nişanımızı attı:(

Nasıl atlatacağın belli, çalışıyor musun? Eğer çalışıyorsan bol bol mesaiye kalacaksın işini geliştirmek için projeler yaratacaksın. Bin tane kategoride kurslar var onlara gitmeye başlayacaksın ve anın boş geçmeyecek. Aklına gelecek mi elbette gelecek ama geldiği an hemen başlayacaksın bağıra bağıra şarkılar söylemeye, ağlamak gelecek içinden ağlayacaksın da hıçkıra hıçkıra ama sonra başlayacaksın spora yapmaya ve çılgınlar gibi koşmaya. Böylece hem harika bir vücudun olacak, hem işinde başarılı olacaksın, hem bir sürü farklı konuda kurslara gittiğin için bilgin olacak hem de artık yavaş yavaş unutmuş olacaksın! Aklına yıllar sonra bile gelecek ama şimdiki kadar canını acıtmayacak, kabini ağrıtmayacak.

En kötüsü sabahtır, sabah gelir aklına uyandığın anda...
Gece ağlarsın yatağında ama sonra uyku ağır basar uyursun!.. Ve geçer... Ama sabahları fenadır...
Sabah yapacak bir şeyler bulman gerek...

Ama atlatacaksın, sen değerlisin kaybeden o!!!

kızlar çok sık kavga ediyorduk. Sürekli bana pis pis laflar ediyordu. Birde ben memur olunca o kendini eksik hissetti hep
kötü davrandı. O kadar ağır laflar ediyordu ki bana hep sabrettim ben ayrılmadım.
Sonra dün onun ettiği lafın aynısını ben söyledim. O da nişanı attı.

Sözün bittiği yer hakkında hayırlısı olsun...

keşke dayanmasaydın bu kadar sen atsaydın nişanı...

erkek değilmi hepsi aynı bi yerde

çok üzüldüm senin adına....ama boyle olması emın ol daha iyi.şimdiden sana o lafları soyluyorsa evlendıgın zaman daha kötüsü olabilir...
Bende 2 aylık nişanlıyım ve nişanlım çok ağır sozler kullanıyor en ufak bişey de küfürlü konusuyor...ve sabrım kalmadı daha fazla keske bnmkıde atsa nişanı..sırf ailemden çekindiğim için sesimi çıkartığ nişanı atamıyorum

Geleceğinin sinyallerini şimdiden vermiş iyi olmuş ayrılmanız hiç üzülmeyin bugün bunu yapan yarın neler yapmaz...

Bencede çok iyi oldu, içim çok acıyor kızlar, ağlaya ağlaya bir hal oldum ama
olması gereken buydu. Ben çok sabrettim çok değer verdim.
Zamanında tokat bile attı bana gene affettim.
Kızın birazda akıllı olması gerekiyor. Benim gibi salak olmayın sakın.

Ve sakın benım gibide salak olmayın defalarca aldatmasına bana vurmasına ragmen sabrediyorum...umarım bir an önce kurtulurum..daha iki hafta önce telefonumu yere fırlattı kırdı....sadece sabır dılıyorum...ve evleneceğimiz kişiyi çok iyi tanımamız gerektiğini düşünüyorum

aileni hemen haberdar etmelisin

kızlar birde birşey soracam. Nişanı attı ailesine de demiş ama
ailesi benim ailemi aramadı. Nişanı o attığı için ailemi araması gerekmez mi?
Ne diyorsunuz bu durma?

Neyi sabrediyordun değişmesinimi bekliyorsun yazık ediyorsun kendine yol yakınken neden terk etmiyorsun gençliğine sana vede ailenede yazık ediyorsun..Bir abla nasihatı olarak dinlersen sevinirim

papatya bence iyi düşün taşın. Sana ayrıl demiyorum diyemem de çünkü aynı şeyleri ben yaşıyorum.
Üzüleceksin çok. benim şuan kolum kanadım kalkmıyor çok kötüyüm ama önce SENsin.
Önce KENDİNİ düşün.

delimisin nesin yaaa??? söyle kızım ailene nıye cekınıosun. yarın obur gun evlenıp bosanıp onların yanına döndüğünde daha mı az mutsuz olucaklar?? hele bıde kucagında cocuk olursa ohhhh deme annenlerın keyfıne. kızımız kucagında cocuguyla eve döndü, ne mutlu bıze dıcekler dimi. kendinize azıcık guvenınız olsun yaaa.....

konu sahıbı arkadasım, bence ıyı olmuş nişanı atması. sana yaptıklarının sadece bı tanesını ona yapmıssın ve o nişanı atmış. sana yaparken agır gelmıoda sen soyleyınce mı bu kadar agır geldi. e ağır geldiğine gore de sana bayagı cektırmış. sen sabretmişsin beklemişsin. neyse verılmıs sadakan varmıs. o kendı kendıne kurtarmıs seni kendisinden. ya sen nısanı atmak ısteseydın de sana yapıssaydı tehdıtler etseydi. sen aılene soyle nısanı attık analaşamıoruz bana boyle boyle yaptı, bende bunu yapınca kendı dayanamadı attı nısanı de. kımse seni dövüp öldürcek degil.

iki gün üzül ür ömür boyu rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…