ama üzerine gitmezsem o durgun halini görünce o zaman da ilgisiz olmaz mıyım ?
ayy missaa..
beni tanımış olsan laf yapıştırmanın benden ne kadar uzak bi terim olduğunu anlardın..
asla cevap veremeyen bi tipim..
sadece niaşnlım değil herkese karşı(
seaster mobilyayı kendi dedi beğen de sipariş verelim diye yavaştan ödeyim dedi..
şimdi de daha erken boşver dedi kendi..
tamam dedim sustum..
tamam derdini biliyrm ama bu kadar stres yapınca borcu azalıyor mu ?
sevgimi öyle çok gösteriyorum ki bazen onu boğduğumu hissederim..
o derecede yani..
üzerime çok geliyorsun sorup durma derdimi dedi..
bildiğin şeyler dedi ama ben onun bu hallerine alışkın değilim..
o öyle olunca ben de nasıl davranacağımı şaşırıyorum bi hata yapıp kızdırırım yada üzerim diye
Dilekçiğim kaçan kovalanır sakın üstüne varma. Evlilik fikri ona yaklaştıkça korkmuş olabilir yada ona yakınlarınlarından birisi senin hakkında olumsuz konuşmuş olabilir benim aklıma bunlar geldi. Kendinizi gümüş tepside sunmayın kızlar, ne demişler...kızdır nazdır.
dileeeeek canim,
aklina takma canim...varya sende bendensin...hemen agla dur, dünyani yik..hemen kötü düsünceye kapilan bir insansin anlasilan =)
söyle söylim canim bak,
bizde varya bir kac hafta okadar cok sorun yasiyorduk ki anlatamam ya, düsman gibiydi...bende anlayamamistim...dedim heralde simdi dügün nisan stressinden fln....
amaaaaaa sonraaaaaaaaa neyi anladim biliyormusun....tek derdi ona EVET EMINIM, SENI SEVIYORUM VE HIC BIR KUSKUM YOK, bilmek ve hissetmek istemis....onuda bunlari göstererek anladim bunlara ihtiyaci oldugunu ve bu yüzden bana tepkili oldugunu ve sevgi dolu olmadigini....
birde öyle denesen caninm.....su an belki hic birsey yokmus gibi davranmam daha dorgu olur, yani daha fazla ona karsi sevgini göstermeye calissan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?