- 14 Temmuz 2025
- 126
- 199
- 18
- Konu Sahibi Kaktusveportakal
-
Sezmesine gerek yok açıkça söylüyorumEvlenme bence adama da yazık böyle her şeyin hesabını kitabını yapan insanla zor valla. O da güvensizligini seziyordur mutlaka.
IBAN inini bilmiyor musun IBAN istiyorsun adamdan ben orayı anlamadım. Show hareketler kusura bakma da yani :/ Bu senin arkadaşın değil ki evleneceğin kisi
Adama sana guvenmiyorum mu dedin yani? Güvenmiyor muyum diye sormussun kafam karıştı. Ayrıl o zaman adamın da zamanını boşa harcama yahuSezmesine gerek yok açıkça söylüyorum
Hayır birbirimizin ibanı yok ihtiyaç duymadık daha önce aramızda para alışverişi olmadığı için.
Bence hem kendinize hem karşıdakine karşı sıkıntılı düşüncelereniz var evlilik öncesi terapi alın bu problemi ve takıntı halini nedenini çözmezseniz sizi mutsuz ve kötü bir evlilik bekliyor....Acaba nişanlıma güvenmiyorum muyum. Hakimiyet alanına girecekmişim gibi hissediyorum
Çok yorucu bir diretme sizinki. Ne o öyle her buluşmada hesap tantanası.Merhaba ben yapım gereği birilerinin hesap ödemesinden vs hoşlanmam. Sevgililik dönemindeyken de erkek arkdaşımla huzursuz hissettiğimi de defalarca konuştum en son o yemeği öderse ben kahve alıyordum böyle böyle süreci ilerlettik. Nişanlılık ve sevgililik sürecimiz toplamda 1 yıl oldu. Bu hafta kuzenimin yanına gittim. Kuzenim de nişanlı ilişki dinamiklerimiz çok farklı ama dışarı çıkacağız onun nişanlısı para gönderiyor ne bileyim kuzenim bir şey almak istiyor ona mesaj atıp para istiyor. Benim kendimi çok rahatsız hissedeceğim ve çok da tasvip etmediğim bir durum ama sonradan bir aydınlanma yaşadım acaba onların ki mi normal. Bundan 3 4 ay önce 2 ay kadar işe ara verdim. Bu süreçte hesabı vs o ödüyordu ben altta kalmamak için yine bir şeyler ödüyordum o da boşver çalışınca sen ödersin ben ödeyeyim şimdi falan diyordu. Benim zorlamam harici ödeme yapmama hiç müsade etmedi kartımı çıkarttıysam da kartı elimden aldı Ama hesap ödeme dışında bana hiç paraya ihtiyacım var m,ıfaturalarımı ödeyebiliyor muyum diye sormadı. Ailem destek oluyor bunu biliyor, param olduğunu ondan almayacağımı da biliyor ama ne bileyim çok düşüncesiz değil mi
Bu arada onun maaşı benim 2-2.5 katı sanırım çok kötü alıştırdım. Dün bir mağazada 1 2 parça bir şey alıyordum o da kendine bir şey beğendi sonrasında onun kartında indirim varmış diye hepsini ben ödeyeceğim dedi.pahalı değil bu arada 500tl gibi bir rakam :) Kabul etmedim kendi kartımla ödemek istedim, ama o kabul etmedi ben ısrar edince de ne olacak sen de yemeği ödersin o zaman dedi
Şikayetçi değilim ben yine bu şekilde ilerlesin isterim ama sanırım evlilik içinde sorun yaşayacağım.
Israr edince bu paranın aramızda lafı mı olur yemek ısmarlarsın olur biter deyince dank ettim kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olayım derken ilişkiyi aldı verdi dengesine mi çevirmişim ben ne yapacağım
Kendi hayat tercihiniz ama bence itici her şeyi ben kendim yaparımcılardan hoşlanmıyorum iyi o zaman git hepsini tek kendin yap diyesim geliyorYok sıra tutmuyorum sevgiliyken dikkat ediyordum ama sevgili olduktan 3 4ay sonra artık dayanamayıp benim erilliğime zarar veriyorsun kendimi iyi hissetmiyorum demişti o zaman hırsla kasada hesap ödeme kısmını bırakmıştım ama yine de o bir şeyler ödediyse ben de ödüyordum
Çok yorucu bir diretme sizinki. Ne o öyle her buluşmada hesap tantanası.
Adam ödemese ödemiyor diye laf ederdiniz. Yeter ki ikna ol diye çalışınca sen yaparsın demiş. Bırak da ben ödeyeyim işte diyor. Ben bunda bi zorluk göremedim. Adamın eli gayet açık. Siz biraz ego yapıyorsunuz.
