- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Evlenip tekrar aldatildigindada baskalari ne der diye mi dusuneceksin bugun yapan yarin her turlu yapar insanlar 20 yilli evliligini bitirebiliyor bu sebepten sen soruyormusun ?bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
peki o zaman neden onu değilde beni seçti
Aynen ole keske ilk aldatmada ayrilsaj affetmeseydm diye kendi kendimizi yiyoruzEvlenip tekrar aldatildigindada baskalari ne der diye mi dusuneceksin bugun yapan yarin her turlu yapar insanlar 20 yilli evliligini bitirebiliyor bu sebepten sen soruyormusun ?
ya beni seviyor bu adam ya.bensiz yapamaz o.beraber büyüdük biz
bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
peki o zaman neden onu değilde beni seçti
ya beni seviyor bu adam ya.bensiz yapamaz o.beraber büyüdük biz
Nisanliyken ayrilamayan evlenince milletin lafindan korkup hic ayrilamaz kadin kendini değerli gormezse erkek hic gormezki yazık pazardan elma aliniyor sanki onu degil beni secti ne kotu bir cumle.Aynen ole keske ilk aldatmada ayrilsaj affetmeseydm diye kendi kendimizi yiyoruz
bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Onun karari belliydi sadece olayi yazmak icin konu acmis cikipta aman ha 6 seneni cope atma deriz diye beklemis ama sorunlu bizler olayi idrak edemedik sanirimm :)Eee konu sahibi neye karar verdi kızlar bileniniz var mı?
Hey allahım böylelerine herşey müstehak diyecem olmayacakOnun karari belliydi sadece olayi yazmak icin konu acmis cikipta aman ha 6 seneni cope atma deriz diye beklemis ama sorunlu bizler olayi idrak edemedik sanirimm :)
Vardır mantıkli açıklaması.Geldiginde yuzugu suratına fırltıcam eger mantıklı bı acıklaması yoksa
Kardeşim nasıl mantıklı bi açıklaması olabilir.Geldiginde yuzugu suratına fırltıcam eger mantıklı bı acıklaması yoksa
ya Allah aşkına adam sana yaptım çünkü neden yapmayayım dese bile adamın mantıklı açıklaması var diyip boynuna atlayacaksın neden bahsediyorsun yaGeldiginde yuzugu suratına fırltıcam eger mantıklı bı acıklaması yoksa
Bence sen mantık arayacak en son insansın.Geldiginde yuzugu suratına fırltıcam eger mantıklı bı acıklaması yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?