- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirisi
Konuyu bi arkadaşım için açıyorum umarım sorusuna cevap bulur kafası çok karışık bu konuda .. öncelikle şöyle bu arkadaşım çocuktan ayrılalı aylar oluyor ama ilişki tam olarak hiç kopmamış sürekli git geller var, adam sevgilisi varken de yazıyor kıza" seni unutamıyorum sensiz olmuyor şuan hayatımdaki kişi sana çok benzediği için yerini doldurmak için onunlayım" tarzında şeyler söylüyor arkadaşım kabul etmiyor tabi" hayatında biri var sonuçta ayrıl deneyelim son defa diyor".. adam bahaneler üretiyor" şimdi söyleyemem başka şehirdeyim gidince kızı karşıma alıp konuşup söylerim ayrılırım ama o arada konuşalım" diyor tabi bizimki kabul etmiyor. ayrılmadan yazma tarzı bi konuşma geçiyor arasında.. sonra bikaç ay geçince çocuk buna msj atıyor konuşmak istiyor ama o dönemde arkadaşım ailesinin yanında köy gibi biyerde ve telefonunda SMS hakkı falan kalmadığı tekrar yükleme yapamadığı için geri dönüş yapamıyor bikaç gün sonra da adamın kendi çevresinden biri ile nişanlandıgını ögreniyo daha önce sevgili oldugu kişi degil bambaşka bir kız, tabi bunu ögrenince uzun bir msj ile çocuga saydırıyor ama aklı takılmış bu konuya yani neden yazdı? ben dönüş yapsaydım ne olacaktı? Son bir şansı kayıp mı etti diye düşünüyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda... Benim görüşüme gelirsek bence çocuk sevmiyor 2 kişiyi hatta belki daha fazla kişiyi bi arada yürütme peşinde olan biri son msj atma sebebi de yine bu niyetle yada ben artık nişanlanıp, evlenicem bana yazma tarzı olabilir diye düşündüm,farklı görüşler almak istiyoruz.