nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Şaka mısın???? 6 yılını çöpe atmamak için herifle evlenecek misin? Sevgili iken ilişkinin en heyecanlı en zirve yaptığı noktada bunu yapan sıkıcı monoton evlilik hayatında neler yapar düşünemiyor musun? Güvenebilecek misin bu adama ? Hayat arkadaşım diye sarılabilecek misin?

6 yılını kurtarmak için hayatını yakarsın devam edersen! Boşanmak bekara kolay geliyor , çok çok zor ! Sakın tekrar yaparsa boşanırım diye düşünüp de evlenmeye kalkma! Bas tekmeyi yolla, üzül ağla sonra da geçti bitti deyip bak hayatına

peki o zaman neden onu değilde beni seçti

O kadar yüzüğe, nişana para verdi adam

Şimdi baştan öbürüne aynılarını yapmak zor geliyordur

Ayrıca böyle bir mantık var mı? Harem kadını mıyız biz?

En öncelikli benim, halvete ben girdim, ben şehzade doğurdum falan da mı diyelim?

kız bırakmış zaten işi ilişkinin bitmesi için güya.ama yinde devam etmiş.
Sen anladın işte kız iyi bir acı çekecek, bilerek yediyse bu naneyi ego mego kalmayacak bir daha kimseye bunu yapamayacak kadar ezdireceksin nişanlına onu.

İşten istersen yine de ayrılsın, ben sana güvenmiyorum dersin işsiz bırakırsın.
En sonunda nişanlını gereken tavır, aşağılama, hatta yüzüne tükürme ile sepet havası çalacaksın.

6 seneni tabii çöpe atma. Seni kimle aldattıysa onu ara, uzun uzun bi konuşun. Sana resmi nikah yapsın, ona imam nikahı. Nişanlına da yazık şimdi iki ayrı eve para vermesin. Üçünüz gül gibi yaşayıp gidin.

Ya lütfen trol ol ya! Bunu gerçekten bir kadının söylemesi iğrenç! Bunla mı tatmin oluyorsun? Karşındakinin zavallı karakterini bunla mı yüceltmeye çalışıyorsun?

Evlenince de her gün biriyle takılsın akşam yanına gelsin -öyle ya seni seçiyor- bu mu hayalindeki yuva?????

ona sormalısın.
6 yıllık flört, üstelik sadıksın. ama o kız seni bile bile onunla ilişkiyi devam ettirmiş. nişanlın bu yüzden ona güvenemedi bence.

şu yorumundan anladıgım kadarıyla
bunları sindirebılecek birine benzıyorsun .. yapılması gerekenı çok iyi biliyorsun aslında
ama istemıyorsun işte !

Adamin bir yillik iliskisi varnis bildigin ikinizi ayni anda idare etmis.
O kiza ulas ikinizi ayni anda idare ettigini soyleki sen ondna ayrilinca onlada devam edemesin.
Yuzugu kafasina firlat kafasizin

Annenize durumu uygun şekilde açıklayın ve erkek arkadaşınızın ailesine de açıklayın. Bu iş bu yüzden bozuldu kararım kesin deyin. Annem bu durumdayken bizi rahatsız etmeyin lütfen ailemle de iletişime geçmeyin deyin. Size hediye mediye bir şey aldılarsa yüzük de dahil geri verin ailesine hatta yüzüğü kafasına da atabilirsiniz bu da bir opsiyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…