nişanlım abarttığımı söylüyor?

Evet Dyson çok güzel, ben çok memnunum, kimseye sormadim kendim aldım çok kolay oldu...siz de alın

Benim dedem dyson aldı babaannem gereksiz diye laf yaptı işin tuhafı dyson'ı nadiren kullanıyorlar, temizlikçi geliyor zaten ve dedem kadına dyson'ı elletmiyor.
Eşim kendi için istiyor neymiş her gün evi süpürürken arkamdan borulu bir şey geliyor çekiştirmekten odaklanamıyormuş media markete gittiğimizde ilk yapıştığı şey dyson Dedeniz benim eşimin yaşlı hali olabilir

Artik hersey gösteris olsu da onlar. Gelinlerin Instagramda "3 yilimin emegi" diye ceyizini ve gelen bohcalarini görüyoruz. Eskiden birer adet yetiyordu, artik yetmez. Adi "az getirdiler" olur. Bizimkiler kendi aralarinda "bohcalar yapilsin mi?" Dediler. Iki tarafin cevabi da "Gerek yok" oldu. Yirttik o yüzden

Herkes çevresindeki gözü açılmamış eş , dostunu uyarsın bence.

Sene 2022. Evlenecek kadar olgun 2 insan ; eşit miktarda parayı koysun ortaya , sonra da o bütçeyle alsın alacağını , bu kadar basit.

Ulen şöyle özgüvenli bir kadın olamadım be.ben en fazla bir yemek ödetiyorum onda da mahcup oluyorum.sizden ders almam lâzım.

Ay baktım iki üyelikte bugün olabilir mi acaba, nişanlısı bilezikten sonra süpürge olayını kaldırabiliyorsa helal olsun derim

2 si aynı kişiyse ve o adam hala evlenmeyi düşünüyorsa, adama değil de ( kendi düşen ağlamaz) ailesine bolca sabır ve güç, kuvvet dilerim.

Dyson olmazsa evlenmem de yani bir makineye 7 bin çok fazla şunda söyleyim o kadar abartılacak bir makine değil

Hayya maşallah ben 10 bin liralık memurum.bem yenileyemem beyaz eşyaları.ne iş yapıyorsunuz?

Sanki gelen eşyaları kullanacaklar, çoğu kişi evine dantel sermiyor, 7 parça alınan gecelik takımları dolabı bekliyor boşa masraf. Birkaç kişide ahşap sandık aldırdı niye diyorum sandıksız gelin mi olur dediler benim yok gayet de gelin oldum diyorum

Bizde kız tarafı alıyor sizde farklı olabilir tabi ama her istediğimiz alınmak zorunda değil . Eşinizin belki de bütçesi uymuyo. Ben annemin aldığı makine bozulunca arzum dan 750 liraya noro serisi süpürge aldım ve öyle çok memnunum ki herkese aldırıyorum bunu. Yeni geliniz diye her istediğimiz olmamali duru bilemeyiz yoksa. Sizde böyle düşünün sekiz bin öyle çok ki bu israfın hesabını Allah'a nasıl vereceğim deyin çünkü cidden israf.
Mutluluklar dilerim böyle şeyler için kavga etmeyin hayat uzun daha çok şey çıkacak

8000 tl lik süpürge 3500 tl lik supurgeden farklı ne yapıyor?
Motoru canavarrrrr gibi... bıraksam parkeleri sökecek namıssız.... evladiyelik bir çekim gücü, antialerjik filtre ve dizayn, 1. Kalite malzeme....ama asıl para eden yeri motoru, süpürgede motora verdiğim paraya acımam, hastasıyım

Bizim geleneklere göre küçük ev aletlerini kız tarafı alır. Genellikle öyledir duyduğum kadarıyla. Siz geleneklere göre hareket ediyorsanız siz alın madem gönlünüz kalmasın :)

Yatak odası peki tamam da süpürge niye kız tarafı oluyor mutfak erkek tarafı mı mesela?
Küçük ev aletlerini kız tarafı alıyor,bana o zaman dünyanın parasını verdirtip bir süpürge kakalamişlardi,üstüne üç süpürge eskittim.Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…