Merhaba ,
son üç gündür canım acıyor artık nişanlanma dönemindeyim onların tarafından annesi kardeşi yengesi bize geldi tanışmaya kadınlar tanışsın diye yaptığımız hiçbirleye el sürmediler sadece biraz kızkardeiş yedi o kadar
evimize gelirken kendi terliklerini getirdiler bizim uzattığımız terlikleri giymediler.bizim tarafta nişan evde olmaz şenlikli olur salonda kafede yada herhangi biryerde ama çalgılı olur..ama o çalgılı bir şey istemiyo zaten dugunde olacak diyor..
yuzukler takılır herkes dağılır biz seninle biryerle gideriz diyor.ailem bunu kabul etmiyor çunku bizde nişana davetli olmayan dugunede gelmez.. bizimkiler eğlenmek ister bidavul zurna ister kabul etmedi..istemedi kavga ettik ben whatsaptan resimlerimizi kaldırdım
Ben yaptıktan sonra oda kaldırdı..ben ailesityle tanıtsım birkaç defa hatta yemek yemeye bile gitim babasının yanına birkaç defa.. babası çok sevdi.. annesi ve kızkardeşide sevmiş gibilerdi
ama o bizdeki tavırları.. annem butun komsulara rezil oldu
onlar geldiğinde komsumuz ve yengemler bizdeydi hürmette sınır yoktu ama onlar bizi davet etmedi çıkıtsa sadece sevda senide bekleriz bize dedi teyzesi yengemde bizi davet etmek yokmu dedi sakayla oda agızucuyla tabı bekleriz falan filan dedi..
ben bunu aliye soyledim oda heyecandan unutmuslar falan dedi.. annem yemedi tabi
şimdi aradan 2 ay geçti annem millet sordugu için utandıgından aliye dedi ben sizin aileyi tanımıyorum nerde oturdugunuzu bile biliyorum kız evlendiyorum sonucta dedi.
oda ben annemi aratırım size zaten onlarda davet edeceklermiş dedi güya.. o hafta annesi rahatsızlandı sonra oteki hafta kızkardeşi oteki hafta kendisi otek, hafta bi akrabası derken aradan yıne 1 ay geçti.. annem artık sinirlendi çunku millet sormaya başladı..
dun soledim bole bole olsun diye cenaze toreni yapmıyoruz sonucta dedim.oda 3,kez sinirleniyorum sonra konusalım diyor onceden bole değildi.. ben o derse aileme karsı geldim onun dediğini yaptırdım evde olsun dedi evde oldu ama hiç çalgıda olmasınmı
benim hayatımda sozum nişanım olmadı bende istemezmiyim ama onlar oldu bittiye getiriyor. Bana sana birdaha yazarsam şer
dedi gerekeni yap o zaman sevda dedi
.. bende sen bilirsin çok kırıldım bu benim sevdiğim adam olamaz dedim.. ben aynı benim dedi dun aksamdan beri yazmadım oda yazmadı.. annem mesaj attmıs yzıklar olsun sana diye oda anne ben ne yaptım demiş sevda ağlıyor neden demiş annem oda biraz tartıştık demiş ben seni sonra arıcam anne demiş ve aramamıs..
sonucta ailemizin içine kadar girdi tanıtsı abimle babamla
ben aglamaktan gozlerim şişti çok sevdim..ilk defa birini ailemle tanıstırdım..babam bana biraz gururlusan o ne yaparsa yapsın birkaç gun surundur dedi babam çok anlayıslı bi adamdır
kardeşimde barısırsınız dedi
babam dahi herkes çok uzuldu şimdine yapacağımı bilmiyorum
çok incindim