nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

Ayrılmayı pek düşünmüyorsa hemen nikahı bas :)

Canim sen o adamla evlenip 2 ay snra sen bosanp geldginde annen daha fazla uzulmez mi

6 koca yıl..yazık olmasın affet hatta teşekkür et.sana baştan göstermiş yüzünü..tekrarı olunca şok olmazsın ne güzel..

Reactions: KV_
Ayrıl.
Ayrılmazsan da yalandan sebepler bulma lütfen. Kararın tamamen sana ait. Ya kendini kandırmayı seçeceksin ya da yol yakınken büyük bir hatadan kurtulmayı

1 yıl boyunca ağlaya ağlaya mı aldatmış sizi yoo gayette keyifli keyifli aldatmış. Siz kendinizi nasıl görüyorsunuz vazgeçilmez asla bensiz yapamaz filan gibi mi? Adam seni öncelik görmemiş 6 sene ne ki evlen taksın boynuzları sana ki yapacaktır tekrar tekrar o zaman sevdigini de düşünecek misin?

Bu ne yahu fake olsun diye dua ettiğim ilk konu oldun

Konu sahibi azıcık uzaklaş kendinden şöyle bir kaç adım çok değill

Hehh tam oradan bir daha bak durumuna Allah aşkına

Beyninimi yedin naptın bi kendine gel allasen

+1

Eger ayrilmazsan bir omur boyu hatirlarsin.sana her dokundugunda,seni her optugunde,sana guzel bir soz soylediginde hep o kizi hatirlayip kahrolacaksin.ona da bu sozu soylemismidironada boyle dokunmusmudur diye.ama ayrilirsan acini ceker kaldigin yerden devam edersin.Soylediklerimi iyi dusun tecrubeyle sabit ona gore

Şaka herhalde

Çöpe atmak ne demek yahu....isteseniz de çöpe atamazsınız...yaşanmışlıklar var öğrenilmiş bi sürü şey alınmış tam 6 yaş...bunların hepsi sadece sizin ve sizde zaten...
Ne hali varsa görsün 6 yılın hatrına evlenilmez...ha aldatsın napayım bırakamıyorum diyorsanız başka....

Sadakatsizlik çok büyük bir şey en azından daha fazla ilerletmeden ayrıl bence canım. Özür dileyip bir daha yapmayacagım falan diyebilir ama burada hep okuyoruz arkadaşlarımız evlatları icin affedip sineye çekiyorlar ama hiç unutamıyorlar

Merhaba Emel,

Öncelikle hiç bir ikili ilişki konularına yorum yapmamış birisi olarak bu üçlü ilişkiye yorum yapmadan geçemedim.
Ben artık kadınların göz göre göre kendilerini alt sınıfa koymalarına tahammül edemiyorum. Aldatılıp, ''olsun seni seviyorum, kalk gel affettim'' demek, ben bu kadarım demektir bence. Şahsen aldatılmanız, sizin şahsınıza hakarettir. Aldatmanın mecburiyeti de olmaz. Bende evliyim, hiç mecbur kalıp aldatmadık birbirimizi. Keza burda yorum yapan bayanların hepsi öyleeee güzel açıklamış ki durumu, bunu yazmama gerek bile kalmadı esasen. Burada öyle çok evli, çoluk çocuğa karışmış insan var ki hepsi bir deneyim ve tecrübe sözleridir.

Aldatılıyorsunuz, sonra şu kadar zamanı nasıl çöpe atarım diyorsunuz. Zaten çöp edilmişsiniz, daha neyin muhasebesi anlayamadım?
Aralarda gözüme çarptı ''bensiz yapamaz'' demişsiniz. Sizin sevmenin ne olduğundan haberiniz yok bence, yada sizin lügatınızda sevmek çok ayrı bir anlama tekabül ediyor. Sevmek, temelinde ait olabilmeyi taşır.

Ne yalan söyliyim, ben bir bayan olarak bunu böyle kolay böyle basit bir şeymiş gibi karşılayıp ''bensiz yapamaz, beni seviyor'' cümlesiyle noktalamanıza şaşırdım. Daha da ötesi, üzüldüm.

Evleneceksiniz, renk gelecek. Tam evlilik monotonluğa koşar adım ilerken çocuk yapacaksınız. Sonra yine monotonlanacak ama bu kez elde koz kalmayacak ve sen sağ ben selamet olacak. Yıkılan 6 yıl değil bir yuva, ve darmadğın edilen bir çocuk olacak.

Amacım, asla tarafınıza tepki vermek yahut sizi üzmek değildir. Tam tersi, bir şeyleri ifade edebilmektir. Temelinde, konunuzu önemsememdir. Daha 21 yaşındasınız, evli bile değilken çoooooook erken dahil olmuşsunuz aldatma/aldatılma mevzularına. Karar sizindir, dilerim iyi düşünürsünüz.

Sevgiler.

Aşkım iyi ki aldattın bu da bir tecrübe, tecrübeler olmasa nasıl güzel yaşlanacaktık de. Birlikte yaşlanın.

Tabiiki ayrılacaksın.Adam bir yıldır başkasıyla birlikteymiş.1 yıl az zaman değil.Başka bir kadına aşık olmuş yani.Zorla mı tutacaksın.Çeker gider zaten.Sana huzur vermez bu adam.Şimdi ayrılmadığına sonra çok pişman olursun.Bunu unutup ilişkine devam edemezsin.Annene de üzülüp mutsuz olmamam için şimdi bitmesi gerekiyor dersin.Seni mutlaka anlar.Allah şifa versin anneciğine canım.

Hala ilişkisi devam ediyormuymuş? Evlendikten sonra devam etmeyeceği ne malum nasıl güveneceksin,ömrünün kalanını çöpe atmaktansa 6 yılını atmak daha mantıklı değilmi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…