• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlanmış, bu kadar kolay mıydı?

ben hiçbir zaman pes etmedim, ama o en sonunda vazgeçti. Annem de annem diyordu başka birşey demiyordu. Ya biz ya o dediler, o da seçimini yaptı
annem de annem diyorsa bırak artık öteki kız düşünsün.Sana da Allah sabır verdin, insanın sevdiğinden ayrılması zordur ama bazen en hayırlısı da budur.

3 ay önce nişanımız bozulmuştu, şu an öğrendim ki başkasıyla nişanlanmış. ki ben hala bu psikolojiyi atlamamışken, o ne çabuk atlatmış... Bu kadar kolay mı ya 2.5 seneyi silip unutup, 3 ay içinde nişanlanmak nasıl oluyor, biri açıklasın lütfen mantığım almıyor.:KK43: Hazmedemiyorum olanları. Herşeyde sorun çıkaran annesi bu sefer nasıl oldu da hemen bağladı bu işi acaba? O kadar çok fedakarlık yapmıştım ki vicdanım rahat ama yine de kendimi sorguluyorum sürekli, gerçekten suç bende miydi, keşke şöyle böyle yapsaydım diye.

Onun başkasıyla fotoğraflarını görmek beni mahvediyor. Dünya başıma yıkıldı resmen. İnadına mı yaptı, yoksa gerçekten aşık mı oldu? Bu sevgim ne lanet birşey ki geçmedi, bitmedi bir türlü..
İçimde kocaman bir yara var. Onlarla uğraşmak, huzur kaçırmak, kötü şeyler yapmak istiyorum ama Allah korkusu var, yapamıyorum.

Kötüye de hiçbirşey olmuyor onlar mutlu mesut devam edebiliyor. Ya ben napıcam, nasıl unutucam onu, nasıl kafamdan atıcam bu soruları?:KK61:
Benim son konuma baksana.Aynısını ben de yaşadım.Çok zor.Hala arada aklıma düşüyor ve mutluluklarını facelerinden gördükçe üzülüyorum.
Nisanda ayrılmak zorunda kalmıştım 13haziranda nişan yapmışlar.üstelik kız nisanda ayrıldığımızı biliyor.

Valla benim 10 yıllık ilişkim (son 1 yılı evlilik) bi tokatla bittiği için ve deliler gibi aşık olduğum adam o saniye gözümde canavara dönüştüğü için pek ardıma bakmayı sevmem.. Mantığım şudur genelde, beni mutlu eden insanı sevmeye devam ederim.. sınırlarımı aşanın da poposuna tekmeyi indiriveririm.. Bi kere bile eski eşim napıyo diye merak etmedim.. Ölmüştür belki de haberim bile yok umrumda da değil :KK70: Tüm iletişim yollarını kendi ellerimle kapattım.. hayatımın uzunca bi dönemini kaplayan insanı valla şimdi belki yolda görsem tanımam öyle unutmuşum yani :) Bence doğrusu bu.. İnsan kendine niye eziyet ederki anlamıyorum.. Önce kendinizi çok sevmelisiniz bence.. Kendinden daha çok kimseyi sevmemeli insan :) İnşallah Allah o iradeyi ihtiyacı olan herkese versin canım :)
Şimdi evli misin peki?

Buna katılıyorum. Ben olsam bana sevgilimin eski sevgilisinden o tarz bir mesaj falan gelse dikkate almam.
Ben olsam kötü etkilenirdim.Unutmam zor olurdu devam etsem bile.Kafamı hep kurcalardı.

öyle tabi. ama hani birsürü hayal var ve evliliğe ramak kala saçma sapan bir konu yüzünden bitmesi bütün emeklerin boşa gitmesini kaldıramıyorum. Yani annesi bize sürekli biraz daha tanıyın birbirinizi acele etmeyin derdi, nasıl oldu da bu kızı hemen aldı, o geçimsiz sorunlu kaynana nereye gitti anlamıyorum
O maddiyatı sıfır evlilik için acele etmeyen adam ,tanımak gerek diyen nereye gittiki ;birkaç ayda nişan yaptı başka bir kıza.
Sordum bunu."Sen çabuk evlenmek isteyenden kaçan bir tiptin noldu ?"diye sordum.Yine kaçmış ama kaçacak başka yeri yokmuş.Yurtdışunda başka kız bulamayacağını düşündü bu bir fırsat dedi..Kız da nişan yoksa ayrılırım dedi.
.Ben hiç bunu sorun etmedim zamanı ,ilgisizlikten yakındım hep.
Ah bendeki şans ben evlilik diye diretseydim bu kız gibi nişan yaptıramazdım ki...
O aynı ülkeden eş bulmayı daha doğru bulup o sırada kendiyle ilgilenen bir kızı değerlendirdi.
Bu durumu mantığına uygun bulup tr deki beni attı gitti.Sadakat önemsiZdi...Sevgi neydi ki..

