E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi karlarperisi
-
ayten_aysima arkadasım sen yine 5 ytl görmüşsün ben onuda görmedim.fakat dedim ya aslında ihtiyacımızda yok onların paralarına ne senin ne benim ama gönül istiyor en azından küçük bir hediye.
edda işte o zaman yapamadım çok aptalmısım o zamanlar.. karperisi bende muhtaç degilim allaha sükür ama etraf soruyo ve ark larının da kayınpederi vs var onlar yaptıkca insan imreniyor.. herseyi geç ben babasız büyüdüm baba sevgisini az taddım amcalarım bu kızın baba sevgisi görmedi artık size emanetimiz bir kızınız gibi görün dediler nerdeeeeeeeee kayınbabam kendi kızına deri cizmeler alır onu alırlar bunu alırlar yaa bende bir insanım ufak bi hediye al iste yok o bana almaz birde benden bekler.... karperisi bak görümcemle yasadıgım olayları yazmıyorum gerçekten benim yasadıklarım yenir yutulur degil ama simdiiii valla kendim çalıyom kendim oynuyorum adım kötü geline çıktı yaptıklarını tek tek yüzlerine vurdum ki vurmaya devam ediyorum açık söylüyorum onlar benim annem babam degil ki esim benim huyumu bilir bana kim deger verirse ben ona bin katını yaparım .. benim annem esimi hediyelere bogar ve anneme asırı saygısı var.. ama benim saygım bitti hamileligimde hersey bitti düsününki kızlar evlenmisiz borç içinde hamile kaldım bebegimde sorunlar çıktı takılarımı bozdurdum doguma elimizde para yok yedi kat el arıyor tutki benim öz amcam arıyor ihtiyacınız varmı die esimin ailesi hiççç bosveriyor yani kartanesi önüne bak yuları bi kaptırdınmı birdaha alamıyorsun bir evetle hayatın kayıyor bilgine güzelim
naz canım bizde nisan atmak büyük bi ayıp olarak algılanıyor herseyi geç ben nisan atmayı çokkkk düsündüm esim o zaman silah dayadı kafasına sıkcam dedi sen gidersen be asla olmam falan dedi ben geber dedim:lepi: lakin annem duygu sömürüsü yaptı senağlama kendime kızı nisan attırdı dedirtemem ben bununla yasayamam ama hastanelik olaylarımı görünce kızım sana ne yaptılar die çok dizine vurdu simdi kapısı sonuna kadar açık bana .. 6 ay yanımda kaldı bu sinir krızlerim yüzünden ama kızı artık çok farklı biri oldu agresif sinir hastası tahammülsüz yani kızlar senağlama[/QUOTE
AYTEN AYSİM A ARKADASIM AYNI DURUMLARI SEN YAŞAMIŞSIN BEN YAŞIYORUM.PEKİ SANA SORUYORUM SEN OLSAN NE YAPARDIN?BEN KARMAKARIŞIĞIM.SORUYORUM ÇÜNKÜ ŞAŞKINIM BEN ŞOKLARDAYIM.ŞUAN SAĞLIKLI DÜŞÜNEMİYORUM.BİŞEYE KAFAMI YOGUNLAŞTIRAMIYORUM.NE YAPARSAM AİLESİ BİZDEN UZAKLAŞIR NE SÖYLESEM ONLARA.:Saruboceq:
herkes ister ilgi görmek ,eşinin ailesi sna ne taktı ne aldı deikerlinde hele de nişanlı iken gururlanarak çıakrmak.
Bne hep saklamak zorunda kaldım.
Evlendik ,onalrın doğumgünlerinde heridyelr yada anneler babalar günün de hediyelerin ne iyisini aldım ,ama hep de elim sıkışıktı.hiç borçtan kurtulamadığım halde aldım.bir gün kızım doğum günü hediyen diye bana bir toka almadı
ben o akdar sıkışığım ki şu sıralra maddi olarak biliyorlar mesela,
ama hiç oralı olmuyorlar ,istemem zaten de oda ayrı konu,ama hiç değilse faydalanmaya kalkamsalar değil mi?
Hayat ta kimseye muhtaç olmayı istemedimallah muhtaç etmesin.ama birazcık düşünüp de keşke bana yalancıktan değilde gerçekten destek olsalardı.
Ve psikoloij baskıalrı felan anlatmıyorum bile 2 sene de sinrilerim bozuldu.
Ama yılmayacağım bir kere evlendim.
Fakat nişanlı iken farketmiştim son dönemlerde ama hiç bir şey yapamadım.
Kendi düşen ağlamz diyerek her gece ağladım.maddisinden vazgeçtim, ama kişiliğime yapılan saldıralrar ve özel hayatıma karışmalar offffffffffffffffffff
offffffffffff
dikatli ol canım
benim sözüm ve nişanim birdi.nişanlim ve ben birbirimize sadece birer yüzük aldik.kayinpeder de ince bir zincir ve kolye ucu küpeleri takti.oda eminim nişanlimin parasi ile.benim doğum günümde kayinpeder ben doğum günü falan bilmem dedi.bende babalar gununu kutlamadim hediyede almadim.ama annesine ala hediyeler aldim.onlardan bana bir şey yok.bütün arkadaşlarim nişanlanmişsin hayirli olsun dediler ardinda ne ler taktilar diye sordular ben hik mik.sadece bir yüzük diyemiyorum.kolye taktilar diyorum zaten taktigi zinciride takmiyorum.3 lü set oluyormuş benim kayinpeder yüzüğünü bile almamiş çok para gider alirmi hiç.cebinden 100 ytl para fazla çikicak.nişanlima diyormuş düğünde yüzüğünüde alicam diyormuş.aman istemem kalsin.kendi annem geçen sene tek taş yüzük almişti bütün arkadaşlarima onlar aldi diye söyledim.utandim resmen.
