Adamin bir yillik iliskisi varnis bildigin ikinizi ayni anda idare etmis.
O kiza ulas ikinizi ayni anda idare ettigini soyleki sen ondna ayrilinca onlada devam edemesin.
Yuzugu kafasina firlat kafasizin
Yüzleştiniz mi erkek arkadaşınla? Ne diyor?23 yaşındayım o adi herif 27 yaşında kız da 30 yaşında
Nisanlin senin bildigini biliyormu?bana kız söyledi zaten biliyor varlığımı.kız bana söyledi ve terk etmiş onu
E yarın öbür gün kız bunu silah zoruyla yatağada atarkız her seferinde tehdit etmiş bunu söylerim kıza beni bırakırsan diye.oda o yüzden devam ettirmek zorunda kalmış.beni kaybetmemek için
sözlüne dedinmi bunlarıkız kendi söyledi.nişanı tesadüfen öğrenmiş ve beni uyarmak için mesaj atmış bir kaç tanede fotoğraf göndermiş.biz bir dönem ayrılmıştık 2 ay kadar geçen yıl.o dönem ona aşık olduğunu söylemiş çıkmaya başlamışlar.ve erkek arkadaşım bir daha bırakmamış onu.ne kadarı doğru bilmiyorum.'
Oooo bu kafa ile sen onu affedersin be emel.peki o zaman neden onu değilde beni seçti
konu sahibi kaç yasında acaba.. 17 yasında bi ergen dicem olmıcakYa lütfen trol ol ya! Bunu gerçekten bir kadının söylemesi iğrenç! Bunla mı tatmin oluyorsun? Karşındakinin zavallı karakterini bunla mı yüceltmeye çalışıyorsun?
Evlenince de her gün biriyle takılsın akşam yanına gelsin -öyle ya seni seçiyor- bu mu hayalindeki yuva?????
E git evlen o zaman.bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Böyle zihniyete tüküreyim.bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?