nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Evlenip tekrar aldatildigindada baskalari ne der diye mi dusuneceksin bugun yapan yarin her turlu yapar insanlar 20 yilli evliligini bitirebiliyor bu sebepten sen soruyormusun ?

peki o zaman neden onu değilde beni seçti

oha. siz bu kafayı yaşıyorsanız buraya neden konu açtınız?

pardon ama adam seçim yapmamış. sizden yana hiç yapmamış. gayet ikinizi bi arada idare etmiş.

bu kadar zavallı olmayın.

Anneniz için üzüldüm. eminim çok yıpratıcı bi süreç. ama bu kişinin yaptığı şerefsizliği bu sebepten sineye mi çekeceksiniz?

pes.

ya beni seviyor bu adam ya.bensiz yapamaz o.beraber büyüdük biz

Aynennn sensiz yapamaz..
Seni o kadar seviyor kii tek başına canın sıkılmasın diye yanına bi hatun daha getirmiş..
Aayyy yerimm çok tatlıııı..
Nerde kaldı böyle aşklar (((

Evlenince de bi tek senle sevişmez.. Çünkü yorulmanı istemez çünkü sana aşıkkkkk.. oyşşşş kalpli smiley.

Tövbe yarabbiiimm !!!

Eee konu sahibi neye karar verdi kızlar bileniniz var mı?

14 sayfa okudum inan benim midem almadı gerçekten seni tebrik ederim yani Yo bensiz yapamaz yok niye beni seçti niye seni seçecek bir bayan arkadaşında dediği gibi seni daha rahat aldatır istediğini yapsın onu terk etmeyeceksin boşuna kendimizi yoruyoruz seni yüz kere aldatsa susar oturursun seni bu yüzden seçti bensiz yapamaz su bu birlikte büyüdük bunlarla avut kendini madem ne gelip bizi yoruyorsun ya adam bi güzelde yapmış işte yok kız bırakmamış da yok bilmem ne sende bunlara otur inan

Geldiginde yuzugu suratına fırltıcam eger mantıklı bı acıklaması yoksa

Herkes hemfikirken hala ayrılmama taraftarısınız. Olabilir tabii bizim kararımıza göre hayatınızı belirleyecek değilsiniz.
Ama şunu unutmayın, gururunuz bir defa ayaklar altına alınmış. bir daha olmaz demeyin, olmasa bile zaten yerlerdesiniz şuan. Bir de bunu kabul edip "sen yapsan da problem yok ben affederim" diyerek kendinizi yerin de dibine batırıyorsunuz.
Evlenin, yine aldatılacaksınız, çünkü zemini hazır. "Ben bunu daha önceden de yaptım, bile bile kabul ettin, ne bekliyordun ki?." denecek... Hadi buyrun zehir edin hayatınızı...

Vardır mantıkli açıklaması.
Mesela yanlışlıkla sevişmişlerdir.
Yanlışlıkla aramişlardır birbirlerini.
1 yil oyle hep yanlıslikla gecmiştir. Seni çok seviyodur. Sen onun herseyisin sensiz yapamaz. Bir anlik boşlukta o kiza gitmistir. Sonra zaten kız onu tehtit etmiş zorla olmuş herşey(!)
Sen bitanesin baksana seni cok seviyo ki evlenicek. O kız oyle gelip geciciydi sen kalıcısın.

Kardeşim nasıl mantıklı bi açıklaması olabilir.
Kendini kandırıyorsun aldatmanin nesine mantıklı açıklama yapacak?
Kiz beni tehdit etti zorla oldu falan geç bunları, erkek bu nesine korksun?
Kız zorla ırzına mi geçmiş? Bakireliği mi gitmis nolmus?
Ya hangi erkek tehdit edildim diye zorla ilişkiye devam eder.
Adam seni secmemis farkında misin kizla ayrılmış elinde ki tek seçenek de şuan sensin.
Bu aptal bahanelere de inandığına göre adam tabi seni seçer. Bu nasılsa ne desem inaniyo demis sana geri dönmüş.
Bensiz yapamaz beni seviyo deme bir sene nasıl yapmış.
Senle nişan hazirligi yaparken ayriyeten onu nasıl götürmüş?
Alıp yüzüğü başına atacağına hala inaniyosun adama.
İki lafa kanacaksin evlenceksin iki gun sonra geri döneceksin eve. Annen o zaman üzülmeyecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…