- Konu Sahibi yarengoksin
-
kızlar çok sık kavga ediyorduk. Sürekli bana pis pis laflar ediyordu. Birde ben memur olunca o kendini eksik hissetti hep
kötü davrandı. O kadar ağır laflar ediyordu ki bana hep sabrettim ben ayrılmadım.
Sonra dün onun ettiği lafın aynısını ben söyledim. O da nişanı attı.
kızlar çok sık kavga ediyorduk. Sürekli bana pis pis laflar ediyordu. Birde ben memur olunca o kendini eksik hissetti hep
kötü davrandı. O kadar ağır laflar ediyordu ki bana hep sabrettim ben ayrılmadım.
Sonra dün onun ettiği lafın aynısını ben söyledim. O da nişanı attı.
aileni hemen haberdar etmelisinçok üzüldüm senin adına....ama boyle olması emın ol daha iyi.şimdiden sana o lafları soyluyorsa evlendıgın zaman daha kötüsü olabilir... Bende 2 aylık nişanlıyım ve nişanlım çok ağır sozler kullanıyor en ufak bişey de küfürlü konusuyor...ve sabrım kalmadı daha fazla keske bnmkıde atsa nişanı..sırf ailemden çekindiğim için sesimi çıkartığ nişanı atamıyorum
o kadar saygısız çocuğun ebeveynleri kimbilir nasılkızlar birde birşey soracam. Nişanı attı ailesine de demiş ama ailesi benim ailemi aramadı. Nişanı o attığı için ailemi araması gerekmez mi? Ne diyorsunuz bu durma?
Ve sakın benım gibide salak olmayın defalarca aldatmasına bana vurmasına ragmen sabrediyorum...umarım bir an önce kurtulurum..daha iki hafta önce telefonumu yere fırlattı kırdı....sadece sabır dılıyorum...ve evleneceğimiz kişiyi çok iyi tanımamız gerektiğini düşünüyorum
Ve sakın benım gibide salak olmayın defalarca aldatmasına bana vurmasına ragmen sabrediyorum...umarım bir an önce kurtulurum..daha iki hafta önce telefonumu yere fırlattı kırdı....sadece sabır dılıyorum...ve evleneceğimiz kişiyi çok iyi tanımamız gerektiğini düşünüyorum
iki gün üzül ür ömür boyu rahat edersinpapatya bence iyi düşün taşın. Sana ayrıl demiyorum diyemem de çünkü aynı şeyleri ben yaşıyorum. Üzüleceksin çok. benim şuan kolum kanadım kalkmıyor çok kötüyüm ama önce SENsin. Önce KENDİNİ düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?