- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.484
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Babanız sizinle bile konuşuyorsa nişanlınızı isteyip istememesini çok da umursamayan. Konuşmuyorsa napacaksiniz telepati mi kurup anlaşacaksiniz? Hiç dert etmeyin, biri aksini açıkça söylemediği takdirde sizi onaylıyor demektir. İstemiyorsa söylerdi. Hiç kurcalamayın.Selam.
Babamla nişanlım ve ailesi arasında nedense soğukluk var. Aslında nişanlım ve ailesi iyi insanlar babamla konuşmak için bahane buluyorlar ama babam hep mesafeli çok konuşmuyor.
Hiçbirşeyde yorumda yapmıyor sanki bişey olsun onu bekliyor gibi davranıyor pusuda gibi. Bende kafamı bu duruma yoruyorum babam istemiyor mu diye. Nasıl üstesinden gelirim. Babam bizlede pek konuşmaz o yüzden bu konu hakkında onunla konuşmak iyi olmayacak gibi.
Sanki biraz kurcalasam kötü şeyler söyleyecek gibi..istemiyormuş gibi..Babanız sizinle bile konuşuyorsa nişanlınızı isteyip istememesini çok da umursamayan. Konuşmuyorsa napacaksiniz telepati mi kurup anlaşacaksiniz? Hiç dert etmeyin, biri aksini açıkça söylemediği takdirde sizi onaylıyor demektir. İstemiyorsa söylerdi. Hiç kurcalamayın.
Tabiki aldım bana emin misin dediğinde evet dedim.Sizinle de pek konuşmazmış yani onlara özel bir durum değil, adamın yapısı bu demek ki.. Ayrıca sizi istemeye gelmeden önce babanızın rızasını almadınız mı zaten?
Sanki biraz kurcalasam kötü şeyler söyleyecek gibi..istemiyormuş gibi..
Cevabini almak istemediginiz sorulari sormayin.Sanki biraz kurcalasam kötü şeyler söyleyecek gibi..istemiyormuş gibi..
O kadar çok seviyorum ki nişanlımı. Nasıl ayrılayım.. ayrılmak için çok büyük dertler olması gerekiyor.Bence hiç girmeyin o konulara. Nişanlınızın bir yanlışını biliyorsa söylerdi. Söylemediğine göre bosverin. Şimdi kurcaladınız diyelim, babanız istemiyorum derse ayrılacak mısınız nişanlınızdan?
Kötü şey mi var acaba diyorum ondan mı böyle sessiz duruyor kötü bi şey olduğunda mı söyleyecek diyorumCevabini almak istemediginiz sorulari sormayin.
Kotu seyleri kendiliginden soylemiyorsa adami dürtüp zorla soyletmeyin.
Valla babalar normalde kötü bir sey gorseler bilakis ortalığı yıkarlar. Goz gore gore sessiz kalmaz.Kötü şey mi var acaba diyorum ondan mı böyle sessiz duruyor kötü bi şey olduğunda mı söyleyecek diyorum
O zaman sonunda istemediğiniz şeyler olacağını düşündüğünüz şeyleri kurcalamayın. Yazık olur size.O kadar çok seviyorum ki nişanlımı. Nasıl ayrılayım.. ayrılmak için çok büyük dertler olması gerekiyor.
herkes herkesi sevcek diye bişi yok ama nasıl desem..bsn nişanlımı çok seviyorum ailesini de keza öyle. sanki babam onu ve ailesini bizden daha düşük görüyor gibi geliyor ama asla bunu söylemedi sadece böyle hissediorhmValla babalar normalde kötü bir sey gorseler bilakis ortalığı yıkarlar. Goz gore gore sessiz kalmaz.
En en fazla nisanliniza kanı kaynamamistir. Zaten konuskan bir insan degil diyorsunuz. Bırakın boyle kalsin, ortaligi bulandırmayin.
O yüzden bu konu hakkında konuşmuyorum ama insan babasından iyi bişi duymak istioO zaman sonunda istemediğiniz şeyler olacağını düşündüğünüz şeyleri kurcalamayın. Yazık olur size.
Siz bilirsiniz. Ben sadece fikrimi söyledim.O yüzden bu konu hakkında konuşmuyorum ama insan babasından iyi bişi duymak istio
Yani o kadar istiyorsaniz konuşun, her seyi ortaya dökün sonra toparlamaya uğraşırsiniz. Ne diyeyim ki.herkes herkesi sevcek diye bişi yok ama nasıl desem..bsn nişanlımı çok seviyorum ailesini de keza öyle. sanki babam onu ve ailesini bizden daha düşük görüyor gibi geliyor ama asla bunu söylemedi sadece böyle hissediorhm
Tamam anladım ki en iyisi sessiz kalmakSiz bilirsiniz. Ben sadece fikrimi söyledim.
belkide biraz kıskanıyodur.. en iyisi sessiz kalıp bu konu hakkında görüşmemek ve konuşmamak :)Yani o kadar istiyorsaniz konuşun, her seyi ortaya dökün sonra toparlamaya uğraşırsiniz. Ne diyeyim ki.
Ailesini sizden düşük goruyorsa bile sonucta dusuncesini kendine saklayip sizi uzmuyor, bir yorum yapmiyor. Her dakika laf edip huzursuzluk cikarmasini mi istiyorsunuz anlamadim ki.
Evet baban istemiyor.Sen idare etmelisin iki aileyi de.Selam.
Babamla nişanlım ve ailesi arasında nedense soğukluk var. Aslında nişanlım ve ailesi iyi insanlar babamla konuşmak için bahane buluyorlar ama babam hep mesafeli çok konuşmuyor.
Hiçbirşeyde yorumda yapmıyor sanki bişey olsun onu bekliyor gibi davranıyor pusuda gibi. Bende kafamı bu duruma yoruyorum babam istemiyor mu diye. Nasıl üstesinden gelirim. Babam bizlede pek konuşmaz o yüzden bu konu hakkında onunla konuşmak iyi olmayacak gibi.
E kurcalamayin o zaman. Kendinizden eminseniz devam edinSanki biraz kurcalasam kötü şeyler söyleyecek gibi..istemiyormuş gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?