nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

Emel hanımcım sen bu konuyu bir heves bir sinirle açtın ama şimdi de nişanlını aklamaya çalışmaktan başka birşey yaptığın yok.

E siz erin muradınıza biz çıkarız kerevetine...

Gercekten kafa cok guzel. Kiz nisanlisini terketmis artik bir iliskileri olmadigina gore emel ile gayet guzel iliskilerini surdurebilirler!!! 2. Kadin bile bu durumu gururuna yediremezken bizim emel gururunu kandirma derdinde.

Sizin gibi kadinlar yuzunden erkekler aldatmayi normallestiriyor. Beni secti beni secti diye gezmeye devam et canim sen ileride evlenince o adamin gayri mesru çocuklarına da bir guzel analik edersin nasilsa seni secti nasilsa kiz yakasina yapisti seni bile bile tehditle devam ettirdi simdi de ayrilmislar gul gibi cocuk birakilir mi? Aman 6 yilin cop olmasin! Daha yazacak cok sey var da kendine deger vermeyene ne desem icim sogumaz bos yani.

Sanırım konu sahibi yardım istemiyor nişanlısını aklamaya gelmiş.
Herkes boğazını patlatıyor doğru yolu göstermek için ama nafile.
Konu 500 sayfayı da bulsa gelecek cevap "o zaman niye beni seçti" olacak

Mune

Ne sinir bozucu konu bu. Konu Sahibi de garip. Sen ayrıl konu sahibi sonra gel buraya hep beraber taşlarız karaktersiz eski nişanlını

Sok oldum daha ne yapayimimi kalmis sizi aldattigi icin tesekkur edip devam etmeyeceksiniz heralde 1 yil surmus ustelik
2 cocukluyum kocam aldatsa 1 gunluk onu affetmem cikarim aradan mutluluklar dilerim

ya beni seviyor bu adam ya.bensiz yapamaz o.beraber büyüdük biz

Sizsiz çatır çutur sevişmiş valla, yapabiliyormuş gayet. Aklına bile gelmemişsinizdir o anlarda. Azıcık vicdanı sızlasa bir yıl sürdüremezdi.

Zihniyetiniz rahatsız etmekten öte üzdü beni ya, hakikaten acıdım.

Nısanlım engellemıs kızı telefonundan falan.

Tamam kızlar karar verdım konuscaz o adamla bakalım ne yalanlar uyduracak

Bence siz nişanlınızdan özür dileyin. Aldatmaya siz itmişsinizdir muhakkak. Ne de olsa aradığını bulsa neden başkasıyla olsun ki? Ya da şöyle yapın, sizinle olsun ama bir yandan sizde olmayan özellikler için de başkasıyla olsun. Böylece tam tatmin olmuş olur. Erkeğin mutlu olması çok mühim ne de olsa. Belki adam hem sarışın hem esmer seviyor, neden birinden mahrum kalsın ki?

Yemin ederim yorumları okudukça sinirlendim. Beni seçti demiş ya, ay allahım. Diğer kız bile onuruna yedirememiş basmış tekmeyi, siz hala beni seçti diyorsunuz. Kesicem kendimi sanırım.

Tamam kızlar karar verdım konuscaz o adamla bakalım ne yalanlar uyduracak
Uzuluyorsun evet ama ayrılman gerekli. Şimdi bunu kabul edersen evliliğin boyunca aldatilirsin. Kendine bunu yapma. Bak aşk, sevgi bitiyor, nefret edersin kurtulmak istersin arada çocuk olur, çok ugrasirsin, çok zorluk atlatman gerekir. Arada nikah yokken zor da olsa kurtulman gerekli. Kendini kandırma, kadına onu sevdiğini söylemiş, 1 sene devam etmişler demek ki hisleri varmış ona karşı. Aç gözünü yıllarını harcayabilirsin su an tek hatanla.

Cidden bu konu uzerine dusunup soru mu sordunuz?

Akliniza ayrilmak yuzugu suratina çarpmak falan gelmedi, ne yapsam diye dusunuyorsunuz..

1 yildir aldatan adam, bir daha yapmaz mi?

1 yil uyudugun gibi tekrar uyumaz misin?

Elinde cocukla kalmadan at sözü falan bak isine bacim ya..

Hahah bende aldatildim kizi taniordm yuzyuze gelmedm ama ne arior bu surekli dedim ya bu cirkin paspal kizi ne kiskaniosn dedi bakimsix kapali bir bayandi .ama icime kurt ddusmustu megerse oynasiyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…