nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

Dogru demis...

bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim

Bırakma tabii ki de ne münasebet bırakmakmış !

6 sene dile kolay . 6 sene çöpe atılır mı hiç ?

Devam et , evlenin . Evlenin ve kalan ömrünü çöpe at . 6 sene yanında bir ömrün lafı mı olur ??

Bravo !

Sen nişanlını kızdan kurtarırsın da, seni nişanlından kim kurtaracak onu bilmiyorum !!

Affet tabi evlenince de koymaz sana. O zaman da bi üst levele atlayıp 'olsun nikahı bende' diyeceksin.

Hiçbir şey senden daha değerli değil unutma. Sana değer veren insanlarla zaman geçir, diğerleriyle vakit kaybetme. Bunca zaman yeterince vakit kaybetmişsin zaten ama hiç bir şey için geç değil. Önünde uzun bir ömür var bunun farkına var ve seni aldatan ve üzecek biri yerine seni gerçekten seven bir kişiyle birlikte olmayı bekle :)

bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Yıllarca aldatılmak ve bunalıma girme, boşanmak istermisin hastalık zor bir şey diyemem bu konuda bir kelime ama bunada bile bile lades denir

Tecavuz de etmis mi nisanlina? Kiyamam korunmaya muhtac ah canimmm.

Pembe tüylü kelepçe takıp arı kostümü giydirmiş, ağzına gül sıkıştırıp hunharca çıplak fotoğraflarını çekmiş. Demiş 'ya benim olursun ya internete veririm resimleri.' Adam da mecbur kalmış. Herşey namus için
Dostum bu kız çılgın bir seks makinesi

Nasıl bır ıntıkam alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…