nişanımızı attı:(

türkle nişanlanıp nişan atan da bisürü insan vardır eminimki........ bi türk olarakkkkkk çoooooooook sinrlendim şuaaaaan..... kalbiniz iyi niyetli olsunki karşısında mükafatını alasınız...................

Benim yazdıklarımdan dolayı sinirlendiysen ben kötü anlamda bir şey demedim.
İnsanlar ayrımcılık olsun başka şey olsun muhakkak bu tarz işlere karışıyorlar.
Kimseyi işinize karıştırmayın demek istedim ve kimseyi dinlemeyin kalbinizin sesini dinleyin.
Ayrımcılık da yapmıyorum ben ayrıca allah herkese gönlüne göre versin.

ailen nişanlının içki içtiğini biliyormu ne diyorlar bu konuda

[/RIGHT
kızlar hepinize çok tesekkr ederm sizinle konusmak dertleşmek fikirleriniz duymak çok iyi geldi..hepiniz fikri çok degerli benm için iyiki varsınız.​

var..ama annem için yok.annem sabit kafalı kendi dogruları var hep hayatında....illa o doğrular olucak onun bildği hep dogrudur.aksını soyletmez soz hakkı vermezkı...

Canım okuyunca cok uzuldum bende nişanlanalı 4 ay oldu nişan zamanı zor dönemler....Ama senin nişanlın katlanılacak gibi değil allah yardımcın olsun Hayatını paylasıcaksın sen bu ınsanla o bu ne der dıye hayatını zından etme kendıne suan benım hakkımda ne dusunur dıye dusunduklerın emın ol kotu gununde hıc bırını bulamazsın ne olursa olsun bu senın hayatın ıyı dusun ve yapmak ıstemedıgın bırseyı yapma nısanlısın atarsın unutulur ama bosandıgın zaman sılemeyecegın ızler kalır hayatında baslangıcların daha zor olur kendını dusun oncelıkle... Allah yardımcın olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…