- 23 Kasım 2019
- 1.124
- 1.699
- 83
Merhabalar, direkt konuya gireyim. Ben nişanlıyım, haziran ayında düğün var, nişanlımdan ve ailemden farklı şehirde çalışıyorum. Nişanlım bir an önce mobilya beyaz eşya alınması gerektiğini, almak için beni beklediğini söyledi. (haftaya memlekete İstanbul'a gideceğim) Beni bekleme al, mobilyaya da bakarız dedim. Meğer kafasındaki plan her şeyi birlikte alıp birlikte ödemekmiş.. Kredi kartım lazım yani. Gelenek görenek, kız erkek tarafı falan hak getire. Onlara hiç uyası yok. Ben gurbette yüksek kira ödüyorum tek yaşasam da ev çeviriyorum duyunca çok üzüldüm benim de borçlarım var. Ben ev aldım onun borcunu ödüyorum dedi. Ödüyor ama evi de kirada yani evin geliri var kendi kendinin bi kısmını ödüyor. Evlendikten sonra senin paran benim param olmuyor her türlü ortak ödeniyor ama şimdiden gurbette bir yığın borç altına gireceğim. Ben kız tarafının gerektirdiği her şeyi ailemle yapıyorum. Tamam nişanlı ile para muhabbeti olmaz hoş değil biliyorum vs vs linçlenirim belki ama bu normal mi, henüz aileme açmadım konuyu. Nasıl tepki vereceklerini bilmiyorum. Ne yapayım sizce? Sevgiler..
Son düzenleme: