir boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?