nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

Hic kimse kusura bakmasin eskidenmis sadik asklar kimse vazgecilmez degil en guzel kadinlar bile aldatiliyor en namuslululari da en bu kadar erkekten emin olcak ne yapiorlar size bende bayanim bu denli kimseye guvenmiorm kirk elli yillik evlilikler bitiyor o ne özgüven o diyesim geliyor

mesajımı neden alıntı yaptınız anlamadım da bizde bir saattir aynı şeyi diyoruz basbaya seni aldatmış bırak diyoruz kız ikna olmuyor bensiz yapamaz diye yırtıyor burayı

aklıma iki şey geliyor bu kadar savunmaya geçtiğini görünce Emel'in. ya çocuğun durumu fazla iyi, kızımız fırsat olarak görüp ileride kesin aldatılacağını bile bile kaçırmak istemiyor. beni seçti diyerek ve mantıklı açıklama bekleyerek kendini ikna ediyor. cocuk pişman oldum dese yeter gibi ikna olması için.

ikinci de açıklaması da Emel trolluk peşinde.

Arkadaşım önce bir sakın ol.fotoğraflar ayrıldınız iki aya ait olabilir.eğer daha sonra rahat birlikteliği devam etmişse o döneme ait foto ve mesajlar illaki vardır. Onlara bak.ama dediğim gibi siz ayrıyken olan şeylere birşey söyleyemezsin. Kız kasıtlı yapmış olabilir.ancak siz beraber iken de devam etmişse kesinlikle bitir.annenin rahatsızlığını üzüldüm ama seni mutsüzen bir evlilikle görmek onu daha çok üzer.

Tamamını yeni okudum.bu adamdan bir bok olmaz.yani benim ağzımı da bozdurup. Ben demek kız beni bırakmadı.

Sende aldatsana , madem o seni seviyor aldatmış sende severken aldat.
Bakalım cevabı sana ne olacak ?

Birey değil misin sen , hep o o .. " O beni seviyor, bensiz yapmaz, beni seçti..

Her cevabın midemde kramplara sebep oldu. Fake olmanı diliyorum.

ay bayılıcaaaam

o yuzü siz atamıyacaksınız.azıcık güçlü olun lutfen yaa

Ne mi yapmaliyim¿

Ağzına ıçmalısin 6 yillık

Sonrada tekmeyi basıp mutlu davranmalisin annen içinde

Bizmi söyleyelim bunuda sana

Ayrilma tabi 1 yil aldatmiş nolcakki demesinimi bekliyosunuz birinin çıkipta size..

Pardonda adam bir yıl aldatmış mantıklı açıklaması yoksa yüzüğü fırlatırım demişsiniz. Bunun neresinde mantık aradınız. Evet annenize hassasiyetinizi anlıyorum benim annemde aynı durumda insan üzücem diye aklı çıkıyo ama sizin hayatınızda önemli. Dua et evlenmeden görmüşsün.

6 yılın zaten bir çöplük için boşa gitmiş,bir ömür çöpe atma bari...kendini seviyorsan eğer

Sormana gerek var mı canım?

Daha yolun başındayken bitir bu işi

daha şimdiden böyleyse ilerde neler neler yapar

bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
6 yılın mı önemli hayatının geri kalanı mı? Aldatılma duygusuyla ve güvensizlikle nasıl yaşayacaksın? Zaten çocuğun nasıl biri olduğunu annene anlatınca ayrılmana sevinir üzülmez

Annem.kanser hastası diyorsun da canım

Annen senin üzüntünü bi ömür görünce degmeyecek bi adama yar olduğunu yolun başında da rabbimin sevgili kulu olduğun için gerçekleri öğrendiğini bildiginde sence de ne yapman gerekir annen asla ve asla Üzülmez zararın neresinden dönsen kardir ya evlendiginin sabahı bunu yaşasaydın anne daha çok uzulmeyecwk miydi? altı yıl değil o son seni aldattığı 1 yılın çöp kuzum sen degil onun ne olduğu belli olmuş asla ve asla üzülme git sadaka ver rabbimin sevgili kuluymusum de sukret

22 sayfanın tamamını okudum. Kesinlikle trol. Daha fazla yorum yazıp da prim yaptırmaya değmez. Herkes mantıklı olan açıklamayı yapmış zaten. Gerçekse anlamış olması lazım değilse de güle güle.

Sen 6 yili cöpe atamiyosun ama adam seni coktan cöpe atmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…