Nisanlandim ama...

herkes yol ver gitsin sana bunu yapan ilerde neler yapar diyor. 6 buçuk yıllık bir ilişkiden bahsediyoruz. ben oturup her şeyi kabullenin demiyorum. uzaktan yol ver demek kolay, asıl zor olan o problemi çözebilmek. nişanlınızın davranışını tasvip etmiyorum ama her şeyi silip atmak yerine oturulup konuşulması taraftarıyım

yani abarttıkça abarttı iki çeyrek altın için.baban ve kardeşin zor durumda niye bunu anlamak istemiyor.bence isteseydin ben verirdim derken biraz kıvırmış gibi geldi.

Ne kadar aç gözlü tıynetsiz bir adam nişanlınız.
Böyle biriyle evlenmek hayatınızın hatası olur
Evlenirseniz olacağı söyleyeyim ; aileniz paraya sıkıştığında yardım etmek isteyeceksiniz bir ton hakaret hatta belki şiddetle cevap verecek dangoz nişanlınız.

Canım evet takılar kızındır ama bence usulen bu böyle, sonuçta kızın olanda evlenen yeni çiftin oluyor, yani uygulamada aslında ortak oluyor gibi. Zaten gergin bir dönemdesiniz, abartmış sadece, bu kadar abartmasına gerek yoktu.

Evet ailesine yük olmak istemediği için kredi çekti o parayla da düğün yapacak ve mobilyaları alacaktık. 9 ay sonra evlenecektik. Krediyi çekeli 5 ay kadar oldu. Yani evlenene kadar 1 yıllık kısmını ödemiş olacak, geri kalan 2yıl beraber ödeyecektik. Düğünde takılan altınları da ev peşinatı yapacaktık ikimizindi yani. İki çeyreğin lafını yapması çok gücüme gitti. Dediği tek laf bana sormadan dokunamazsın. İsteseydin ben verirdim. Babanın sana verdiği parayı geri ver altınlarıma dokunma.

Anlayışsız bir tutum sergilemiş. Hayatını devam ettirmek istediğinden eminmisin? Eminsen ilerde ailene yapacağın maddi manevi hiçbirşeyi anlatma. Daha yolun başında bu tepkileri verecek cesareti gösteriyorsa herşeyi başına kalkacak demek ki

Allah Allah para verseydin altına dokunmasaydın ne ya altın da parayla alınmıyor mu zaten
Kıvırmaya çalışmış becerememiş

Üniversite yıllarında ben çok zorluk çektim. Bu yüzden kardeşim benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum. Dedim ki kardeşime her ay 500 tl para verceğim okulu bitene dek evlensek de bu değişmeyecek. Onun kardeşi de bu sene sınavlara girecek ona da yardım ederiz aynı meblada demiştim senlerdir söylüorum ona tamam demişti. Şimdi iki çeyreğe yaptığı ne? Ona sormamam kendiminmiş sanıp hareket etmemmiş ona dokunan...

Yuhhhh sen bu adamı tanımadımı onca sene berabermişsiniz. Adamdaki mantık hep bencilce olacak .Al altınları fırlat suratına yüzüğü de onlara sarılıp uyusun Bir söz vardır babası evladına bir bağ bağışlanmış evlat 1 salkım uzumu çok görmüş. Adamın yaptıgı resmen bu

Allah Allah para verseydin altına dokunmasaydın ne ya altın da parayla alınmıyor mu zaten
Kıvırmaya çalışmış becerememiş
Benim elimde şuan babamın düğünde bana takacağı bilezik için 7 bin tl var. Ondan verseydin bize nişanda takılanlara nasıl dokunursun diyor.

altın takıntısı mı var desem ne desem bilemedım.. adam (babanız yanı) kac çeyreklik para vermiş size onun ailesi gibi elini çekmemiş düğünden hala altınım da altınım.. kaldı ki o parayı size vermese babanız parasız kalmazdı... ben olsam yapardım iki altını atardım önüne al gece bunlarla uyursun diye...çok çirkin şeyler bunlar, sizin aileniz onun da ailesi artık.. bilimyorum kafa farklı çalışıyo parayı ver ama altınımı asla gibi...

ben yorum yapmıştım ama kafam karıştı nişanlınız kredi çekti altın aldı ,siz babanıza yardım etmek istiyorsunuz sadice nişanlınızın aldıkları harici ile mi yoksa hepsi ile mi eğer onun aldıklarıyla ise şu anlamda haklı olur 1 yıl onun ödemesini yapacak ama ortada altın yok tabiki sormalıydınız.. ha ama yok sizin eş dost ve ailenizin taktıklarını veriyorsanız onu hiçç ilgilendirmiyor

Ya hiç böyle biri değildi. Para lafı geçmezdi aramızda herşeyi beraber öderdik ben resmen şok yaşadım. Düğün salonu konusunda da istediğim yer olsun diye uğraştı. Çiçek çikolatasına kadar ne alalım diye bana sordu. Nutkum tutuldu benim ben mi bencillik yapıyorum acaba?

Köprüyü geçene kadar mı diye düşündü nedir.
Çok üzüldüm durumunuza , 6 yıllık ilişki sonuçta eminim hiç kolay değildir..
Hayal kırıklığı var tabi şimdi..
Hakkınızda hayırlı olsun Allah nişanlınıza akıl fikir versin de şu yaptığının ne kadar kırıcı olduğunu anlasın

Nişanlım bana 2 tane bilezik ve bir takı seti aldı kredi çektiği parayla. Onun akrabaları 3 benim akrabalarım 6 adet çeyrek taktı toplamda 9 çeyrek altınımız var. Ben o 9 çeyrek altının kız tarafına düştüğünü sanıyordum, onlardan iki tanesini de kardeşimin kayıt ücreti için babama vercektim. Onun aldıklarına dokunmam asla. Akrabaların taktıkları kız tarafının değil midir?

birebir yapılacak şey ortada ..3 çeyreği yüzük eşliğinde alıcı ödemeli kargoyla evine postalarım...

kesinlikle kız tarafınındır nişanlın örf adet bilmiyorsa büyüğüne sorsun bukadar düşmesine gerek yoktu..hiç takılmayabilirdi de akrabalarınız o zaman napacaktı? birde telefon alırız nedir yahu! bence ciddi anlamda düşünün

Evet öyle diyor isteseydin ben verirdim onar ikimizin onlara dokunamazsın diyor. Anlayamıyorum

Annesini aramayı düşünüyorum böyle böyle yapıyor diye ama annem arama kızım ona hak verirler diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…