nişanlım ailemi istemiyor

BENCE İYİ DÜŞÜN SONRADAN ÜZÜLECEĞİN KARARLAR ALMA NE DEMEK YA AİLEN 10 YIL GELMESİN BENCE ONU AİLESİ DOLDURUŞA GETİRMİŞTİR BEN KENDİ KV LERDEN BİLİRİM HEP BENİM AİLEMİ 2.PLANDA TUTMAYA ÇALIŞTILAR VE HATTA İSTEDİLERKİ BEN GÖRÜŞMEYEYİM AMA BEN ONLARA PABUÇ BIRAKMADIM SEN SEN OL SAKIN TAVİZ VERME SONRA ÜZÜLEN SEN VE AİLEN OLUR

Hem böyle demişsin hemde o Aydın çevresini istemeyince suç oluyor. Empati kurun biraz.

aynı şeyler biz de yaşıyoruz canım.. baştan konuşulmuş olsa bile erkeklerden sonradan yan çizebiliyorlar. bizim de yaşayacağımız yer sıkıntı oluyor aynı şehirde olmasına rağmen. hangi semtte kimin ailesine yakın oturacağımız sözkonusu oluyor. kaç defa kavga çıktı bunun yüzünden ama yine en ufak bir prüzde tekrar su yüzüne çıkabiliyor.
Karşılıklı inat oluyor bu işler. eğer sen dediysen ki ben aileme yakın olmalıyım.. o da ben neden yakın olmıyım diye düşünür. bir de etrafından aklına girener varsa tamam. gelin dediğin kocası neredeyse orayagider mantığı.. çok yanlış aslında bunu herkes bilir. bir bayanın ailesine yakın olması gerek. ama bunu erkeklere anlatamazsın canım ısrar etme. siz yine aydın mersin arasını yazın ne sizinkilere ne de onunkilere yakın olsun..

Daha nisanliyken ailenizin 10 yil gelmesini istemedigini soyluyorsa, evlendikten sonra neler yapar dusunmek dahi istemiyorum.

Bu ne saygisizlik?

Inat vs. denmis, bir insan inat icin boyle birseyi rahatca soyluyorsa, sonrasini cidden hayal edemiyorum.

Nisanlinizi buyuk bir siddetle kiniyorum!

kızlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için.

dolduruşa gelmiştir diyenler var galiba haklısınız bu konuda çünkü kv biz sonrasında mersinden malatyaya yerleşmeyi düşünüyoruz memleketimize sizde de orası çıksa atamada oradan ev alırız hep birlikte otururuz falan diyo demişti. bende onların akrabalarının olduğu yeri istemediğimi söylemiştim konuşmuştuk çok fazla laf olur falan diye. ama annenler bizim olduğumuz yere gelirler torunlarına falan da yakın olurlar demiştim ve anlayışla karşılamıştı nişanlım.

şimdi uzaktayız yüzyüze konuşma şansımız yok . ve sanırım kv nin sözleri tüm bunlar. çünkü oğluna en ufak bişi için kızsa sen zaten onların oğlusun dediğini duydum kaç kere. sanki oğlunu elinden alacam diye deli oluyor.

nişanlımın huyunu da biliyorum inadı vardır. bu konuyu açtı ya bana inat yapacak benim dediğim olacak havalarında.
2 güne kalmaz geçer inadı ama ben bunu hafife alınacak bişi olarak görmüyorum.
dedikleri öyle zoruma gitti ki

bende ona aydın mersin arasını yazarız neresi nasibimizse orası gelir dedim ki hep.
sadece aileme 2-3 saat uzak bi yer olursa 3-4 yıl sonra yanıma gelmelerini istiyorum dedi.
tek çocuğum annem kalp hastası uzak kalmak istemiyorum onlardan arada bi uğrayıp kapılarını çalmak istiyorum çok şey mi bu..
hatta sizinkilerle gelsin dedim üstelik.

offf nasıl atlatılacak bu kriz peki ?
öyle üzüldüm ki

ne demek yahu "on sene ailenlen bızım yaşadığımız yere gelmesın". ustelık tek evlatsın sen. benım ailemı ıstemeyenı ben hiç istemem. bence tavrını koy haddını bılsın. aklını başına al canım

bide şu var nişanlım zaten malatyayı falan istemezdi yazları gideriz derdik tatil için.

benim aileme ne kadar yakınsak onun ailesinin sorun çıkartacağını bildiği için dengeli olsun herşey isterdi

ama ben en baştada dedim sonuçta ailemi yakın istiyorum sizinkilerde gelsinler hatta diye.

