Evet Dyson çok güzel, ben çok memnunum, kimseye sormadim kendim aldım çok kolay oldu...siz de alınkızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Eşim kendi için istiyorBenim dedem dyson aldı babaannem gereksiz diye laf yaptıişin tuhafı dyson'ı nadiren kullanıyorlar, temizlikçi geliyor zaten ve dedem kadına dyson'ı elletmiyor.
Yok ya herkes öyle değil mesela benim abilerim evlenirken annem herşeyden 1 adet koydu (havlu, patik vs.) ben evlenirken kv dem 5’er adet koymuştu şimdi çevremde gelen bohçaları görüyorum 20 adet havlu, 20 adet lif, 2-3 takım nevresim seti, banyo havlu takımı, 4-5 takım kıyafet, dantel setleri vs. Aklım almıyor açıkçası valizler dolusu eşya ile geliyor erkek tarafı. Bu seferde diğer gelin adayları onun nişanlısı bu kadar bohça getirmiş benimkiler az getirmiş tribine giriyorlar. Ne gerek var bu kadar masrafa derdin adeti yerine getirmekse koy 1’er parça geç.
Evet, buzdolabı ve televizyonu erkek alır adetlere göre dediler mesela ama buzdolabı ve televizyon kaç yıldır var ki her Türk evinde? Göreceli olarak yeni icatlar. Adete dönüşecek kadar uzun bir süre geçmemiş.
Ulen şöyle özgüvenli bir kadın olamadım be.ben en fazla bir yemek ödetiyorum onda da mahcup oluyorum.sizden ders almam lâzım.kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Ay baktım iki üyelikte bugünolabilir mi acaba, nişanlısı bilezikten sonra süpürge olayını kaldırabiliyorsa helal olsun derim
Değildir, adam ikisini birden kaldıramaz zaten atar yüzüğü, bu süpürge tek başına bir bilezik parası edecek baksana, kızın buna cesareti yoktur, cesareti varsa aklı yokturİkisi de aynı kişidir diyenler
Hayya maşallah ben 10 bin liralık memurum.bem yenileyemem beyaz eşyaları.ne iş yapıyorsunuz?Bu kafayı asla anlayamayacağım. Gerçekten kavga mı ettiniz bunun için? Maddi durumumuz çok çok iyi evlenirken pek değildi en uygunundan beyaz eşyalar almıştık. Şuan bir aylık gelirimizle hepsini en iyileriden yenileyebilirim mesela ama ben hala o eşyaları kullanıyorum. Çünkü işimi görüyor. Neden eşyaya kavga edecek kadar anlam yüklüyorsunuz asla anlayamıyorum.. mutluluğu nesnelere bağlarsanız işiniz çok zor
Sanki gelen eşyaları kullanacaklar, çoğu kişi evine dantel sermiyor, 7 parça alınan gecelik takımları dolabı bekliyor boşa masraf. Birkaç kişide ahşap sandık aldırdı niye diyorum sandıksız gelin mi olur dediler benim yok gayet de gelin oldum diyorumArtik hersey gösteris olsu da onlar. Gelinlerin Instagramda "3 yilimin emegi" diye ceyizini ve gelen bohcalarini görüyoruz. Eskiden birer adet yetiyordu, artik yetmez. Adi "az getirdiler" olur. Bizimkiler kendi aralarinda "bohcalar yapilsin mi?" Dediler. Iki tarafin cevabi da "Gerek yok" oldu. Yirttik o yüzden
EvetSüpürgeyi kız almaz mı evlenirken
Ben de memurum eşim bilgisayar mühendisi.Hayya maşallah ben 10 bin liralık memurum.bem yenileyemem beyaz eşyaları.ne iş yapıyorsunuz?
Motoru canavarrrrr gibi... bıraksam parkeleri sökecek namıssız.... evladiyelik bir çekim gücü, antialerjik filtre ve dizayn, 1. Kalite malzeme....ama asıl para eden yeri motoru, süpürgede motora verdiğim paraya acımam, hastasıyım8000 tl lik süpürge 3500 tl lik supurgeden farklı ne yapıyor?
Küçük ev aletlerini kız tarafı alıyor,bana o zaman dünyanın parasını verdirtip bir süpürge kakalamişlardi,üstüne üç süpürge eskittim.Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorumYatak odası peki tamam da süpürge niye kız tarafı oluyormutfak erkek tarafı mı mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?