- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
Sevgili Emel,Kız bana söylemekle tehdit etmis surekli oda bırakamamıs
eee Hilmi başka ne yaptın ?Kızdan bısey duymak istemiyorum artık ben ya. Bızı rahat bırak artık defol gıt hayatımızdan dıye cvp verdim
Bari bu kadar ben fakeyim diye bağırma renk veriyorsun hilmi abi
ahaha sana fakesin derken Emel degil Hilmi'sin diyoruz zatenSıze yemin ederim fake falan değilim. Kıza meydan verip nısanlımı ona kaptırmak istemiyorum
Sıze yemin ederim fake falan değilim. Kıza meydan verip nısanlımı ona kaptırmak istemiyorum
Sosyal medyada fotoğraf paylaştım kıza meydan vermemek için.nısanlımla ikimizin. Kız az once bana mesaj yazmış. Kudurmus kıskançlıktan. Yok mıgdem nasıl kabul etcekmıs onunla aynı yatakta yatmayı. Eger onunla evlenceksem gozumu dort acıcakmısım. Benımde ondan farkım kalmamis. Onursuzmusum. Yanı ayrılmadık dıye kız kudurmus.
bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
bravo sana..
boynuzlarını parlatmayı unutma ama.
Hiii kıyamamm.
Mağduriyetten aldatmış demek üzüldüm ya
Hem de 1 yıl
La havle yaa.
yanlış oldu sanırımTecavuz de etmis mi nisanlina? Kiyamam korunmaya muhtacah canimmm.
ya beni seviyor bu adam ya.bensiz yapamaz o.beraber büyüdük biz
yanlış oldu sanırım
Merhaba kızlar. Dün aksam konuştuk. Benle ayrıyken olan bır olayımıs. Nısanlımın boşluğuna denk gelmis. Sonra da kız buna musallat olmuş bırakmamış . Kız kıskançlıktan yalan soyluyormus. Nısanlım lutfen benı o kızdan kurtar yakamdan dusmuyor dıyo. Ayrılmadım yanı.ama nısanlıma tavırlıyım. Onun burnundan getırıcem
Yıllarca aldatılmak ve bunalıma girme, boşanmak istermisin hastalık zor bir şey diyemem bu konuda bir kelime ama bunada bile bile lades denirbırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Tecavuz de etmis mi nisanlina? Kiyamam korunmaya muhtacah canimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?