Nisanlandim ama...

ona sözhakkı düşmez.herkesin dediği gibi nişan kız tarafına aittir ve orda takılan takılarda kızındır.sanki keyfinden bozduruyorsun.acil lazım ki bozduruyorum.çok sinirlendim.
kendinde söyledin.bugün buna laf eden yarın ailene erzak aldığında olay çıkarır.

nişanı at benden söylemesi, sonra kafanı taşlara vursan ne fayda

Ailesine söylesem işler daha da karışır öyle değil mi? 6 yıllık emek var ortada seviyorum ama yediremiyorum kendime

bence iyice düşün nişan atmaktan korkma. yolun başında dönmen gerekebilir. bu adam bana baya bencil ve kurnaz geldi kusura bakma lütfen

Profil resmi yanılttı galiba. Kusura bakmayın.
Sanırım öyle oldu. Nişanlım inanın benden para esirgeyen bir adam değildi. Ben evlenme teklifini beğenmedim diye bana bir daha evlenme teklif eden pırlanta alamadı durumu yok diye parası olunca bana pırlanta yüzük alan bir adam bu ne desem yapan. 2 çeyrek göze battı. Sorun ona sormamammış.

Daha şimdiden aileni bu kadar ağzına dolamış, bir de bu kadar para muhabbeti yapan adamla evlenilmez.

Nişandan sonra çıkıyor zaten çoğunun foyası meydana
Nişanlım inanın benden para esirgeyen bir adam değildi. Ben evlenme teklifini beğenmedim diye bana bir daha evlenme teklif eden pırlanta alamadı durumu yok diye parası olunca bana pırlanta yüzük alan bir adam bu ne desem yapan. 2 çeyrek göze battı. Sorun ona sormamammış.

Gerçekten üzüldüm durumunuza ama abes olan sizin değil onun yaptığı.Siz doğru olanı yapmışsınız,alt tarafı iki çeyrek.Aynı şeyi o yapsa ve siz bu tepkiyi verseniz ne yapardı acaba ?

Nişanlılık dönemi birbirinizi daha iyi tanımanız için var zaten, körü körüne herşeye rağmen devam etmek için değil.. Nişanlınız Bu şekilde davranarak ilerisi için size ip uçları veriyor katlanıp katlanmamak size kalmış.

bence iyice düşün nişan atmaktan korkma. yolun başında dönmen gerekebilir. bu adam bana baya bencil ve kurnaz geldi kusura bakma lütfen
Korkum nişan atmak değil sevgim verilen emekler. Anlayamıyorum diğer yazdıklarıma bakarsanız hiç böyle değildi.

Evlenmek istediğine emin misin?
Kaç kurtul derim ben.
Bir de paraların gideceği yer de beyefendi telefon alacakmış.
Yok öyle bir dava canım adamın yüzüne tükürürler!

Evlenmek istediğine emin misin?
Kaç kurtul derim ben.
Bir de paraların gideceği yer de beyefendi telefon alacakmış.
Yok öyle bir dava canım adamın yüzüne tükürürler!
Telefon mevzusunu gülerek söyledi sanırım o espriydi. Ama sonra söyledikleri...

ya acaba dolduruşa geliyor olabilir mi? ailesi tarafından!!? öyle bir insan değildir diyorsunuz acaba biri bişiler mi diyor!

ya acaba dolduruşa geliyor olabilir mi? ailesi tarafından!!? öyle bir insan değildir diyorsunuz acaba biri bişiler mi diyor!
O astsubay ben devlet memuruyum. Başka ilde görev yapıyor. Tayin olayı için nikah yapmamız gerekiyor bunlar nişandan iki gün sonra geldiler nikah yapalım dediler babam kabul etmedi. Ona bozuk babamı göze aldı sanırım. Çünkü babam sert çıkıştı ailesine ben insanlara ne derim yangından mal kaçırır gibi iki gün sonra nikah yapıyorlar bu kızda ne var diye dedi. Düğünümüze 9 ay var ölse kalsa bu çocuk kızım dul olacak daha erken dedi. Babam haklı. Zorlarına gitti herhalde ondan mı böyle yapıyor nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…