Öyle bombos gereksiz gurur ve tripler ki. Evleneceginiz kisiyle ne bu gereksiz üç kurus hesap odetme kavgasi ? O da hic kesin bi dille kapamamis konuyu odersin vs mutlu mesut. Eşim sevgiliyken vs her zaman öderdi , bana Iphone da aldi pc de aldi araba da aldi evli degildik o zaman nisanlanmak üzereydik hicbir zaman erinmedi aramizda bu sorunlar olmadi olsa o yola girilmezsi . Kocam olacak kisi tabi ki tum varligini bana harcicak , yeri gelir olmaz o zamanda ben harcarim hic sorun olmaz ama bu mevzulari asmaniz lazim cok itici cunku boyle kendinizi hesap oderken bile eril eril hareket yapmaniz siz kadinsiniz birakin serilsin ayaklariniza her sey
Peki bunu tolere etmeye çalışıp harcama yapmasına izin verirsem, hesap ödemezsem falan bu kez de noluyor ya bu kız böyle değildi iyiydik demez miKendi hayat tercihiniz ama bence itici her şeyi ben kendim yaparımcılardan hoşlanmıyorum iyi o zaman git hepsini tek kendin yap diyesim geliyor
Neyin sorununu yasayacaksiniz? Adam gayet normal. Siz garipsiniz. Aydinlanma yasamismis. Sanki adam sizi somuruyor gibi hava yaratmaya calismissiniz ama siz onu somuremediginiz icin caniniz sikilmis daha cok. Evlilikte sorun yasarsaniz sizden kaynakli olacak gibi gorunuyor.Merhaba ben yapım gereği birilerinin hesap ödemesinden vs hoşlanmam. Sevgililik dönemindeyken de erkek arkdaşımla huzursuz hissettiğimi de defalarca konuştum en son o yemeği öderse ben kahve alıyordum böyle böyle süreci ilerlettik. Nişanlılık ve sevgililik sürecimiz toplamda 1 yıl oldu. Bu hafta kuzenimin yanına gittim. Kuzenim de nişanlı ilişki dinamiklerimiz çok farklı ama dışarı çıkacağız onun nişanlısı para gönderiyor ne bileyim kuzenim bir şey almak istiyor ona mesaj atıp para istiyor. Benim kendimi çok rahatsız hissedeceğim ve çok da tasvip etmediğim bir durum ama sonradan bir aydınlanma yaşadım acaba onların ki mi normal. Bundan 3 4 ay önce 2 ay kadar işe ara verdim. Bu süreçte hesabı vs o ödüyordu ben altta kalmamak için yine bir şeyler ödüyordum o da boşver çalışınca sen ödersin ben ödeyeyim şimdi falan diyordu. Benim zorlamam harici ödeme yapmama hiç müsade etmedi kartımı çıkarttıysam da kartı elimden aldı Ama hesap ödeme dışında bana hiç paraya ihtiyacım var m,ıfaturalarımı ödeyebiliyor muyum diye sormadı. Ailem destek oluyor bunu biliyor, param olduğunu ondan almayacağımı da biliyor ama ne bileyim çok düşüncesiz değil mi
Bu arada onun maaşı benim 2-2.5 katı sanırım çok kötü alıştırdım. Dün bir mağazada 1 2 parça bir şey alıyordum o da kendine bir şey beğendi sonrasında onun kartında indirim varmış diye hepsini ben ödeyeceğim dedi.pahalı değil bu arada 500tl gibi bir rakam :) Kabul etmedim kendi kartımla ödemek istedim, ama o kabul etmedi ben ısrar edince de ne olacak sen de yemeği ödersin o zaman dedi
Şikayetçi değilim ben yine bu şekilde ilerlesin isterim ama sanırım evlilik içinde sorun yaşayacağım.
Israr edince bu paranın aramızda lafı mı olur yemek ısmarlarsın olur biter deyince dank ettim kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olayım derken ilişkiyi aldı verdi dengesine mi çevirmişim ben ne yapacağım
Kimsenin sömürdüğü falan yok olayı yanlış anlamışsınız.Neyin sorununu yasayacaksiniz? Adam gayet normal. Siz garipsiniz. Aydinlanma yasamismis. Sanki adam sizi somuruyor gibi hava yaratmaya calismissiniz ama siz onu somuremediginiz icin caniniz sikilmis daha cok. Evlilikte sorun yasarsaniz sizden kaynakli olacak gibi gorunuyor.
E desin yallah o zaman sırf hesabı bölüşüyorum diye benimleyse konfor için devamsa bb yaniPeki bunu tolere etmeye çalışıp harcama yapmasına izin verirsem, hesap ödemezsem falan bu kez de noluyor ya bu kız böyle değildi iyiydik demez mi
Sokaktan geçen adamdan bahseder gibi konuşuyorsunuz. Siz gerçekten bu kadar tanımadığınız ya da acikca konuşamadığınız biriyle evlenecek misiniz?Peki bunu tolere etmeye çalışıp harcama yapmasına izin verirsem, hesap ödemezsem falan bu kez de noluyor ya bu kız böyle değildi iyiydik demez mi
Siz bunaltmayın adamı yeter. O samimiyeti verirseniz zaten size söyler bu sefer sen öde diye. Hemen yükselmeyin sonra, gelip burda hesabı bana ödetti diye konu açmayın.Peki bunu tolere etmeye çalışıp harcama yapmasına izin verirsem, hesap ödemezsem falan bu kez de noluyor ya bu kız böyle değildi iyiydik demez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?