- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
- Konu Sahibi endoplazmik_kedi
-
Yanlış-doğru, haklı-haksız bir kenara siz daha evlenmeden şiddetli geçimsizlik yaşıyorsunuz farkında mısınız?
Bir konunuzu daha okumuştum geçenlerde, atama sonucuna kim önce bakacak ve trip döngünüzle alakalı...
Gerçekten bu ilişkinin gözden geçirilmesi gerekiyor, şimdi sorunları görmezden gelmek istiyor olabilirsiniz ama inanın zarar görüyorsunuz, mutsuzsunuz ötesi var mı ?
senin ailen karışmasın onun ki karışsın yani...
bıraksın bu işleri baştan beri konuşulan şeylermiş zaten yenimi düşmüş jetonu...
Ben olsaydım çoktan '' al bu yüzügü paşa paşa malatyanda yaşa,mutluluklar.'' derdim.
Ailene saygısı bile kalmamış , daha nişanlıyken yüzünü göstermiş işte..
Canım benim seni asla kırmak değil amacım sadece kendi açımdan düşünüp söyledim..
Burçlarınız neler öğrenebilir miyim acaba ??
Ben yazarım malatyayı gelip gelmemek sana kalmış diyor. Ailenin de En az 10 yıl gelmelerini istemiyorum, özelimize karışmalarını istemiyorum diyor.
Benim ailem öyle karışan bir aile kesinlikle değildir ve hep anlayışlı olmuşlardır.
Kızlar bir şeyler söyleyin nolur ya
ay şaka gibi ne demek 10 yıl gelmelerini istemiyorum
ailenden yana karışan bir tavır mı gördü acaba? sen farketmemiş olablir misin?
nişanı atmak üzücü bir durumdur, zordur ama şimdiden ailenle görüşmemeni isteyen biri...
bilmiyorum buna katlanılablir mi?
bence nişanı atma.
ama sende tavrını koy orta yol bulalım demelisin..
boyun eğince hep eğmeni isterler..biz insanlar nankörüz
ben:koç
nişanlım: ikizler
ben orta yol bulmaya çalıştım ki zaten illaki benim ailem demedim sizinkiler de gelirler hem torunlarından ayrı yapamazlar falan dedim.
ama ben aileme uzak kalamam. annem kalp hastası babamın ayakları ağrıyo.
arda bi evlerine uğrayıp halini hatrını soramayacakmıyım.
ben annemin babamın bi pazar masrafını taşımaya ihiyacaçlarında hemen yanlarında olamayacamıyım
tek çocuğum
bir dediğim iki olmadı ben nasıl bırakayım onları
öyle karışan bi aile değillerdir zaten. anlayışlıdırlar hep.
ben hep kv den söylenirim annem kızar oda öyle herkes aynı olamaz ki onuda öyle idare edecen takma kafana eşinle aranız iyi olsun der hep.
Allah ım ya nedir kuzum senin bu nişanlının daha şimdiden ailesinin sürekli isteklerni yaptırtmaya çalışması belli ki ailesi istemiş bence......
ayrıca diğer konularına bakılırsa bence bu çocuk daha şimdiden taraf tutacağını ve bu tarafın ailesi olduğu aşikar bence herşey gözünün önünde oluyorken kendine şimdiden kesin bir tavırla yol çizmeye çalış her dediğine de eyvallah deme ne olur ya
ben:koç
nişanlım: ikizler
ikizler erkeğiyle ilgili bir konu açmıştım canım
hoş kimse ilgilenmedi ama
benim eşimde ikizler onu alt etmen zor değil aslında
sen haklısın nişanlın gereksiz bi inatlaşma içine girmiş,
bu arada ailelere yakın olmak bence kesinlikle bi avantaj değil tam tersine dezavantaj
ama 10 yıl gelmesinler ne demek böyle söylenir mi
Merhaba kızlar,
Öyle çok üzüldüm ki kızlar
Durduk yere atama sonucunda yaşayacağımız yerin muhabbeti açıldı.
