nişanlım abarttığımı söylüyor?

20 küsür yıllık evliyim ve buna yakın çalışma hayatım var.
Daha geçen yıl bir dyson sahibi olabildim, onuda kendi kazancımla aldım.
Evet güzel bir süpürge çokta memnunum, ama philips çok aşağı bir marka değil.
Sizi uzun süre götürecek bir kalitede bence.

Son düzenleme:

Ayol bende onun 2014 modeli var, altı ayda bir filtre yeniliyorum dört kedili evin hakkında geliyor, dediğin gibi halıları kaldırıyor, beni çekecek neredeyse. Ama bir dyson değil tabi

Ayol bende onun 2014 modeli var, altı ayda bir filtre yeniliyorum dört kedili evin hakkında geliyor, dediğin gibi halıları kaldırıyor, beni çekecek neredeyse. Ama bir dyson değil tabi
Aslında dyson’ın olayı güç harcamadan, yorulmadan kolay ve cidden efsane temizlik sağlaması.

Bende de marathon vardı ama onunla evi süpürmek benim için ölüm. Aşırı yoruyor. O yüzden kocam kullanıyordu. Dyson’la bütün evi 15 dakikada yorulmadan süpürüyorum üstelik düşük ayarda.

Bir gün önce süpürülmüş halıdan üç hazne dolusu kıl tüy topladı beş dakikada. Olayı nedir bilmiyorum, muhtemelen başlıktaki döner zımbırtılar.

Bende de Rowenta silence force serisinin süpürgesi var. Oda süpürürken çok yorardı, tekerlekli başlıkla o sorun kalktı ortadan.
Dyson alalı kullanmıyorum gerçi, yardımcı geldikçe o kullanır sadece.

Bende de Rowenta silence force serisinin süpürgesi var. Oda süpürürken çok yorardı, tekerlekli başlıkla o sorun kalktı ortadan.
Dyson alalı kullanmıyorum gerçi, yardımcı geldikçe o kullanır sadece.
eski süpürgem ondandı severek kullandım hala da var evde.ben de kadına rowentayı veriyorum kendim dysonı kullanıyorum

Valla bilemedim şimdi elimle o bu şu diye kavga etmedik evlenirken çok şükür istediğim her şey de oldu ama ben ille de o diye ısrar etmedim. Sağolsun o da her şeyimi ikiletmedi ama tutupta bende adamın bütçesini bilerek ille de bu olsun demedim hee gönül isterdi dyson almak ama ona eşdeğer philips maraton aldım gayette güzel. Hee süpürgesiydi çatalıydı çarşafıydı annemle ben aldık eşimn tarafı da 3-5 eksik tamamladı sağolsun. Hem şu adet gelenek kısımlarına girersek süpürge kız tarafınn . Biz girmediğimiz için sorun olmadı. Tek tartışma noktamız görümcemin her şeye karışmasıydı. Evlendik görümce sustu kv başladı bık bık evde beni takip etmeye onu öyle yapma bnu böyle yap demeye az kaldı onunla da bi konuşmam gerekecek

Yorumlari okuyunca benim bile dyson canim çekti. Bu kadar mucizevi olduğunu bilmiyordum.
ha ha ha.ben de saç ürünleri var ya çok pahalı onları merak ediyorum.ne yapıyor ki saça 4 küsür fiyatları var diye.kullanan varsa hayrına yorum yapsın

ha ha ha.ben de saç ürünleri var ya çok pahalı onları merak ediyorum.ne yapıyor ki saça 4 küsür fiyatları var diye.kullanan varsa hayrına yorum yapsın

Kivircik yapiyor ne yapacak diyecegim şimdi ama onda da mucizevi bir şey olabilir şimdi bilemedim.
Ben yeni maşa aldım ama eski usul elinle kendin doluyorsun.
Dyson seceneklerim arasinda yooktu. Cimri bir insan değilim bence ayni parayi başka şeye verdigim oluyor ama böyle şeylere para veresim gelmiyor.

10 bin yuksek değil artik dusuk bir gelir. Siz geriden geliyorsunuz galiba. Burada 1+1 ogrenci evlerinin kirasi 5bin civari en ucuuuz.
Beş mi bin? Eskişehir’de 2020’de 400’e oturduğum tarzdaki evler 1.000 olmuş diye artık kimse tek başına ev tutup okuyamaz diyorduk biz de . 5 bin ne çok üzüldüm.

Beş mi bin? Eskişehir’de 2020’de 400’e oturduğum tarzdaki evler 1.000 olmuş diye artık kimse tek başına ev tutup okuyamaz diyorduk biz de . 5 bin ne çok üzüldüm.

2-3 gun once eşimle ekonomi konuşurken kira fiyatlarina bakayim dedim cidden kendi cevremde 5binden asagi ev yoktu. 5bin de en ucuz 1+1 ogrenciye diye sadece 2 ilan vardi. Ortalama bir ailenin oturacagi 2+1 kiralar 8-10 bin ve uzeriydi.

Ben herzaman beyaz eşyanın kalitelisini almaktan yanayım çünkü ucuz ve adi bir ürün çabuk bozuluyor miele süpürgem var 8 senedir taş gibi ama

Eğer nişanlinızın durumu müsait olmayabilir veya pahalı eşyayı almak istemiyor olabilir zorlayamazsınız

Durumunuz yetiyorsa kendınız alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…