kacmakta ne allahim
Bak canım ne diyorum .
Ben zamanında Kocamın peşinden koştum.
Hatta ben ona kaçtım ..
Anlatabılıyormuyummm ve Çok muylutum Allaha şükür..
Herşeye önyargılı davranma bazen sana kötu gelen davranıs başkası için mutluluk olabılır...

Okeyyyyy !!!!!

kacmakda ne bu zamanda:))) yıl 2015 özgürce kımınle evlencegıne dahı karar veremıyormusun sacma. okeyyyyyy!!!

Sen zamaninda kocanin oesinden kosup evlendin mutlu oldun diye, bu taktik herkesde tutar diye birsey yok. Kacarak mutlu olan bir kisi varsa yeryuzunde, o da sizsiniz herhalde. Gerek medya da, gerek bu tur yerlerde, kacarak evlenip de bin pisman olan kadin hikayeleri gormuyor muyuz hep? Goruyoruz. Simdi sizde bi sorun cikmadi diye, yanlis olan bir davranisi tavsiye edemezsiniz baskasina. Ki henuz sizin icin de zamanin neler getirecegini bilmeden, bence atip tutmayin. Birgun dizde pisman olabilirdiniz kactiginiza. (Allah pisman ettirmesin tabi)
Ben tekrar soyluyorum. Erkeklerin pesinden kosmak yanlistir, kacarak evlenmek de yanlisin yanlisidir. Lutfen burda yanlis fetva vermeyin.
size katılıyorum yerı geldımı kendı ayagınla geldım der...

Zamanla geçer Ailesi sizi değil o kızı istemiş demekki. Evlensenide anlaşamayacakmışsınız ailesi hep problem yaratacakmış demek. Bence halinize şükretmelisiniz bile. Evlenmeden sizi istemeyenler evlendiğinizde Kapınıza gelip evinizden bile kovuyorlar vallahi. Zor oluyor emin olun. Allah yardımcınız olsun.

Allah yardımcın olsun.
Madem bu kadar sevıodun neden bıraktın?
Sonuna kadar koşssaydın peşinden..
Tabıı şimdi değil adam nişanlanmadan önce dıyorum..
herkes senin gibi koca peşinden koşup alcakmıyor demek kı cok mutluyum mükembel seks hayatım var kacmayı tavısey edıyorsun her konuda madem öyle nıye 7-24 burda sın?? bence tam tersı olmsın

Niye kossun pesinden ya. Bir sorun varmis ki hanimefendi ayrilmis. Zaten peslerinden kosa kosa totolarini kaldiran biz kadinlar degil miyiz. Bari iyi birseymis gibi bunu tavsiye etmeyin.
Pesinden falan kosmayin arkadasim. Iyiki ayrilmissin. Her şerde bir hayir vardir. Biz sicagi sicagina bunu goremiyoruz ama inanki var. Biraz uzuleceksin ama gececek. Sana bunlari unutturacak birisi elbette cikacak karsina. Ve sen o insanla evlenmis olacaksin. Evlendikten sonra bircogumuz, iyiki eskisiyle olmamis diyoruz. Sende bunu anlayacaksin ama biraz zaman var. Sabret ve Allaha havale et.
o koşmayı sevıyor bir erkegın pesınden koşan kadına kadın demem ben. bırde kacacam başka ışım yoktu...kendı ayaganla kocaya giden kızlarayerı gelınce bu yüzlerıne vurulur. anne babamı bır erkek ıcın yok saymam rızaları önemlı.

