- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Daha önce nişanlımla alakalı konu açmadım ki ben başkasıyla karıştırıyor olmayasınız?Bu adamla nişanlanarak zaten bile bile lades dediniz.Şaşırmadım.
Merhaba kizlar cok buyuk hayal kirikligi yasiyorum suanda. 6 bucuk yil sevgililikten sonra 1 hafta once nisanlandim. Daha iyi anlamaniz icin her seyi acik acik yazacagim hataliysam sen suclusun deyin bana.
İkimiz de calisiyoruz. Nisanimiz evde oldu cok da guzel gecti. Hazirlik asamasinda ailelerimizi zorlamayalim dedik ikimiz ustlendik herseyi herseyi dediysem almasi gereken nisanligimi ayakkabimi cantami aldi nisanlim bir de kuafor parasini odedi. Bense onu bastan asagi giydirdim sikisigim damatlik yerine nisan icin takim elbise al dedigi icin. Takilmasi gereken altinlari da o yapti zaten aileleri katmayalim demistik buna hic gucenmedim. İkram edilmesi gereken her seyi babamla ben aldik babam da yardimci oldu.
Bu aksam konusuyorduk konu konuyu acti altinlarimiz duruyo degil mi ilerde onlari bozdurup telefon aliriz dedi. Ben de ne altini nisandakileri mi soruyosun dedim evet dedi. Sunu da soyleyeyim butun akrabalari geldi akrabalarindan iki ceyrek bir de arkadasi bir ceyrek takti geri kalan 6 ceyrek benim akrabalarimdan geldi yani ailemin zamaninda taktiklari geri geldi diyelim.
Kardesim universiteyi kazandi kaydi var babamlarin da parasi bitti kayit yaptirmaya para yok ben de 2 tanesini onlara vericem kayit icin dedim. Demez olaydim kiyametler koptu ben nasil o altinlara dokunurmusum babam borc harc bulup kardesimi kaydetsinmis onlara dokunulamazmis. Babam bana 15 bin para vermisti yatak odasini alirsin kizim bir de bizim takmamiz gereken bilezikleri alirsin diye, daha sonra ev aldilar kendilerine para yetmedi 7 bin kadarini geri verdim nisanlima da soyledim ben onu evlenene kadar gero koyacagim baska yerden borc almasinlar dedim. Simdi bana diyor ki onlarin altinini da istemiyorum zaten daha once de verdin simdi de geri kalanini ver kaydettirsin oglunu. Gerikiyosa gitsin kredi ceksin bizim ceyreklerimize dokunmasin. Hem onun hakki olmayan babamin bana verdigi paraya laf ediyor hem de 2 ceyregin lafini yapiyor zor durumda olan ailem icin.
Ben ne yapayim simdi cok uzuldum. Babama da al baba bozdur kaydet kardesimi dedim. Ceyiz aliyorum bir ton borcum var aileme yardimci oluyorum cunku nisan yapicaz diye cok eski olan esyalarimizi degistirdiler kredi cekti babam ellerine harcliklari yok. Kardesim okula baslayacak cebine harclik da koymam lazim. Beni okutup buyutup meslek sahibi eden aileme tabiki yardimci olacagim henuz evlenmedik para benim soz hakki yok bu konuda. Ailem beni yemedi yedirdi giymedi giydirdi. Cok uzgunum merak etme dokunulmayacak ceyreklere dedim ama bogazim dugumlendi bana bunu yapan adam ileride aileme erzak alsam ona da laf eder. Cok uzgunum babam bu laflari duysa nisan atilir
Ailesine söylesem işler daha da karışır öyle değil mi? 6 yıllık emek var ortada seviyorum ama yediremiyorum kendimeona sözhakkı düşmez.herkesin dediği gibi nişan kız tarafına aittir ve orda takılan takılarda kızındır.sanki keyfinden bozduruyorsun.acil lazım ki bozduruyorum.çok sinirlendim.
kendinde söyledin.bugün buna laf eden yarın ailene erzak aldığında olay çıkarır.
Hiç böyle huyları yoktu. Deminden beri tarışıyoruz. Benden habersiz altınlara dokunamazsın, isteseydin ben para verirdim diyor.nişanı at benden söylemesi, sonra kafanı taşlara vursan ne fayda
Daha önce nişanlımla alakalı konu açmadım ki ben başkasıyla karıştırıyor olmayasınız?
Hiç böyle huyları yoktu. Deminden beri tarışıyoruz. Benden habersiz altınlara dokunamazsın, isteseydin ben para verirdim diyor.
Sanırım öyle oldu. Nişanlım inanın benden para esirgeyen bir adam değildi. Ben evlenme teklifini beğenmedim diye bana bir daha evlenme teklif eden pırlanta alamadı durumu yok diye parası olunca bana pırlanta yüzük alan bir adam bu ne desem yapan. 2 çeyrek göze battı. Sorun ona sormamammış.Profil resmi yanılttı galiba.Kusura bakmayın.
Daha şimdiden aileni bu kadar ağzına dolamış, bir de bu kadar para muhabbeti yapan adamla evlenilmez.
Nişanlım inanın benden para esirgeyen bir adam değildi. Ben evlenme teklifini beğenmedim diye bana bir daha evlenme teklif eden pırlanta alamadı durumu yok diye parası olunca bana pırlanta yüzük alan bir adam bu ne desem yapan. 2 çeyrek göze battı. Sorun ona sormamammış.Nişandan sonra çıkıyor zaten çoğunun foyası meydana
Sanırım öyle oldu. Nişanlım inanın benden para esirgeyen bir adam değildi. Ben evlenme teklifini beğenmedim diye bana bir daha evlenme teklif eden pırlanta alamadı durumu yok diye parası olunca bana pırlanta yüzük alan bir adam bu ne desem yapan. 2 çeyrek göze battı. Sorun ona sormamammış.
Korkum nişan atmak değil sevgim verilen emekler. Anlayamıyorum diğer yazdıklarıma bakarsanız hiç böyle değildi.bence iyice düşün nişan atmaktan korkma. yolun başında dönmen gerekebilir. bu adam bana baya bencil ve kurnaz geldi kusura bakma lütfen
Telefon mevzusunu gülerek söyledi sanırım o espriydi. Ama sonra söyledikleri...Evlenmek istediğine emin misin?
Kaç kurtul derim ben.
Bir de paraların gideceği yer de beyefendi telefon alacakmış.
Yok öyle bir dava canım adamın yüzüne tükürürler!
O astsubay ben devlet memuruyum. Başka ilde görev yapıyor. Tayin olayı için nikah yapmamız gerekiyor bunlar nişandan iki gün sonra geldiler nikah yapalım dediler babam kabul etmedi. Ona bozuk babamı göze aldı sanırım. Çünkü babam sert çıkıştı ailesine ben insanlara ne derim yangından mal kaçırır gibi iki gün sonra nikah yapıyorlar bu kızda ne var diye dedi. Düğünümüze 9 ay var ölse kalsa bu çocuk kızım dul olacak daha erken dedi. Babam haklı. Zorlarına gitti herhalde ondan mı böyle yapıyor nedir.ya acaba dolduruşa geliyor olabilir mi? ailesi tarafından!!? öyle bir insan değildir diyorsunuz acaba biri bişiler mi diyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?