- 10 Nisan 2014
- 42.896
- 114.503
- 798
kendi alsın kolaysa.Kolu bos mu kalsin kizin!!!!
O tek taş icin oluyo. Tek tasini kendin alabiliyosun yasal olarak ama bilenzik yasak.kendi alsın kolaysa.
niye yasakmış ?ben 11 yaşına girecek kızıma 3 bilezik ayırdım bile.irkekkkk tarafı alsınnnn diye yırtınacak değilimmmm.O tek taş icin oluyo. Tek tasini kendin alabiliyosun yasal olarak ama bilenzik yasak.
İtiraf edin o markanın teknik özelliklerini önemsemiyorsunuz bile, sırf ele güne karşı 'daysın aldım bakııaaan' demek için istediğinize eminim.
Bende Philips marathon var ve o kadar güçlü çekiyor ki kolay süpürmek için ayarını düşürüyorum yoksa halıları falan kaldırıyor, parkelerde karolarda yere yapışıyor. Yani bundan daha iyisi tam olarak ne olsun istiyorsunuz anlamadım ki.
Anarşist!!!niye yasakmış ?ben 11 yaşına girecek kızıma 3 bilezik ayırdım bile.irkekkkk tarafı alsınnnn diye yırtınacak değilimmmm.
Aslında dyson’ın olayı güç harcamadan, yorulmadan kolay ve cidden efsane temizlik sağlaması.Ayol bende onun 2014 modeli var, altı ayda bir filtre yeniliyorum dört kedili evin hakkında geliyor, dediğin gibi halıları kaldırıyor, beni çekecek neredeyse. Ama bir dyson değil tabi
benim koca bana tektaş da almadı onu da kendim aldım 3 sene sonra.pembik gelin olamadımmmmm.eşyalarımın yarısı da bekarlıktan kalmaydı vay başıma gelenlerrrrrAnarşist!!!
Ooo bedavaya gitmisin.benim koca bana tektaş da almadı onu da kendim aldım 3 sene sonra.pembik gelin olamadımmmmm.eşyalarımın yarısı da bekarlıktan kalmaydı vay başıma gelenlerrrrr
sonradan akıllandım araba aldırdım kendime .ama kar ettik aldıktan sonra.dyson ımı da kendim aldım geçen yıl ayoll.12 taksit öde öde bitmedi.Ooo bedavaya gitmisin.
Bende de Rowenta silence force serisinin süpürgesi var. Oda süpürürken çok yorardı, tekerlekli başlıkla o sorun kalktı ortadan.Aslında dyson’ın olayı güç harcamadan, yorulmadan kolay ve cidden efsane temizlik sağlaması.
Bende de marathon vardı ama onunla evi süpürmek benim için ölüm. Aşırı yoruyor. O yüzden kocam kullanıyordu. Dyson’la bütün evi 15 dakikada yorulmadan süpürüyorum üstelik düşük ayarda.
Bir gün önce süpürülmüş halıdan üç hazne dolusu kıl tüy topladı beş dakikada. Olayı nedir bilmiyorum, muhtemelen başlıktaki döner zımbırtılar.
eski süpürgem ondandı severek kullandım hala da var evde.ben de kadına rowentayı veriyorum kendim dysonı kullanıyorumBende de Rowenta silence force serisinin süpürgesi var. Oda süpürürken çok yorardı, tekerlekli başlıkla o sorun kalktı ortadan.
Dyson alalı kullanmıyorum gerçi, yardımcı geldikçe o kullanır sadece.
ha ha ha.ben de saç ürünleri var ya çok pahalı onları merak ediyorum.ne yapıyor ki saça 4 küsür fiyatları var diye.kullanan varsa hayrına yorum yapsınYorumlari okuyunca benim bile dyson canim çekti. Bu kadar mucizevi olduğunu bilmiyordum.
ha ha ha.ben de saç ürünleri var ya çok pahalı onları merak ediyorum.ne yapıyor ki saça 4 küsür fiyatları var diye.kullanan varsa hayrına yorum yapsın
Beş mi bin? Eskişehir’de 2020’de 400’e oturduğum tarzdaki evler 1.000 olmuş diye artık kimse tek başına ev tutup okuyamaz diyorduk biz de10 bin yuksek değil artik dusuk bir gelir. Siz geriden geliyorsunuz galiba. Burada 1+1 ogrenci evlerinin kirasi 5bin civari en ucuuuz.
Beş mi bin? Eskişehir’de 2020’de 400’e oturduğum tarzdaki evler 1.000 olmuş diye artık kimse tek başına ev tutup okuyamaz diyorduk biz de. 5 bin ne çok üzüldüm.
Ben herzaman beyaz eşyanın kalitelisini almaktan yanayım çünkü ucuz ve adi bir ürün çabuk bozuluyor miele süpürgem var 8 senedir taş gibi amakızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?