Valla bence yenileyemezsin.bir tame adam gibi buzdolabı 10 bin, süpürge 5 bin ... bir aylıkla nasıl olacak ki.Ben de memurum eşim bilgisayar mühendisi.
Eşim bilgisayar mühendisi…Valla bence yenileyemezsin.bir tame adam gibi buzdolabı 10 bin, süpürge 5 bin ... bir aylıkla nasıl olacak ki.
Hayya maşallah ben 10 bin liralık memurum.bem yenileyemem beyaz eşyaları.ne iş yapıyorsunuz?
Ben de sandıksız gelinlerdenim ama sonradan fiskos yerine kullanmak için bir oymalı sandık aldımSanki gelen eşyaları kullanacaklar, çoğu kişi evine dantel sermiyor, 7 parça alınan gecelik takımları dolabı bekliyor boşa masraf. Birkaç kişide ahşap sandık aldırdı niye diyorum sandıksız gelin mi olur dediler benim yok gayet de gelin oldum diyorum
Var var benim arkadaslar calısırken ceyızıne aldı ben de getirdim supurgeyı ben getırdım bennnnnn... mesela bu yörede camasır mdk bulasık mak fırını ben aldım tv dolap erkek tarafı mobilyalar ortakHiç duymadımçevremde öyle adetlere göre yaşayan insan yok ki. Kk'dan öğreniyorum böyle şeyleri.
Ülke geneline göre konuşuyorum.kaç kişi memur maaşından yüksek kazanabiliyor bu ülkede. Yoksa benimki çok demedim.nasıl ödeniyor o 5 binlik kira hiç anlamıyorum valla.herkes mi iş adamı olmuş ticaret yapıyor.10 bin yuksek değil artik dusuk bir gelir. Siz geriden geliyorsunuz galiba. Burada 1+1 ogrenci evlerinin kirasi 5bin civari en ucuuuz.
Sanki gelen eşyaları kullanacaklar, çoğu kişi evine dantel sermiyor, 7 parça alınan gecelik takımları dolabı bekliyor boşa masraf. Birkaç kişide ahşap sandık aldırdı niye diyorum sandıksız gelin mi olur dediler benim yok gayet de gelin oldum diyorum
Bilezik isteyenler, süpürge isteyenler karşısındakinin durumunu bile bile kriz çıkaranlar iki oğlum var şimdiden korkuyorum böyleleriyle dek gelmem İNŞALLAHİnsan kendisi çalışıyor para nasıl kazanılıyor biliyorsa hiç bişi isteyemiyor kimseden
Ben oğlumu yada kızımı böyle zorlayan biriyle asla evlenmesini istemem maddi gücü varsa bile istenir mi çok ayıp gerçekten artık bu gösteriş modasını bi bırakalım
Sosyete deme hazır dıkılmıs mıs gıbı zarif tuller var ordaDyson v15 alamayacaksanız dysonın eski teknolojisini alacaksanız hiç almayın philips daha iyi sonuçta daha yeni teknoloji. Ayrıca hocam para kazanmak zor nişanlınız abartmayın demekte haklı. Ben 3 yıl önce evlendim perdemi, halımı, televizyonu vs evlendikten sonra aldık. Herşeyin dörtdörtlük olmasına gerek yok hatta perdeyi gittim ucuz olsun die sosyete pazarından aldım.
Her bilgisayar mühendisi çok kazanmıyor.seninki kazanıyor demek ki maşallah diyelim.Eşim bilgisayar mühendisi…diyorum sadece
Ülke geneline göre konuşuyorum.kaç kişi memur maaşından yüksek kazanabiliyor bu ülkede. Yoksa benimki çok demedim.
Sosyete deme hazır dıkılmıs mıs gıbı zarif tuller var orda
Valla 50 binden aşağı alıyorsa yine zorlanır. O dilimdryse ne diyelim Allah zeval vermesin.Kadin ulke genelinden bahsetmiyor ki "biz alabiliriz" diyor, eşim bilg. Muhendisi diyor. Siz olamaz nasil alirsiniz, ben alamam 10binle diyorsunuz.
Adam belki 30bin kazaniyor?
Bir oğlum var inşallah bir kızımda olacak ikisi içinde korkuyorum böyle halden anlamaz istemeyi normal bulan insanlardan ailemizden bir gelin eşinin babanesi dedesi emekli maaşını alınca harçlık istiyor böyle rezil bi dönemBilezik isteyenler, süpürge isteyenler karşısındakinin durumunu bile bile kriz çıkaranlar iki oğlum var şimdiden korkuyorum böyleleriyle dek gelmem İNŞALLAH
Mesajmda neyi beğenmediniz merak ettim. Kimseye de sormam normalde ama bu sefer gerçekten merak ettim. Eşimin mesleğini söyleme sebebim eşya değiştirebilcek gücümüz olduğu halde değiştirmemeyi tercih ediyoruz dediğim için arkadaş soru sordu nasıl diye onu cevapladım.İnsan kendisi çalışıyor para nasıl kazanılıyor biliyorsa hiç bişi isteyemiyor kimseden
Ben oğlumu yada kızımı böyle zorlayan biriyle asla evlenmesini istemem maddi gücü varsa bile istenir mi çok ayıp gerçekten artık bu gösteriş modasını bi bırakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?