nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

niye çöp olsun arkadaş
6 sene senin nefesini o adam mı aldı, kan dolaşımı o adam mı yaptı afedersin o mu s.çtı senin yerine?
sen bir bireysin, o yokken de vardın, defettiğinde de var olacaksın.
çok kızıyorum ama ben ona 3-5-10 senemi verdim laflarına...iyi devam et 10 sene daha ver karnın burnundayken eskortlarla filan bas, o zaman da "ama bebeğim babasız mı büyüsüüün" diye bırakma
aferin. çok iyi yoldasın.

Ablam da annem babam üzülmesin diye nişanlıyken herşeyi görmezden geldi ki aldatma yoktu şimdi yaşadıklarını anlatsam oturur ağlarsın!!!!
Bu senin için bir dönüm noktası lütfen güçlü ol ve bırak canı cehenneme!!!!

Kabul edip kizı düğüne çağıracak halin yok ..

Kes ilişkini.

bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Ah be güzelim..
Sen böyle adice davranmış olsaydın, o gerzek nişanlın düşünecek miydi çeri çöpü? Bir yıl boyunca iki kadına da ağzını eye eye -sini siviyorum ışkım, derken düşünmüş mü 6 yılınızı?
Çöpü dök, geri dönüşüme İnan, kendini sev.

6 yılın için tüm hayatını çöpe atma. aceleyle ayrıl o adamdan. yoksa daha çoooookk üzülürsün.

Zararın neresinden dönersen kar...
Elini yıka geç git sakın birşans daha verme bir yapan ikinciyi de yapar ve sen hep acabalarla yaşamak zorunda kalırsın....

Kesinlikle evlenmelisin. Böyle adam bulmak bu devirde çok zor. Hem annende hastaymış.. Seni mutsuz, aldatılmış ve ezik görürse seninle gurur duyar ve çabucak iyileşir.
Hemen yıldırım nikahı!

Dua et evlenmeden ògrenmissin...!

Ozaman bekarmissin,simdi ise sözlüsun ,evlenince yapmaz duzelir merak etme ,sen onu adam eder karakterinide torpulersin

İyimisin canim? Tabiki sorman cokkk yanlıs,daha ayrilmadinmi?

Kesinlikle evlenmelisin. Böyle adam bulmak bu devirde çok zor. Hem annende hastaymış.. Seni mutsuz, aldatılmış ve ezik görürse seninle gurur duyar ve çabucak iyileşir.
Hemen yıldırım nikahı!

ANNE biraz bahane, arkadaşımız hala "bensiz yapamaz o" diyebiliyor.

6 yıllık erkek arkadasın senı aldatmıssa puzzlenın parcalarında bı eksıklık vardır.içinde bulundugun durum her ne kadar kotu olsada o ınsanla oldugun muddetce bu olaydan ötürü her zaman boyun egmek zorunda kalacaksın bu yapılanı hıcbır sekılde acıklaması olmamalıdır bır kere yapan bır daha yapar .

Tek seferlik bir hata da değil. Baya baya 1 sene aldatmış. Bu kadar mı düştün? Yol ver gitsin. Evrende başka adam kalmamış gibi.

Sonuçta evli değilsin evli olup boşanan kaç kişi var bu yüzden , başlamadan bitir bence ilerde daha kötü şeyler yaşayabilirsin. Elbette karşına daha iyi ve hayırlı kişiler çıkacaktır. Her şerde bir hayır vardır belki doğru yolu bulman için bu bir sebep öyle düşün canını sıkma hiçbirşey senden daha önemli değil.

Merhaba kızlar. Dün aksam konuştuk. Benle ayrıyken olan bır olayımıs. Nısanlımın boşluğuna denk gelmis. Sonra da kız buna musallat olmuş bırakmamış . Kız kıskançlıktan yalan soyluyormus. Nısanlım lutfen benı o kızdan kurtar yakamdan dusmuyor dıyo. Ayrılmadım yanı.ama nısanlıma tavırlıyım. Onun burnundan getırıcem

Hiii kıyamamm.
Mağduriyetten aldatmış demek üzüldüm ya
Hem de 1 yıl

La havle yaa.

siz nasıl kurtaracaksınız nişanlınız istede kurtulmaz mıydı şimdiye kadar kurtulurdu.Telefon numarasını değiştir 118 li numaralardan gizler istesede bulamaz sosyal medya hesaplarını siler,ortak ardaş varsa onlarla ilişkisini keser yine kurtulurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…