nişanlım ailemi istemiyor

Kendi ailesine zemin hazırlıyor gibi geldi bana...Bu işin altından kaynanan çıkar bak bence... düğün gecesi de kendini kaynananın evinde bulabilirsin,iyi düşün taşın önce aile

Ben olsaydım çoktan '' al bu yüzügü paşa paşa malatyanda yaşa,mutluluklar.'' derdim.

Ailene saygısı bile kalmamış , daha nişanlıyken yüzünü göstermiş işte..

Canım benim seni asla kırmak değil amacım sadece kendi açımdan düşünüp söyledim..

Burçlarınız neler öğrenebilir miyim acaba ??

evet ufakcık şeyler bile inada dönebiliyor.
ikmizinde hatalı olduğu yerler oluyor bazen ama nişanlım artık çok fazla inat etmeye başladı benimde tahammülüm kalmıyor artık

senin ailen karışmasın onun ki karışsın yani...
bıraksın bu işleri baştan beri konuşulan şeylermiş zaten yenimi düşmüş jetonu...

aslında oda yakın olmak istemezdi kendi ailesine. onların huyunu biliyor çünkü.
ama ben ailem yakın olacak dediğim için galiba kendi ailesinin sorun yapacağını bildiği için buna şuan engel olmaya çalışıyor.
yada kv bişekilde bişiler dedi bilmiyorum zaten konu durduk yere açıldı gece gece

ben:koç
nişanlım: ikizler

sorun nerde oturcaksınız falan değil
bana göre büyük sıkıntı ilk başta verdiği sözü tutmaması
demekki ilkin atıp tutuyo
sonra ailesinin baskısıyla sözünden dönebiliyo

ay şaka gibi ne demek 10 yıl gelmelerini istemiyorum
ailenden yana karışan bir tavır mı gördü acaba? sen farketmemiş olablir misin?

nişanı atmak üzücü bir durumdur, zordur ama şimdiden ailenle görüşmemeni isteyen biri...
bilmiyorum buna katlanılablir mi?

bence nişanı atma.
ama sende tavrını koy orta yol bulalım demelisin..
boyun eğince hep eğmeni isterler..biz insanlar nankörüz

ben orta yol bulmaya çalıştım ki zaten illaki benim ailem demedim sizinkiler de gelirler hem torunlarından ayrı yapamazlar falan dedim.

ama ben aileme uzak kalamam. annem kalp hastası babamın ayakları ağrıyo.
arda bi evlerine uğrayıp halini hatrını soramayacakmıyım.
ben annemin babamın bi pazar masrafını taşımaya ihiyacaçlarında hemen yanlarında olamayacamıyım
tek çocuğum
bir dediğim iki olmadı ben nasıl bırakayım onları
öyle karışan bi aile değillerdir zaten. anlayışlıdırlar hep.
ben hep kv den söylenirim annem kızar oda öyle herkes aynı olamaz ki onuda öyle idare edecen takma kafana eşinle aranız iyi olsun der hep.

Allah ım ya nedir kuzum senin bu nişanlının daha şimdiden ailesinin sürekli isteklerni yaptırtmaya çalışması belli ki ailesi istemiş bence......
ayrıca diğer konularına bakılırsa bence bu çocuk daha şimdiden taraf tutacağını ve bu tarafın ailesi olduğu aşikar bence herşey gözünün önünde oluyorken kendine şimdiden kesin bir tavırla yol çizmeye çalış her dediğine de eyvallah deme ne olur ya

ne güzel maşallah annene..benim annemde hep aynıdır..
şikayet etsem öyle deme der..

nişanlına sinirlendim..insanları ne kadar zor durumda bıraktığı içinn

aynen her dediğine evet demek yakın zamanda tepene fazlasıyla çıkılması demek..
köle yerine geçmek demek

sen haklısın nişanlın gereksiz bi inatlaşma içine girmiş,
bu arada ailelere yakın olmak bence kesinlikle bi avantaj değil tam tersine dezavantaj
ama 10 yıl gelmesinler ne demek böyle söylenir mi

sen haklısın nişanlın gereksiz bi inatlaşma içine girmiş,
bu arada ailelere yakın olmak bence kesinlikle bi avantaj değil tam tersine dezavantaj
ama 10 yıl gelmesinler ne demek böyle söylenir mi

ben tek çocuğum ve ailemi uzakta yalnız bırkamam.
geçimsiz bir aile değiller üstelik allah var en ufak bişi demediler bu güne dek

Kimseye boyun eğme kararların kesin olsun bugün senden bunu ister yarın başka birşey ister zamanla herşeye boyun eğersin

Eğer bu muhabbet ilk açıldığında böyle söyleseydi anlardım ama 2. kez açıldığında söylüyorsa şunu düşünürüm;

Bu çocuk durumu ve senin düşünceni ailesine aktardı, onlarda böyle söyleyip onu dolduruşa getirdi ... Bir kere böyle herşeyini aileye anlatan erkeklerden hiç haz almam ve maalesef ailesini benimseyemezler. İkincisi o zaman herşeyde gidip ailesinden fikr alır sen x ile değil x in ailesi ile evlenmiş olursun. Aile bir tane koca bin tane .. Israrcı ol ve pabuç bırakma.

Yanlış anlamadıysam nişanlın aileler eşit uzaklıkta olsun demiş.
Ama siz olmaz ben aileme yakın olacağım demişsiniz.
Daha önce tamam demiş olabilir ama hala nişanlısınız, evlenmiş değilsiniz.
Evlenmiş olsa haklısınız ama belki bunun üzerine bir kez daha düşünmek istemiş ve fikrini değiştirmiş.

O ailesinden uzak kalsın ben benimkilere yakın olayım,sence bu adil olacak mı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…