örneğin aksaray sözleşmeli memur alımı vardı bende başvurmuştum kv bunu duydu ilk dediği şey
- aksaray mersine mi yakın aydına mı oldu
öyle sinir oldum ki aydına anne dedim sinirimden

insan bi ne işi falan diye sorar dimi yani. offf

üzülme canim gercekten de nisanlin cok yanlis konusmus. Öncellikle ortak istediginiz biyer olmasi gerek.
Oda senin görüsüne saygi duymasi gerek. Hem sana kalmis gelip gelmemen gibi bi cümlede cok yanlis olmus.
Ve ailen 10 sene gelip karismasin ne demek. Evlilikte Ailede cok önemli. O senin aileni kendi ailesi gibi sevmesi gerek.
Onlarin zarari olmaz ki.

Bence sen üzme kendini, fakat otur tekrar konus nisanlinla yüz yüze bu konuyu.

ne nişanlıymış bee.şimdiden dır dır sorun çıkartıyor.yüzüğü yüzüne fırlat

yüzyüze konuşma şansımız yok o mersinde bende aydındayım.
en son bayramda görüşmüştük zaten.

Canim bak bende mesela yurtdisindayim, nisanlim istanbulda. Bu tür konular olunca telefonda insan daha cok inatlasiyor malesef.
Ama yüz yüze olunca daha olgun ve anlayisli oluyor erkekler nedense.

Yüz yüze konusma sansiniz yoksa. Ona söyle sakin sakin ve birbirimizi anlayarak konusalim (telefonda) ve sende güzel bir dil ile
anlat ne düsündügünü ne hissettigini. Onun o sekilde söylemesi seni kirdigini.

Eeee bu adam seviyo seni sonucta anlamasi gerek. Bi adim gelmesi gerek.

Cok kizdim nisanlina, nolmus yani atanabilecegi puani almissa.
Ya sen atama bekliyor olsaydin ve ayni tepkileri ona gosterseydin, o zaman ne yapardi acaba?
Birde aileni istemiyorda ne demek oluyor?

Guzelim ben bu sinava hazirlanirken, oturdum esimle anlasma yaptim.
Ben kazanirim ama ne Ist ne de Bursa yazmayacagiz.
Ist da onun ailesi, Bursada da benimkiler yasiyor cunku.
Kendimiz nereyi istiyorsak, orayi yazar, orada duzenimizi kurariz dedim.
Bu sekilde anlastik, o da o zamandan sonra Aydin olsun, Aydinda yasayalim demeye baslamisti.

Kadrolar aciklandi, Ist lafini etmedi bana, sakayla karisik takildi, belkide yazayim istedi ama
bana yansitmadi.
Sonuc olarak, Aydin yazdik ilk tercih ve o tuttu.
Simdide esim benim pesimden oraya gelecek ins.

Yani demem o ki, ne konusulduysa, nisanlinda buna uymak zorunda.
Ama yok yan ciziyorsa, gelirsen gelirsin, diyebiliyorsa,
sende cek restini.
Simdiden taviz verirsen, daha sonra hic toparlayamazsin cnm.

bende bu yıl yeniden sınava hazırlanıyorum zaten 80 üstü puanla kendi bölümüme yerleşemedim. tekrar girecem sınava ona inat deli gibi çalılıp bende aydını yazmayı bilmiyor muyum sanki.

ama bu şekilde inatla nereye kadar gidilir ki.
söyledikleri çok kırdı beni
nasıl davranmam gerektiğini de bilemiyorum artık

Gorusme bir sure, arama sorma, msj atma.
Cvpta verme.
Kirildigini anlasin, farkina varsin hatasinin.
Ama nisani atar diyede korkma.

Bu kadar kucuk mesele icin, bu haddeye gelecekse zaten,
ayrilmaniz en hayirlisi olur cnm senin icin.

Yanlış-doğru, haklı-haksız bir kenara siz daha evlenmeden şiddetli geçimsizlik yaşıyorsunuz farkında mısınız?

Bir konunuzu daha okumuştum geçenlerde, atama sonucuna kim önce bakacak ve trip döngünüzle alakalı...

Gerçekten bu ilişkinin gözden geçirilmesi gerekiyor, şimdi sorunları görmezden gelmek istiyor olabilirsiniz ama inanın zarar görüyorsunuz, mutsuzsunuz ötesi var mı ?

senin ailen karışmasın onun ki karışsın yani...
bıraksın bu işleri baştan beri konuşulan şeylermiş zaten yenimi düşmüş jetonu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…