- 20 Ekim 2009
- 4.491
- 5.152
- 723
Amin, Teşekkürler…Valla 50 binden aşağı alıyorsa yine zorlanır. O dilimdryse ne diyelim Allah zeval vermesin.
Çok üstten buldum cevabınızıMesajmda neyi beğenmediniz merak ettim. Kimseye de sormam normalde ama bu sefer gerçekten merak ettim. Eşimin mesleğini söyleme sebebim eşya değiştirebilcek gücümüz olduğu halde değiştirmemeyi tercih ediyoruz dediğim için arkadaş soru sordu nasıl diye onu cevapladım.
Üstelenecek olsam kendi dandik maaşımı yermezdim. Yanlış anlamışsınız.Çok üstten buldum cevabınızı
Kendi maaşınızı yemediğiniz kısmı görmedim fakat ülkenin ekonomik durumu ortada gelir adaletsizliğini her alanda şiddetle yaşarken yorumunuzu çok üstten buldum çünkü istisnai durumları konuşmuyoruz genel bi durum var ortada bir de eşimizin maaşıyla övünme kısmı iğreti geldi yorumu beğenmemem bu yüzdendiÜstlencek olsam kendi dandik maaşımı yermezdim. Yanlış anlamışsınız.
Valla şu kadar değerim olmadı ona yanarımçeyizimde robot süpürge de var, mutfak aletleri de var, sportback araba da var, o da var bu da var ama valla değerimi bilememiş namussuz herifler
Süpürgeyi kız tarafı olarak ben aldım,kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Kendi paranızla alacaksanız alın. Adam ölçüsünü söylemiş.kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Ama ceyizimizde özgürlüğümüzde var Cherry'imValla şu kadar değerim olmadı ona yanarımçeyizimde robot süpürge de var, mutfak aletleri de var, sportback araba da var, o da var bu da var ama valla değerimi bilememiş namussuz herifler
Yok asla övünme yok gerçekten hanımefendi ısrarla nasıl alacaksınız alamazsınız isteseniz de dedi. O soruya cevap olarak yazdım. Bilgisayar mühendisi olduğu için diye. Kesinlikle övünmedim. Önceki yorumlarımı okursanız anlarsınız. benim cevabım spesifik bir soruya verilen bir cevaptı genel konuya yorumumu daha öncesinde yaptım.Kendi maaşınızı yemediğiniz kısmı görmedim fakat ülkenin ekonomik durumu ortada gelir adaletsizliğini her alanda şiddetle yaşarken yorumunuzu çok üstten buldum çünkü istisnai durumları konuşmuyoruz genel bi durum var ortada bir de eşimizin maaşıyla övünme kısmı iğreti geldi yorumu beğenmemem bu yüzdendi
Ben teşekkür ederim yanlış anlamışım açıklamadaydınız yanlış anlamaya devam edecektimYok asla övünme yok gerçekten hanımefendi ısrarla nasıl alacaksınız alamazsınız isteseniz de dedi. O soruya cevap olarak yazdım. Bilgisayar mühendisi olduğu için diye. Kesinlikle övünmedim. Önceki yorumlarımı okursanız anlarsınız. benim cevabım spesifik bir soruya verilen bir cevaptı genel konuya yorumumu daha öncesinde yaptım.
Beğenmemeniz önemli değil. Doğru mu anladınız emin olmak istedim sadece. Teşekkürler cevap için
Kıskanıyoruz işte insanlık hali.ben sizden hiç öyle tepeden bakma havası almadım.dünyadaki bütün sorunların kaynağı zaten kıskançlık duygusu.bütün duygulardan daha etkili.eee biz de evliya değiliz işte.hakim olamıyoruz.insanız elbette sizin de başka başka dertleriniz vardır.Yok asla övünme yok gerçekten hanımefendi ısrarla nasıl alacaksınız alamazsınız isteseniz de dedi. O soruya cevap olarak yazdım. Bilgisayar mühendisi olduğu için diye. Kesinlikle övünmedim. Önceki yorumlarımı okursanız anlarsınız. benim cevabım spesifik bir soruya verilen bir cevaptı genel konuya yorumumu daha öncesinde yaptım.
Beğenmemeniz önemli değil. Doğru mu anladınız emin olmak istedim sadece. Teşekkürler cevap için
Bitter hanımdan da ben öyle bir elektirik almadım. Tüm mesajlarımı okumayınca dediği gibi görünüyor gerçekten.Kıskanıyoruz işte insanlık hali.ben sizden hiç öyle tepeden bakma havası almadım.dünyadaki bütün sorunların kaynağı zaten kıskançlık duygusu.bütün duygulardan daha etkili.eee biz de evliya değiliz işte.hakim olamıyoruz.insanız elbette sizin de başka başka dertleriniz vardır.
Ahah benim kocam bu. Ben bosch alalım dedim o yok dyson olsun ben süpürüyorum benim süpürgem dedi, aldık. Şimdi temizlikçiye dyson’ı verme diyorBenim dedem dyson aldı babaannem gereksiz diye laf yaptıişin tuhafı dyson'ı nadiren kullanıyorlar, temizlikçi geliyor zaten ve dedem kadına dyson'ı elletmiyor.
ALLAH evlatlariniza güzel kader versin.Bizde de var öylesi sürekli isteyen ve bunu kendinde hak gören.Çalis çabala desen kufretmissin gibi yüzüne bakar.Bir oğlum var inşallah bir kızımda olacak ikisi içinde korkuyorum böyle halden anlamaz istemeyi normal bulan insanlardan ailemizden bir gelin eşinin babanesi dedesi emekli maaşını alınca harçlık istiyor böyle rezil bi dönem
Niye kıskanayım ekonomik durumumu nerden biliyorsunuz biz zaten hallettik komikleşmeyin bide eminsiniz yani kıskandığımaKıskanıyoruz işte insanlık hali.ben sizden hiç öyle tepeden bakma havası almadım.dünyadaki bütün sorunların kaynağı zaten kıskançlık duygusu.bütün duygulardan daha etkili.eee biz de evliya değiliz işte.hakim olamıyoruz.insanız elbette sizin de başka başka dertleriniz vardır.
Bence gülüyoruz falan ama harbiden öyleBir rivayete göre bunları kendiniz aldığınız için bilinmiyor o değer.1 bilezik için kavga çıkarınca bilinecekmiş. Bu ne canım kendi ayakların üstünde durmak falan pazarlığa oturmamak bunlar ne değersiz hareketler. Robotu da almışsınız ne ayıp, kavga çıkartcaktınız robot için. Sonra değerim bilinmiyor, bilinmez tabi.
Amin cümlemizin evlatlarına inşallahALLAH evlatlariniza güzel kader versin.Bizde de var öylesi sürekli isteyen ve bunu kendinde hak gören.Çalis çabala desen kufretmissin gibi yüzüne bakar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?