nişanlılık ve ailem

Bir kerecik olsun denedin mi peki tüm korkularına, tüm çekincelerine rağmen onunla duygusal bir konuşma yapmayı?
Ben böyle bir konuşmayı abimle yapmıştım. O güne kadar birbirimizle hiçbir şekilde iletişimi olmayan, olduğunda da kavga gürültü şeklinde süren bir durumdu.
O konuşmadan sonra aramızdaki diyalog çok başka oldu.
Sen de otursan dizine, baba beni en çok senin sevmene ihtiyacım var, en çok senden aldığım güce ihtiyacım var desen?
Baba çok önemlidir bir kız çocuğunun hayatında. Sen bana sevgini göstermezsen, kuracağım ailede hiçkimse bana değer vermez. Benim sana ve manevi yönden yanımda olmana ihtiyacım var desen mesela?
Ne kaybedersin en fazla?
Zaten normalde de her şeye bağırıyormuş. Belki bu kez onun içinde bir yere dokunursun ve geç kaldığı sevgiyi göstermek ister. Belki o da öyle yetiştirildi. Bilmiyor bir evlat nasıl sevilir?

Çok kalbimi kırdığı zaman oldu.
Çok ağladığım isyan ettiğim zaman oldu düzelmedi.

Babama alıp koysak mı dediğim için
Yani her şeyi ben mi alcam demeye getiriyor
Sizin hiç birikiminiz yok mu? İşten çıktım demiştiniz. Yeniden işe girmeyi düşünmüyor musunuz?

Böyle her şeyi ailelerin özellikle istekli değil de mecburiyetten aldığı durumlar da anne babalar o evliliğe müdahale etme hakkını kendinde görüyor. Ya da siz şunu yaptınız biz bunu yaptık kavgaları çıkıyor.

Ben olsam kendi içlerinden gelerek hediye olarak yapmadıkları hiç bir şeyi kabul etmem. 1+1 de en gerekli minimum eşyayla oturur yine de kimseye minnet etmem.

Ben birikim yapamadan işyerindeki sıkıntımdan ötürü ayrıldım. Ciddi sıkıntılar yaşadım şimdi İş arayışındayım.
Kendi pramı kazanıyor olsam hiç düşünmem bir an önce herşeyimi alır köşeye koyarım.
Ben kimseyi mecburiyette hssettirmedim. Sadece acaba alıp koysak mı dedim. Bana bunu söyledi. Anlamadım neden böyle

Kız babaları biraz ağır durmak ister. Doğrusunu yaptığını ilerde daha net anlayacaksıniz.

Babanıza bilenmeyin kıymetini bilin!

Kız babaları biraz ağır durmak ister. Doğrusunu yaptığını ilerde daha net anlayacaksıniz.

Babanıza bilenmeyin kıymetini bilin!
konuyu tamamen okudunuz mu peki
Babama asla bilenmiyorum ama küçük ev aleyi konusunda bile böyle git söyle kayınpederin aldın demesi beni üzüyor.
Hep isteksiz gibi

Ben olsam sorardım. İçine sinmeyen bir şeyler var belki de. Ya da sizin göremediğiniz bazı şeyleri gördü ve size söyleyemiyor olabilir mi? "Baba bu süreçte içine sinmeyen bir şey mi var? Ben öyle hissettim, razısın değil mi "deseniz belki açılacak.

Sorduğumda bunlar sana bakamıcak bunla sana bi bk yapmıcak tarzında konuştu zamanında…

benim baba da öyle nişanlımla karşı sevmiyor. uyuşmuyor. eve geldiğinde hoşgeldin bile demiyor. kızıyorum bana öyle davransalar ne olacak diyorum kimse sana öyle davranamaz diyor. evde isteme oldu tutturdu ben insanları kapıda beklemem hoşgeldiniz demem diye. demedi de karşılamadı kapıda. ben artık saldım ister iyi olur ister kötü olur. kendi ailemi kuruyorum ama ne nişanlım kendj ailemi ne de kendi ailem nişanlımı ezemez.

neden böyle acaba ben anlamadım

neden böyle acaba ben anlamadım
ben de bilmiyorum. yaşın küçük dedi(26 olacağım). bir sürü şey buldu mezhep ayrılığı o bu. ama üstüne düşeni yapıyor. ailenizin durumu yoksa baskı kurmayın çeyiz konusunda. benim her şeyim tamam ama milyar milyar para döktüm yollarına

Ailemin durumj var. Ama şu kafadalar; bakalım onlar neler yapacak

Ailemin durumj var. Ama şu kafadalar; bakalım onlar neler yapacak
durumu olan insan bunu dert etmez bence yani. o parayı harcadığını bile farketmezler ama durum iyi derken seviyeye bağlı. zaten geleneksel olarak bölünmüş işte kız şunu alır erkek bunu alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…