Nisanda 1 yıllık ilişkim bitmişti bende bitmiştim tabi gecem gündüzüme karışmıştı ağlamaktan gözlerim batıyodu artık öğlen 1 e kadar uyuyamadığımı bilirim üzüntüden.
15 gün sonra bana talip çıktı daha önce hiç kabul etmedim eve filan ama annem kabul etçen dedi baskı yaptı hatta..
... Ve ettim
Nur yüzlüm girdi kapıdan. Kalbimi aydınlatıp
bütün acılarımı unutturacaktı hissetmiştim.
Şimdi nişanlıyız haftaya düğünüm var.
ŞİMDİ BEN KÖTÜMÜYÜM BACIM.
Çocuk senle olmayacağını anlamış o kıza sarılmış dua et arkasından. Allah sana da gönlündekini versin

Nisanda 1 yıllık ilişkim bitmişti bende bitmiştim tabi gecem gündüzüme karışmıştı ağlamaktan gözlerim batıyodu artık öğlen 1 e kadar uyuyamadığımı bilirim üzüntüden.
15 gün sonra bana talip çıktı daha önce hiç kabul etmedim eve filan ama annem kabul etçen dedi baskı yaptı hatta..
... Ve ettim
Nur yüzlüm girdi kapıdan. Kalbimi aydınlatıp
bütün acılarımı unutturacaktı hissetmiştim.
Şimdi nişanlıyız haftaya düğünüm var.
ŞİMDİ BEN KÖTÜMÜYÜM BACIM.
Çocuk senle olmayacağını anlamış o kıza sarılmış dua et arkasından. Allah sana da gönlündekini versin
herşey kısmet mutluluklar

Ayy Patlıcıımmmmm :)
Canım oncekı yorumlarımıda oku tamam Öptümm mcxx..

Kızı, cocugun ailesi istememis zaten cocukta vazgecmis kiz nereye pesinden kosşun ?
Bunlar olmasaydı bile..
"Madem seviyorsun pesinden kosacaktin aglama buralarda " şeklindeki tavrınıda çok yanlış buluyorum.
Bazıları gururunu bir adam için ayak altı etmez gerekirse oturur ağlar.Sevgi dediğin karsiliklidir.Seven adamda sevdigini it gibi pesinden koşturmaz zaten.Bu bana göre bir zafer değil.
Oyüzden ağlamak derdini paylasmak bile adamin pesinden kosturmaktan iyidir.Bazılarımızın değerleri farklı oluyor.

3 ay önce nişanımız bozulmuştu, şu an öğrendim ki başkasıyla nişanlanmış. ki ben hala bu psikolojiyi atlamamışken, o ne çabuk atlatmış... Bu kadar kolay mı ya 2.5 seneyi silip unutup, 3 ay içinde nişanlanmak nasıl oluyor, biri açıklasın lütfen mantığım almıyor.:KK43: Hazmedemiyorum olanları. Herşeyde sorun çıkaran annesi bu sefer nasıl oldu da hemen bağladı bu işi acaba? O kadar çok fedakarlık yapmıştım ki vicdanım rahat ama yine de kendimi sorguluyorum sürekli, gerçekten suç bende miydi, keşke şöyle böyle yapsaydım diye.

Onun başkasıyla fotoğraflarını görmek beni mahvediyor. Dünya başıma yıkıldı resmen. İnadına mı yaptı, yoksa gerçekten aşık mı oldu? Bu sevgim ne lanet birşey ki geçmedi, bitmedi bir türlü..
İçimde kocaman bir yara var. Onlarla uğraşmak, huzur kaçırmak, kötü şeyler yapmak istiyorum ama Allah korkusu var, yapamıyorum.

Kötüye de hiçbirşey olmuyor onlar mutlu mesut devam edebiliyor. Ya ben napıcam, nasıl unutucam onu, nasıl kafamdan atıcam bu soruları?:KK61:
Seven insan cok buyuk sebepler teşkil etmediği surece birakmaz diyorum ben .

Haaa ailesi yuzundense zaten neden biraktiniz ?

Erkekler bizim gibi dusunemiyor
hemen teselliyi baska baska kadinlaeda ariyorlar
belkide asik oldu bilemeyiz
20 sene ayni evin icinde ayni yastiga bas koymus insanlar birbirini sevemezken
3 ayda sevebiliyorlar

Kolay valla her gidenin ardindan yas tutmak icin hayat bayagi kisa cunku de. Sen de keyfine bak bence biten bitmis giden gitmis

Back
X