bravo sana..Merhaba kızlar. Dün aksam konuştuk. Benle ayrıyken olan bır olayımıs. Nısanlımın boşluğuna denk gelmis. Sonra da kız buna musallat olmuş bırakmamış . Kız kıskançlıktan yalan soyluyormus. Nısanlım lutfen benı o kızdan kurtar yakamdan dusmuyor dıyo. Ayrılmadım yanı.ama nısanlıma tavırlıyım. Onun burnundan getırıcem
Merhaba kızlar. Dün aksam konuştuk. Benle ayrıyken olan bır olayımıs. Nısanlımın boşluğuna denk gelmis. Sonra da kız buna musallat olmuş bırakmamış . Kız kıskançlıktan yalan soyluyormus. Nısanlım lutfen benı o kızdan kurtar yakamdan dusmuyor dıyo. Ayrılmadım yanı.ama nısanlıma tavırlıyım. Onun burnundan getırıcem
konu sahibi vazgeçemiyor kendini aldatan adamdan.Lütfen şaka yapıyor olun.
Kızın size gönderdiği yazışmaların tarihi neydi? Sevgiliniz bu kıza "seni sevdim ama sevgilim var" yazmamış mıydı?
Yakadan düşmemek nasıl oluyormuş, bir yıldır hem de...
Kız bana söylemekle tehdit etmis surekli oda bırakamamıssiz nasıl kurtaracaksınız nişanlınız istede kurtulmaz mıydı şimdiye kadar kurtulurdu.Telefon numarasını değiştir 118 li numaralardan gizler istesede bulamaz sosyal medya hesaplarını siler,ortak ardaş varsa onlarla ilişkisini keser yine kurtulurdu.
inandınız mı ?hiçbir erkek tehditle bir kız ile görüşmez kendi isteği ile görüşür.Kız bana söylemekle tehdit etmis surekli oda bırakamamıs
inandın mı?Kız bana söylemekle tehdit etmis surekli oda bırakamamıs
Merhaba kızlar. Dün aksam konuştuk. Benle ayrıyken olan bır olayımıs. Nısanlımın boşluğuna denk gelmis. Sonra da kız buna musallat olmuş bırakmamış . Kız kıskançlıktan yalan soyluyormus. Nısanlım lutfen benı o kızdan kurtar yakamdan dusmuyor dıyo. Ayrılmadım yanı.ama nısanlıma tavırlıyım. Onun burnundan getırıcem
Çok iyiydi yaaa :))Konu biraz daha devam ederse adamın kanatları çıkacak, başında hare belirmiş bile akşamdan sabaha.
Kız bana söylemekle tehdit etmis surekli oda bırakamamıs
Buram buram fakesin.
Evet az değilBana da öyle geliyor ama böyle kadın sayısı az değil. O yüzden emin olamıyorum.
Evet az değil
Ama bu bildiğin ben fakeyim diye bagırmıyor mu sence :)
Bari bu kadar ben fakeyim diye bağırma renk veriyorsun hilmi abiSosyal medyada fotoğraf paylaştım kıza meydan vermemek için.nısanlımla ikimizin. Kız az once bana mesaj yazmış. Kudurmus kıskançlıktan. Yok mıgdem nasıl kabul etcekmıs onunla aynı yatakta yatmayı. Eger onunla evlenceksem gozumu dort acıcakmısım. Benımde ondan farkım kalmamis. Onursuzmusum. Yanı ayrılmadık dıye kız kudurmus.
Allah aşkına dönüp oku sinirlenmek şöyle dursun insan gülmeye başlıyorYine boş yere sinirlendik desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?