nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

Adamin bir yillik iliskisi varnis bildigin ikinizi ayni anda idare etmis.
O kiza ulas ikinizi ayni anda idare ettigini soyleki sen ondna ayrilinca onlada devam edemesin.
Yuzugu kafasina firlat kafasizin

bana kız söyledi zaten biliyor varlığımı.kız bana söyledi ve terk etmiş onu

Kırmak için değil yüzleşin diye yazıyorum sizi değil onu seçmiş. Bir yıldır bu beraberliği sürdürmüş. Ayrıca kadınla da konuşun belki haberi bile yok, varsa ona da içinizden geçeni söyleyin yoksa da bu pisliğin sözlüsüyüm bu saatten sonra bununla devam etmek istiyorsan al yüzüğü sana veriyorum kendine neyi yakıştırıyorsan dersin, ben böyle yapardım.

Burda yazmaktan dilimizde tuy bitti..6 yilimi cope mi atayim ne demk yaa..bu nasl bir zhniyettr.hic mi etrarftan yasananlardan ders almazsniz.kac kadin burada dert yaziyor keske ilk anda bitrseydim diye..ne olacagini ben sana yazayim..sineye cekip evleneceksin bu adamla.bensiz yasayamaz diye hayallerine devam ediceksin.bi zaman sora yine geleceksn buraya eşim ilgisiz eşim beni sevmiyor mu eşim beni yine aldatti kizlar napmaliyim diye..bu yazdgim burada dursun..6 senen cope gtsin evet.bi omur cope gdecegne 6 yilin cope gitsin.ayrica daha cok gencsniz 17 yasndan beri senle birlikte seninle buyumus olablir ama bu bi omur senden sklmayacagi ve dolayisiyla artk baska kadnlara gtmeyecegi anlamina gelmez.kendni kandrma.nitekim sevgili yapms adam.hala 6 yilimi cope mi atayim diyebiliosunz pes diyorum.azicik dik duruslu olun guclu olun hemcinslerim.yetr artk bu dirayetsiz, ezik gurursuz tavirlar yaa..vallahi bktm şurda bunlari okumaktan

bana kız söyledi zaten biliyor varlığımı.kız bana söyledi ve terk etmiş onu
Nisanlin senin bildigini biliyormu?
Bence dik dur eger ayrilacaksan suratina birde osmanli tokati yapistir.
Eger ayrilmayacaksan beni birnkiz aradi onunla birlikte oldugunu beni aldattigini soyledi ama ben senin boyle bir serefsizlik yapacagina inanmadim de.
Ama bence yuzugu kafasina firlat

kendinize devam etmeyi yakıştırıyorsanız devam edin. herkes kendine yakışanı yapar. ilerde swinger filan olayları olur ufkunuz genişler mide geniş çünkü

Ya yuzugu atacan yok atamam diyosan bilmezden gelicen bi guzel gozunu korkutucan adam yaptigina yapacagina pisman olucak ya duyarsa gibi...ama bilipte kabullenirsen vay haline...

sözlüne dedinmi bunları

bi omuru cope atarsin bu hayasizla devam edersen,6 yil ne ki..
o kizi da asla birakmaz o nisanlin olcak suursuz gor bak.
birlikteliklerinden senin ogrenmenle beraber imkansiz ask boyutuna gecicek.
sen bilirsin,ayrilmazsan cok aldatilirsin ilerde

peki o zaman neden onu değilde beni seçti
Oooo bu kafa ile sen onu affedersin be emel.
Affedersen et tabii kimseyi ilgilendirmez. Ama sen şu durumu kabullenme, kendini mutsuz bir evliliğe atma diye dil döküyor bunca insan, bunu hesaba kat.
Beni seçti, onu değil diye rahatlayacak mısın gerçekten?
1 yıl yahu, 1yıl....bunu kabul edecek misin?
Hayırlısı....

konu sahibi kaç yasında acaba.. 17 yasında bi ergen dicem olmıcak

Ay yok artık kız tehtit mi etmiş. Hiçte inanmadım. Gayette şapur şupur aldatmış senin ki. Yüzüğün çoktan onun sindirim sistemini zorluyor olmalıydı..

Yahu nasıl böyle sakin kalabildin ?

Nişanlın o 6 yılı zaten çöpte bekletiyor
sen diyorsun ki çöpten al uçurumdan at
zerre beyin lütfen....şanslısın ki öğrenmişsin

Aldatma söz konusu ise millet çocuğu bile olmasına rağmen kocasını boşuyor,sen ne yapacağım diyorsun. Evet şokta olabilirsin çok üzgünde olabilirsin ama aldattığından eminsen terk et. Yoksa ilerde daha da yazık olur.

bence bırakma çocukluk aşkını. emek verip büyütmüşün 27 yaşına getirtmişsin. kolay değil tabi besle doyur büyüt ele ver. ha bide seni aldatması var. besle kargayı oysun gözünü.. daha dur evlenince neler olacak. gel yine bekleriz beybisi

Reactions: KV_
Simdi ayrilmazsan evli kaldigin surece bunun benzerlerini cokkkkkk yasarsin...nisanlilik donemi evliligin kucuk bir provasidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…