Hic kimse kusura bakmasin eskidenmis sadik asklar kimse vazgecilmez degil en guzel kadinlar bile aldatiliyor en namuslululari da en bu kadar erkekten emin olcak ne yapiorlar size bende bayanim bu denli kimseye guvenmiorm kirk elli yillik evlilikler bitiyor o ne özgüven o diyesim geliyor14 sayfa okudum inan benim midem almadı gerçekten seni tebrik ederim yani Yo bensiz yapamaz yok niye beni seçti niye seni seçecek bir bayan arkadaşında dediği gibi seni daha rahat aldatır istediğini yapsın onu terk etmeyeceksin boşuna kendimizi yoruyoruz seni yüz kere aldatsa susar oturursun seni bu yüzden seçti bensiz yapamaz su bu birlikte büyüdük bunlarla avut kendini madem ne gelip bizi yoruyorsun ya adam bi güzelde yapmış işte yok kız bırakmamış da yok bilmem ne sende bunlara otur inan
mantıklı açıklama ne olabilir. bence trolsünüz. keşke trol olsanızGeldiginde yuzugu suratına fırltıcam eger mantıklı bı acıklaması yoksa
mesajımı neden alıntı yaptınız anlamadım da bizde bir saattir aynı şeyi diyoruz basbaya seni aldatmış bırak diyoruz kız ikna olmuyor bensiz yapamaz diye yırtıyor burayıHic kimse kusura bakmasin eskidenmis sadik asklar kimse vazgecilmez degil en guzel kadinlar bile aldatiliyor en namuslululari da en bu kadar erkekten emin olcak ne yapiorlar size bende bayanim bu denli kimseye guvenmiorm kirk elli yillik evlilikler bitiyor o ne özgüven o diyesim geliyor
6 yılınızı siz değil o zaten çöpe atmısbırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Tamamını yeni okudum.bu adamdan bir bok olmaz.yani benim ağzımı da bozdurup. Ben demek kız beni bırakmadı.Arkadaşım önce bir sakın ol.fotoğraflar ayrıldınız iki aya ait olabilir.eğer daha sonra rahat birlikteliği devam etmişse o döneme ait foto ve mesajlar illaki vardır. Onlara bak.ama dediğim gibi siz ayrıyken olan şeylere birşey söyleyemezsin. Kız kasıtlı yapmış olabilir.ancak siz beraber iken de devam etmişse kesinlikle bitir.annenin rahatsızlığını üzüldüm ama seni mutsüzen bir evlilikle görmek onu daha çok üzer.
6 yılın mı önemli hayatının geri kalanı mı? Aldatılma duygusuyla ve güvensizlikle nasıl yaşayacaksın? Zaten çocuğun nasıl biri olduğunu annene anlatınca ayrılmana sevinir üzülmezbırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
6 yılini çöpe atmazsan bir ömrün çöpe gidecek.bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Böyle zihniyete tüküreyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?