Ah be güzelim..bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Ne demek çöpe mi atayım senin aklın başında mi daha söz varken aldatan kimbilir neler yapar ? Zavallı annen şimdi ewet üzülür ama ewleni p bosanirsan o zaman mahfolur iştebırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Dua et evlenmeden ògrenmissin...!nasıl anlatsam ne desem bilmiyorum.6 yıllık erkek arkadaşımın 1 yıldır beni başka bir kızla aldattığını öğrendim.hemde sözümüzün ertesi günü.napmalıyım nasıl davranmlıyım bilmiyorum.akıl verin lütfen
Kesinlikle evlenmelisin. Böyle adam bulmak bu devirde çok zor. Hem annende hastaymış.. Seni mutsuz, aldatılmış ve ezik görürse seninle gurur duyar ve çabucak iyileşir.
Hemen yıldırım nikahı!
Merhaba kızlar. Dün aksam konuştuk. Benle ayrıyken olan bır olayımıs. Nısanlımın boşluğuna denk gelmis. Sonra da kız buna musallat olmuş bırakmamış . Kız kıskançlıktan yalan soyluyormus. Nısanlım lutfen benı o kızdan kurtar yakamdan dusmuyor dıyo. Ayrılmadım yanı.ama nısanlıma tavırlıyım. Onun burnundan getırıcem
güldürdünüz beniAyyyy burda 200 yorum var hala beni seviyor yazmis
neydi sevgi? Sevgi aldatmakti
siz nasıl kurtaracaksınız nişanlınız istede kurtulmaz mıydı şimdiye kadar kurtulurdu.Telefon numarasını değiştir 118 li numaralardan gizler istesede bulamaz sosyal medya hesaplarını siler,ortak ardaş varsa onlarla ilişkisini keser yine kurtulurdu.Merhaba kızlar. Dün aksam konuştuk. Benle ayrıyken olan bır olayımıs. Nısanlımın boşluğuna denk gelmis. Sonra da kız buna musallat olmuş bırakmamış . Kız kıskançlıktan yalan soyluyormus. Nısanlım lutfen benı o kızdan kurtar yakamdan dusmuyor dıyo. Ayrılmadım yanı.ama nısanlıma tavırlıyım. Onun burnundan getırıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?