Ben aydında onlar mersinde yaşıyor ama Malatyalılar aslen.
Ve en başından beri nişanlımla mersin aydın arası illeri yazarız nasibimiz olan yer gelir diye hayal ettik.
Ben Malatyayı çevresini istemediğimi söyledim. Ve evlendikten 3-4 yıl sonrada ailemin bizim olduğumuz şehre gelmesini yanımda olmalarını istediğimi söyledim (tek çocuğum)
Bugün durduk yere konu açıldı ve bana sen mersine gelmek istemiyorsun gibisinde şeyler söylemeye başladı nişanlım.
O halde bende aydın ve çevresini yazmam dedi. Bende öyle bişi demedim ki ben hep sana aydın-mersin arasını yazarız neresi nasip olursa diye söylediğimi dedim.
Ama benim aileme yakın olmamı istemiyor bundan rahatsızlık duyuyor onu hissettim. Ve bana o halde bende Malatya ve çevresini yazarım diyor. Senin ailen de o tarafa gelsinler hep birlikte yaşarız diyor bana.
Nedir bu inat, nedir bu naz anlamıyorum artık ya.
Ben en başında demişim mersin-aydın arası diye nasıl gideyim o kadar uzağa hadi gitsem aileme nasıl oraya gelin diyebilirim ki.
Tüm bunları bilmesine rağmen en başta hep konuşmuş olmamıza rağmen nişanlımın bu inatçı tavrına çok üzüldüm. Ben yazarım malatyayı gelip gelmemek sana kalmış diyor. Ailenin de En az 10 yıl gelmelerini istemiyorum, özelimize karışmalarını istemiyorum diyor.
Benim ailem öyle karışan bir aile kesinlikle değildir ve hep anlayışlı olmuşlardır.
O kadar üzüldüm ve kırıldım ki.
Ne diyeceğimi bilemiyorum şuan.
İnanın nişanı atmayı bile düşünüyorum nedir bu bencillik ve inat ya.
Merhaba kızlar,
Öyle çok üzüldüm ki kızlar…
Durduk yere atama sonucunda yaşayacağımız yerin muhabbeti açıldı.
Ben aydında onlar mersinde yaşıyor ama Malatyalılar aslen.
Ve en başından beri nişanlımla mersin aydın arası illeri yazarız nasibimiz olan yer gelir diye hayal ettik.
Ben Malatyayı çevresini istemediğimi söyledim. Ve evlendikten 3-4 yıl sonrada ailemin bizim olduğumuz şehre gelmesini yanımda olmalarını istediğimi söyledim (tek çocuğum)
Bugün durduk yere konu açıldı ve bana sen mersine gelmek istemiyorsun gibisinde şeyler söylemeye başladı nişanlım.
O halde bende aydın ve çevresini yazmam dedi. Bende öyle bişi demedim ki ben hep sana aydın-mersin arasını yazarız neresi nasip olursa diye söylediğimi dedim.
Ama benim aileme yakın olmamı istemiyor bundan rahatsızlık duyuyor onu hissettim. Ve bana o halde bende Malatya ve çevresini yazarım diyor. Senin ailen de o tarafa gelsinler hep birlikte yaşarız diyor bana.
Nedir bu inat, nedir bu naz anlamıyorum artık ya.
Ben en başında demişim mersin-aydın arası diye nasıl gideyim o kadar uzağa hadi gitsem aileme nasıl oraya gelin diyebilirim ki.
Tüm bunları bilmesine rağmen en başta hep konuşmuş olmamıza rağmen nişanlımın bu inatçı tavrına çok üzüldüm. Ben yazarım malatyayı gelip gelmemek sana kalmış diyor. Ailenin de En az 10 yıl gelmelerini istemiyorum, özelimize karışmalarını istemiyorum diyor.
O kadar üzüldüm ve kırıldım ki.
Ne diyeceğimi bilemiyorum şuan.
İnanın nişanı atmayı bile düşünüyorum nedir bu bencillik ve inat ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?