- 3 Şubat 2018
- 25.804
- 110.972
- 598
ALLAH evlatlariniza güzel kader versin.Bizde de var öylesi sürekli isteyen ve bunu kendinde hak gören.Çalis çabala desen kufretmissin gibi yüzüne bakar.
Yaa insanoğlu o kadar gururlu ki hem kıskanır hem kıskandığını bile kabul edemez. Yemeyin bizi.hepimiz aynı şeyin laciverdiyiz insanlar olarak.ne farkımız var birbirimizden.ben kıskandım mesela.ne var yani.suçlu da değilim.önemli olan kendini bilecek kadar objektif olmak.Niye kıskanayım ekonomik durumumu nerden biliyorsunuz biz zaten hallettik komikleşmeyin bide eminsiniz yani kıskandığıma
Ben memurum, çevremdeki insanların yarısının yanında fakirim. Yani memur maaşı öyle aman aman bir maaş değil. Özel sektörde çalışan(hepsi demiyorum tabi karın tokluğuna çalışan da var) mühendisler bizim 2-3 katımızı alıyor. Ayrıca bir çok beyaz yakalı da öyle.Ülke geneline göre konuşuyorum.kaç kişi memur maaşından yüksek kazanabiliyor bu ülkede. Yoksa benimki çok demedim.nasıl ödeniyor o 5 binlik kira hiç anlamıyorum valla.herkes mi iş adamı olmuş ticaret yapıyor.
Iyi tamam.
Gerçekten çalışsa öyle buldumcuk gibi her gördüğünü almaz istemez. Zamanın , emeğin değerini bilir.Benim gözlemledigim öyle cok istegi olan genelde kendini fazla gelistirmemis, uzun calisma hayati olmayan ve kendi maddi imkanlari kisitli olan kisiler. Etrafimdaki kariyer sahibi kadinlardan öyle abarti istekleri olmadi. Cünkü calismanin ve para kazanmanin zorluklarini biliyorlar. Ama bunu acik söylesen tepki de aliyorsun
Ben maaşlı işlerin hiçbir halta yaradığını düşünmüyorum valla.alsa alsa 20 bin alıyorlar.neyse ya akşam akşam yine hırslandım.Ben memurum, çevremdeki insanların yarısının yanında fakirim. Yani memur maaşı öyle aman aman bir maaş değil. Özel sektörde çalışan(hepsi demiyorum tabi karın tokluğuna çalışan da var) mühendisler bizim 2-3 katımızı alıyor. Ayrıca bir çok beyaz yakalı da öyle.
Yazmayacaktım dayanamadım.Ben maaşlı işlerin hiçbir halta yaradığını düşünmüyorum valla.alsa alsa 20 bin alıyorlar.neyse ya akşam akşam yine hırslandım.
Sen al sıkıyorsa 8 bine süpürgekızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
süpürge çeyize girmiyormu , onu sen alacaksın . hadi almadın bide 7000 bin liralık istiyorusun . çok ayıp bence , ben aldırmaya bile utanırımkızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Neden ki ? Nereden anlaşılıyor küçük olduğu? Milyonerler de var diye mi ne yani ? Ülkemiz jarika refah seviyesi olan bir ülke de ben bilmiyorum heralde. Yoksa haberler mi bizi kötü göstermeye çalışıyor.Yazmayacaktım dayanamadım.
Dünyanız çok küçük. Nasıl bu kadar eminsiniz mesela. İddaa ediyorsunuz bir de gerçekten ilginç…
Sadece dyson süpürge istiyorsanız (mobilya, beyaz eşya, halı malı istemeyecekseniz) gayet haklısınızkızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Ne diyeyim bazen ne söylerseniz söyleyin karşınızdakinin anladığı kadarsınız o yüzden siz kıskanmaya devam edinYaa insanoğlu o kadar gururlu ki hem kıskanır hem kıskandığını bile kabul edemez. Yemeyin bizi.hepimiz aynı şeyin laciverdiyiz insanlar olarak.ne farkımız var birbirimizden.ben kıskandım mesela.ne var yani.suçlu da değilim.önemli olan kendini bilecek kadar objektif olmak.
Yaaaa kıyamam seni yeni gelin seni ne ponçik dertlerin var şeniinnkızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
En fazlası 20 alıyor diyorsunuz mesela. Belli ki bu plaza çevresiyle pek haşır neşir değilsiniz. Evet tabi ki bilmeyebilirsiniz ama net ve keskin yorumlarınız. Bu böyle. Nokta. Bence alamazsınız. Nokta. Gibi..Neden ki ? Nereden anlaşılıyor küçük olduğu? Milyonerler de var diye mi ne yani ?
Ne diyeyim bazen ne söylerseniz söyleyin karşınızdakinin anladığı kadarsınız o yüzden siz kıskanmaya devam edin
Sen anlamazsın be ağzını topla. Rezil bir ülkedeyiz rezil.siz heralde kıraliyet ailesindensiniz.sanki norveçte isveçte yaşıyoruz da bir ben fakir kalmışım anlamıyorum.burası dünyanın en fakir ülkelerinden bir tanesi .kim ne kadar kazanabilecek Allah aşkına ?yalandan kim ölmüş salla gitsin.benim şuan 3 tane evim, bir tame de yazlığım var.50 bin de maaş alıyorum.sen ne sanıyorsun bu ülkeyi.cemneti yaşıyoruz cenneti.o haberlerdeki sefaletler, rezillikler falan hep algı operasyonu. Plazaymış elimi sallasam ber şehirde lüks plazaya çarpıyordu zatenEn fazlası 20 alıyor diyorsunuz mesela. Belli ki bu plaza çevresiyle pek haşır neşir değilsiniz. Evet tabi ki bilmeyebilirsiniz ama net ve keskin yorumlarınız. Bu böyle. Nokta. Bence alamazsınız. Nokta. Gibi..
Haydaaa hayırdır bir sinir sıkıntınız mı var sizin Allah şifa versinSen anlamazsın be ağzını topla. Rezil bir ülkedeyiz rezil.siz heralde kıraliyet ailesindensiniz.sanki norveçte isveçte yaşıyoruz da bir ben fakir kalmışım anlamıyorum.burası dünyanın en fakir ülkelerinden bir tanesi .kim ne kadar kazanabilecek Allah aşkına ? Nokta, bitti.NOKTA.
Birine anlamazsınız kapsiteniz yetmez derseniz ya da ufkunuz yetmiyor derseniz sinirlenmeyecek insanın sıkıntısı vardır.sevgili plazacılar kankası.Haydaaa hayırdır bir sinir sıkıntınız mı var sizin Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?