nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

bravo sana..
boynuzlarını parlatmayı unutma ama.

Lütfen şaka yapıyor olun.

Kızın size gönderdiği yazışmaların tarihi neydi? Sevgiliniz bu kıza "seni sevdim ama sevgilim var" yazmamış mıydı?
Yakadan düşmemek nasıl oluyormuş, bir yıldır hem de...

konu sahibi vazgeçemiyor kendini aldatan adamdan.
çünkü kendisine saygısı yok.

Kız bana söylemekle tehdit etmis surekli oda bırakamamıs

Yaa demek öyleymiş.
Adamın günahını aldık iyi mi.
Yine mi diğer kadın kötü.
Zaten ne olacağdı...

Aldatılıp da aldatıldığına inanmamak için tüm yalanlara inanan kadınlara gerçekten üzülüyorum.
Allah size daha yolun başında göstermiş onun gerçek yüzünü. Ama siz görmek istediğiniz yüzü seçmişsiniz, gerçeği değil.
Dilerim ileride pişman olacağınız bir şey yapmazsınız.
Hayırlısı olsun sizin için.

Kız bana söylemekle tehdit etmis surekli oda bırakamamıs

Hahaha kız tehdit etmiş haa Hala bu yalana inananlar var mı şu hayatta, şaka gibi.

Koskoca eşşek kadar herifi kızın biri 1 yıldır tehdit etmiş o da gelip sizden mi yardım istemiş?? Hani kız bildiğin Polat Alemdar sanırım. Haay Allah ya, bence de evlen bu adamla o yalancı sen saf başkalarının başını yakmayın bacım..

Sosyal medyada fotoğraf paylaştım kıza meydan vermemek için.nısanlımla ikimizin. Kız az once bana mesaj yazmış. Kudurmus kıskançlıktan. Yok mıgdem nasıl kabul etcekmıs onunla aynı yatakta yatmayı. Eger onunla evlenceksem gozumu dort acıcakmısım. Benımde ondan farkım kalmamis. Onursuzmusum. Yanı ayrılmadık dıye kız kudurmus.

Bari bu kadar ben fakeyim diye bağırma renk veriyorsun hilmi abi

Kızdan bısey duymak istemiyorum artık ben ya. Bızı rahat bırak artık defol gıt hayatımızdan dıye cvp verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…