Merhaba arkadaşlar,
Uzun süren bi ilişkim var 1-2 hafta sonra istemeye gelecekler nişan yapacaktık altınları aldık nişan alışverişi yaptık
nişan kıyafetimi bile aldık ama ben sanırım istemiyorum 2 gündür konuşmuyoruz mesajlarına cevap veresim gelmiyo istemediğimi nasıl söyleyebilirim
o kadar hazırlık yapmışken herşeyi almışken dalga geçer gibi istemiyorum nasıl diyebilrim
Önce gerçekten isteyip istemediğine karar ver. Belki de bir bunalım yaşıyor olabilirsin. Ama cidden istemiyorsan uygun bir dille anlat tabii ki. Ama seni buna iten şeyi söylersen daha rahat yardımcı olabilirim diye düşünüyorum.
Bilmiyorum heyecanım yok örneğin geçenlerde bi dk ara bişey söylicem babam aradı dedim tabi bizim nişan işiyle ilgili mesaj atmış 2 dk sonra arıcam tam 50 dk sonra aradı bilgisayarına format atılıyomuş oda başında duruyomuşş ben heycanlanmışım 2 dk ara söyle aricam diyip 50 dk sonra aramak nedr tüm heyecanım hevesim gitti sinirlendim bağırdım çağırdım . Sonra yumuşatmaya çalıştı mesaj falan atıyo ama istemiyorum cevap vermek sinir oldum evlensem onla mutlu olurmuyum diye şüphe duymaya başladım nişan falan hiç hevesim yok ondan iyisini bulamam bununda farkındayım ama bi tuaflık var bence çok heycanlı olmam gerekmiyor mu?
Nişan döneminin stresiyle böyle düşünüyor olabilir misin diye düşündüm ben de...
Sorun edilecek birşey değil yaşadığınız..
O değil de nişan öncesi insanın kafası çorba gibi oluyor gerçekten..
"Doğru mu yapıyorum? Ya kararım yanlışsa? Ya mutsuz olursam?" lar havada uçuşuyor..
Yine de Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah...
Gerçekten isteyip istemediğimi bilmiyorum birlikteyken gayet iyiyiz ama bazı haraketleri çok sinirime gidiyo iş yerindeyken çok aramıyo neymiş yoğunmuş bilgisayarı başkası yapıyo ne yoğunluğuysa ararsın 2 sk bilgisayar yapılıyo başındayım sonra ararım de 2 dk sonra arıcam 5 dk sonra arıcam nedir yani bende toplantıda falan zannediyorum yok bu erkekler hakkaten donuk düşüncelerde problem var.Ne biliyim bunlar önemsiz şeyler ama bana inci set aldılar ben istemedim altın kibar bi zincir istiyodum 3 bilezik yüzük bide inci set aldı e bende bi zincir istemişim 250 tl bişey alsan ne olur bilezikler kendinin inciyi annesi istedi. Alışverişe gittik annesi ve o hiç bişeye bakamadım istediğimi alamadım kıyafet almaya gidiyoruz yok bunu mu beğendin çabuk ol 2 hafta alışveriş yaptık bunalıma girdi sıkılmış gerilmiş gıcık oldum anlayacağınız..İlişkilerin en sıkıntılı dönemidir nişan-düğün evresi. Eğer gerçekten istemiyorsanız ayrılın, yok 50 dk sonra aradı, aradım dönmedi vs gibi basit seyler yüzündense biraz sakin olun.
Teşekkür ederim aynen hislerime tercüman oldunuz demek nişan dönemine özgü bişey bu.ama hiç konuşmak gelmiyo içimden anlamadım
Gerçekten isteyip istemediğimi bilmiyorum birlikteyken gayet iyiyiz ama bazı haraketleri çok sinirime gidiyo iş yerindeyken çok aramıyo neymiş yoğunmuş bilgisayarı başkası yapıyo ne yoğunluğuysa ararsın 2 sk bilgisayar yapılıyo başındayım sonra ararım de 2 dk sonra arıcam 5 dk sonra arıcam nedir yani bende toplantıda falan zannediyorum yok bu erkekler hakkaten donuk düşüncelerde problem var.Ne biliyim bunlar önemsiz şeyler ama bana inci set aldılar ben istemedim altın kibar bi zincir istiyodum 3 bilezik yüzük bide inci set aldı e bende bi zincir istemişim 250 tl bişey alsan ne olur bilezikler kendinin inciyi annesi istedi. Alışverişe gittik annesi ve o hiç bişeye bakamadım istediğimi alamadım kıyafet almaya gidiyoruz yok bunu mu beğendin çabuk ol 2 hafta alışveriş yaptık bunalıma girdi sıkılmış gerilmiş gıcık oldum anlayacağınız..
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süren bi ilişkim var 1-2 hafta sonra istemeye gelecekler nişan yapacaktık altınları aldık nişan alışverişi yaptık
nişan kıyafetimi bile aldık ama ben sanırım istemiyorum 2 gündür konuşmuyoruz mesajlarına cevap veresim gelmiyo istemediğimi nasıl söyleyebilirim
o kadar hazırlık yapmışken herşeyi almışken dalga geçer gibi istemiyorum nasıl diyebilrim
bilmiyorum heyecanım yok örneğin geçenlerde bi dk ara bişey söylicem babam aradı dedim tabi bizim nişan işiyle ilgili mesaj atmış 2 dk sonra arıcam tam 50 dk sonra aradı bilgisayarına format atılıyomuş oda başında duruyomuşş ben heycanlanmışım 2 dk ara söyle aricam diyip 50 dk sonra aramak nedr tüm heyecanım hevesim gitti sinirlendim bağırdım çağırdım . Sonra yumuşatmaya çalıştı mesaj falan atıyo ama istemiyorum cevap vermek sinir oldum evlensem onla mutlu olurmuyum diye şüphe duymaya başladım nişan falan hiç hevesim yok ondan iyisini bulamam bununda farkındayım ama bi tuaflık var bence çok heycanlı olmam gerekmiyor mu?
Bilmiyorum heyecanım yok örneğin geçenlerde bi dk ara bişey söylicem babam aradı dedim tabi bizim nişan işiyle ilgili mesaj atmış 2 dk sonra arıcam tam 50 dk sonra aradı bilgisayarına format atılıyomuş oda başında duruyomuşş ben heycanlanmışım 2 dk ara söyle aricam diyip 50 dk sonra aramak nedr tüm heyecanım hevesim gitti sinirlendim bağırdım çağırdım . Sonra yumuşatmaya çalıştı mesaj falan atıyo ama istemiyorum cevap vermek sinir oldum evlensem onla mutlu olurmuyum diye şüphe duymaya başladım nişan falan hiç hevesim yok ondan iyisini bulamam bununda farkındayım ama bi tuaflık var bence çok heycanlı olmam gerekmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?