nişanlım abarttığımı söylüyor?

Yav ben de öyle diyordum, süpürge işte piyasada aynılarından sürüyle var falan ama öyle değilmiş cidden. Hele ki kedili evde.

Kedim var evet. Toz, tüy alerjimiz olsaydi o zaman kesin almak isterdim soylenilen gibi zerre toz birakmiyorsa ama elimdeki gozume temiz gorunecek kadar surupuruyor işte.

ha ha ha.ben de saç ürünleri var ya çok pahalı onları merak ediyorum.ne yapıyor ki saça 4 küsür fiyatları var diye.kullanan varsa hayrına yorum yapsın
Ay evet ceycey, bir airwrap bir de pure cool hava filtresi... 3 yıldır benim de ölmeden paraya kıyıp alınacaklar listemde gerçi ekonomi böyle giderse , yakında ev araba için biriktirdiğimiz paralarla anca bunları alabilecez gibi görünüyor.. kısmet

İsteyeceğine kendin alsana çeyizine. İstemek ne kadar kolay dimi? Adam belki ev diziyor bütçesi yetmedi kendin al. Yeni nesil Gelinleri de bi acayip valla

2-3 gun once eşimle ekonomi konuşurken kira fiyatlarina bakayim dedim cidden kendi cevremde 5binden asagi ev yoktu. 5bin de en ucuz 1+1 ogrenciye diye sadece 2 ilan vardi. Ortalama bir ailenin oturacagi 2+1 kiralar 8-10 bin ve uzeriydi.
Neresi yav orasi, kaza bela tayin olmasak bari oyle yerlere

ha ha ha.ben de saç ürünleri var ya çok pahalı onları merak ediyorum.ne yapıyor ki saça 4 küsür fiyatları var diye.kullanan varsa hayrına yorum yapsın
Bildiğim kadarıyla ısı vermiyor. Haliyle saça zarar vermiyor. Piyasada ısı vermeden saç şekillendiren başka ürün yok, o yüzden o fiyatta. Bir seneye kadar çıkar muadilleri.

Ben saçıma ısıyla işlem yapmıyorum mesela. Maşadır, düzleştiricidir kullanmıyorum. Kuruturken soğuk ayarda kurutuyorum falan. Fiyatı uygun olsaydı alırdım çünkü işime yarar. Ama o fiyata değer mi, bence değmez. Kıvırcık iyidir

Sicak vermeden nasil şekil yapiyormuş. Cahilliğime bak. Şok oldum

Yok yaf robotu özgür olduğum için değil tembel olduğum için aldım valla evin altını üstüne getiriyor çok memnunum
Ben de tembelim ama evimin eşikleri çok yüksek . Başında durmasam ters dönmüş kaplumbağa gibi çırpınır durur diye alamadım. Taşınırken evin eşiklerine de bi bakıcam artık

Calisiyorsan al taksitle adama ne soruyorsun istiyorsun senin paran senin dysonun

Ben de tembelim ama evimin eşikleri çok yüksek . Başında durmasam ters dönmüş kaplumbağa gibi çırpınır durur diye alamadım. Taşınırken evin eşiklerine de bi bakıcam artık
oda oda süpürür o da.ben çoğu zaman haritalandırmıyorum.odaya bırakıyorum kapısını kapatıyorum oluyor bitiyor.büyük rahatlık robot süpürge.bak ben burada lak lak yaparken salonu süpürüyor şu an.2500 e almıştım kampanyada şimdi 5700 olmuş hem de en ucuzu

Ben istiyorum ki ben evde değilken tüm evi süpürsün bitsin . Oda değiştirmesini kendim yapana kadar odayı kendim süpürürüm dedim, ev küçük sayılır zaten. Kuzenim dubleks evine iki tane almış . İkisini birden kuruyor, biri alt katı değeri üst katı süpürüyor. Ona sadece merdivenler kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…