nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

kız her seferinde tehdit etmiş bunu söylerim kıza beni bırakırsan diye.oda o yüzden devam ettirmek zorunda kalmış.beni kaybetmemek için
madem ayrıyken olmuş. söyleseydi nişanlın. demek ki işine gelmemiş.

kız her seferinde tehdit etmiş bunu söylerim kıza beni bırakırsan diye.oda o yüzden devam ettirmek zorunda kalmış.beni kaybetmemek için

bize de mutluluklar dilemek düşer o zaman
zımpara falan gönderemeyeceğimize göre

madem ayrıyken olmuş. söyleseydi nişanlın. demek ki işine gelmemiş.

ayrıyken değil maalesef ayrıyken başlamış ve 1 sene boyunca sürmüş.kız mesajları yolladı ona seni sevdim ama birlikte olamayız diye mesaj yollamış nişanlım olacak adi.emele söyleme lütfen diyor.

Ya hadi bunu yedin, sana mantıklı geldi diyelim

Neden başlamış en başta?

Nasıl bitirdiği, bitiremediğinden ziyade böyle bir şeye neden kalkışmış olduğu

Ve tabi ki siz de buna inanmadınız öyle değil mi ?
Peki bu aşırı zekice cevap karşısında siz de şunu sordunuz mu ? Benimle tekrar barıştığında onunla hala ilişkin olmaması gerektiğine göre seni ne ile tehdit edebilirdi ki'.. He seninle barıştığında onunla da hala ilişkisi sürüyorsa tehdit edilmesi gayet normal.. Eee sizce de hala bu işte bi terslik yok mu ?

Evlenmeyi mi düşünüyorsun? Sakın yapma. Annen senin mutlu olmanı ister. Daha çok üzülür çünkü böyle bi durumda mutluluk olamazsın

Nişanlının iş yerindeyse evet seni biliyordur, 6 sene diyorsun imkansız bilmemesi. Kıskandı ayrılmanız için yaptı muhtemelen.
Madem öyle her ikisi de pislik.. Senin yerinde olsam yapacağımı yazıyorum hemen;
Nişanlıma kızı defetmesini, bunu benim yanımda yapmasını, aşağılamasını söylerim ezdiririm önce kızı nişanlıma. O kız iyice dert sahibi olur önce. 1 kere değil yani kız arar, mesaj atar, bir şeyler yaparsa iyice eziklemesi için direktif veririm, takip ederim konuşmaları, mesajları.
Sonra nişanlıma o iş yerinden çıkmasını söyler ve bunu sağlarım.
Sonra nişanlıma tekmeyi basarım.

kız bırakmış zaten işi ilişkinin bitmesi için güya.ama yinde devam etmiş.

Defalarca aldatsın mutlu bir evliliğin olmasın istiyorsan devam et. Annen de bizim düşündüğümüzü düşünecektir emin ol.....

Onu aklamaya çalışarak hayatının hatasını yapıyorsun
Kimse kimseyi istemediği bir şeye zorlayamaz, hele ki bir erkeği, dağ başımı burası, bırakın bu Yeşilçam senaryolarını
Senin tercihin ama çok pişman olacağına eminim, Allah ömür verirse burada görüşürüz yine

Harika ben olsam kesinlikle böyle yapardım

illa bu konu yalan diyen biri çıkıyor her yeni konu açıldığında.benim konumdada siz oldunuz teşekkür ederim.
Evet yalan diyorum canım alınma ,1sene boyunca aldatılmış ve bunu öğrenmiş bir kız ne yapsam diye sormaz sormamalı,yeni nesil genç kızları boyle olmamalı güçlü,kararlı ve gururlu olmalı boyle şeyler okuyunca inanasim gelmiyor boyle bir gençliği kabul edemiyorum....

haklısınız ama olayın şokundayım hala

Ay bu aldatma bahanelerinde aklıma hep bu karikatür geliyor

Yani şu an sağlıklı düşünemiyor olabilirsiniz, altı senelik bir ilişki. Umuyorum ki ilerleyen günlerde oturup düşünür ve hayatınıza devam etme kararı alırsınız. Böyle bir evlilik yapılır mı? Baştan böyle başlayan ilişki nereye gider, sonu ne olur? Mecbur musunuz o adamla evlenmeye? Ömür boyu yalnız kalın yine de size bunu yaşatmış, bu kadar küçük düşürmüş biriyle yan yana bile gelmeyin lütfen ya. Aynı yastığa baş koymayı geçtim, telefonunuza mesajı dahi gelmesin.

Eklentiler

• tumblr_o4dy5yQAEh1ujmvy2o1_500.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 82

Bence inanmış. Kk tecrübelerim inandığını söylüyor

haklısınız ama olayın şokundayım hala

Bunun şoku moku yok.Evlenmeden 1 yıl boyunca aldatildiniz. Utanmadan yüzünüze baktı. Geldi ailenizin karşısına. Size bir ömür sadakat sözü verdi yüzük taktiniz.

Eğer 6 yılın çöp olacağını düşünüp evlenirseniz ( ki zaten çökmüş) , onunuzdeki diğer yollar hepsi çöp olup gider.

Kendinize gelin. Konuşmasına bile izin vermeyin . Atın kafasına yüzüğü.

Reactions: KV_
demek ki ortada mecburiyet değil sevgi varmış.

Canim annene cok uzuldm ama sen asil o adamla evlenirsen ilerde aldatma falan daha cok uzulcen annen daha cok uzulcek o yuzden kavga et bagir yuzugu at suratina hatta nasil yap biliyo musun ailesinin icinde yapki rezil olsun

Kesin tecavüze de uğramıştır nişanlın. Zavallı...

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…