Şaka mısın???? 6 yılını çöpe atmamak için herifle evlenecek misin? Sevgili iken ilişkinin en heyecanlı en zirve yaptığı noktada bunu yapan sıkıcı monoton evlilik hayatında neler yapar düşünemiyor musun? Güvenebilecek misin bu adama ? Hayat arkadaşım diye sarılabilecek misin?bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
peki o zaman neden onu değilde beni seçti
Sen anladın işte kız iyi bir acı çekecek, bilerek yediyse bu naneyi ego mego kalmayacak bir daha kimseye bunu yapamayacak kadar ezdireceksin nişanlına onu.kız bırakmış zaten işi ilişkinin bitmesi için güya.ama yinde devam etmiş.
Ya lütfen trol ol ya! Bunu gerçekten bir kadının söylemesi iğrenç! Bunla mı tatmin oluyorsun? Karşındakinin zavallı karakterini bunla mı yüceltmeye çalışıyorsun?peki o zaman neden onu değilde beni seçti
ona sormalısın.peki o zaman neden onu değilde beni seçti
şu yorumundan anladıgım kadarıylanasıl anlatsam ne desem bilmiyorum.6 yıllık erkek arkadaşımın 1 yıldır beni başka bir kızla aldattığını öğrendim.hemde sözümüzün ertesi günü.napmalıyım nasıl davranmlıyım bilmiyorum.akıl verin lütfen
seni rahat rahat aldatabileceği için.
gayet de sensiz yapmış. sevgili yapmış.ya beni seviyor bu adam ya.bensiz yapamaz o.beraber büyüdük biz
ya beni seviyor bu adam ya.bensiz yapamaz o.beraber büyüdük biz
Kaç yaşındasin?
Bu düşünce yapısıyla çok kalitesiz bir hayat yaşarsın.
olgun seviyor demek :)23 yaşındayım o adi herif 27 yaşında kız da 30 yaşında
ya beni seviyor bu adam ya.bensiz yapamaz o.beraber büyüdük biz
sana ne kadarda değer veriyormuş:)kız her seferinde tehdit etmiş bunu söylerim kıza beni bırakırsan diye.oda o yüzden devam ettirmek zorunda kalmış.beni kaybetmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?