BEN NİŞANLIYIM.NİŞANLANMADAN ÖNCE AİLESİ İLE TANIŞMAYA GİTTİM.BABASI HİÇ Bİ,ŞEY YOKKEN DAHA BANA BENDEN HİÇ BİRŞEY İSTEME DEDİ.NEYMİŞ ELTİM BİR SÜRÜ KIYAFET İSTEMİŞ SONRA GİYMEMİŞ KİLO ALMIŞ FALAN FİLAN HİÇ SESİMİ ÇIKARMADIM.DAHA O ZAMAN ANLAMIŞTIM BABASININ BİZE FAYDASI OLMAYACAGINI.SONRA BENİ İSTEMEYE GELDİLER.BABASI BABAMA BEN BÜYÜK GELİNİME NE YAPTIYSAM ONADA YAPICAM DEDİ.BENDE SEVİNMİŞTİM.MEĞER NASILMIŞ ELTİM YATAK ODASINI KENDİ ALMIŞ DİĞER HERŞEYİ KAYINPEDER YAPIYOR AMA GELİNLE DAMADA TAKILAN TÜM TAKIYI ALIYOR AYRICA GELİNİN KOLUNUNDAKİ BİLEZİKLERİDE BORÇ ÖDEMEK İÇİN ALMIŞ.BİZİMKİDE ÖYLE OLACAKMIŞ.BANA E ÇOK GÜZEL DEYEBİLİRSİNİZ.AMA DEĞİL.KENDİ MOBİLYAMI SEÇME HAKKIM YOKMUŞ.ONLARIN İSTEDİĞİ YERDEN GİDİP ALACAKMIŞIM.HEMDE TAKILARIMLA BEN ÖDEYECEKMİŞİM.BENİM YÜZÜME DEMİYORLAR NİŞANLIMA DİYORLAR.TABİ NİŞANLIMADA MANTIKLI GELMİŞ.BEN İSTEMİYORUM DEDİM BEN KENDİ TAKIMLA KENDİ İSTEDİĞİM MOBİLYAYI ALIRIM DEDİM.NEYSE NİŞANLIM KABUL ETTİ.EEŞİMDİDE BÜTÜN HERŞEYE KARIŞMA ÇABALARINDALAR.KARIŞMAYIN BİZE DEDİM EN SONUNDA.KAYINVALİDEM İŞİNİ BİLMEZSEN KARIŞIRIZ DEDİ SİNİRLERDEN KÜPLERE BİNDİM.BEKAR BEN DEN YAŞCA FAZLA BÜYÜK GÖRÜMCEM VAR KENDİSİ MEMUR ELİNİ BİR ŞEYE SÜRMÜYOR NEYMİŞ ELLERİ YIPRANIRMIŞ BULAŞIK FALAN YIKAMAZMIŞ.EVİN ERKEĞİ GİBİYMİŞ O.YA ONUNKİLER ELDE BİZİMKİLER NE ANLAMADIM.NİŞANLIM KİMSE KARIŞAMAZ EZDİRMEM DİYOR CAMİ BÜYÜK OLMUŞ İMAM BİLDİĞİNİ OKUR DİYOR NİŞANLIMI ÇOK SEVİYORUM.AİLESİ BANA DAHA Hİ,Ç BİR HEDİYE NAMINA BİŞEY ALMADI.NİŞAN KIYAFETİMİ BİLE KENDİ PARAMLA ALDIM.SADECE YÜZÜĞÜM VAR ELİMDE.BİRDE NİŞANLIMIN PARASIYLA KAYINPEDREİMİN TAKTIĞI İNCE BİR KOLYE.ELTİM AYAKLARINDA DÖNÜYOR.EV HANIMI KENDİSİ.BENDEDE AYNI ŞEYİ BEKLİYORLAR AMA KUSURA BAKMASINLAR DÖNEMEM.TAHAMMÜL EDEMİYORUM.TAKINTILI BİRİ OLDUM ÇIKTIM.NİŞANLIMI SEVİYORUM DEMİŞTİM AMA AİLESİ YÜZÜNDEN ÇOK AGLIYORUM ÇOK TARTIŞIYORUZ.GÖRÜMCE HANIM NİŞANDA SAÇIMI ÇOK ABARTILI BULMUŞMUŞ.YA ALLAHIM DELİRME SAFHALARINA GELDİM.BENDEN ÇOK İLGİ BEKLİYORLAR YA ONLARMI GELİN OLCAK BENMİ SÖYLEYİN LÜTFEN NE YAPACAGIM ARAYA NE GİBİ MESAFE KOYABİLİRİM.NİŞNLIM ONLARLA SIKI FIKI OLMAMI İSTİYOR BEN İSTEMİYORUM.ALLAHIM BANA YARDIM ETSİN ARTIK.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?