- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Bana fırtınadan önceki sessizlik gibi geldi..Kızlar merhaba, vaktinizden calmamak için direkt konuya giriş yapıyorum;yaklaşık 4 aydır nişanlıyım, nişanlılık döneminden önce nişanlım sınırlarımı bildiği için elimi tutmazdı yani temas olmazdı aramızda, ben de katıydım.nişanlandıktan sonra bu konudaki katı bakışımı değiştirdim daha esnek davranır oldum elimi tutmasına felan izin veriyorum , hatta bazen koluna giriyorum.ama gelin görün ki ben bu konuda biraz cekingenim elini tutmak istesem bile ondan bekliyorum ama o da çok nadir tutuyor elimi, hani normalde erkek sevdiği kadına dokunmak için fırsat arar ne bileyim sokakta görüyorum kısacık mesafede bile el ele tutusan çiftler var.o böyle davranınca acaba beni istemiyor mu diyorum
Arkadaslar cinsellik olmadan da ask olur.O zaman baskalariyla evlendigi halde neden insanlar asik oldugu kisiyi unutamiyor.Yuzunu sesini ozluyor ve dusluyor.Cinsellik hayatta olmasi gereken bir sey aksini iddaa etmiyorum.Ama ask ruhta baslar.Yoksa hayat anlamsiz olur hayatin zevkten ote birseyler uzerine kuruldugunu dusunuyorum.
Aslinda benzer seyleri soyluyoruz farkli bicimde.Benim bahsettigim konu sizden farkli dusunenler icin.Ama ben sizden farkli olarak cinsellik olmadan da kisinin asik olup unutamayabilecegini dusunuyorum ki bunu yasayan cok insan gordum.Aslinda hayatta bircok insan var birbirinden farkli.Herkesi ayni kaliba sokmak yanlis olur.Olur, olmaz demiyoruz da o olunca daha bir başka olur. Arzulamak, tutku bunlar hep üstü kapalı cinselliktir. Ve gerçek cinsellikte yaşanılan haz bedensel zevk değil ruhsal hazdır aslında zaten. Bu yüzden evet ruhsaldır aşk. Bir kadın eğer arasında tutku, arzu olmayan biriyle evlenirse geçmişteki tutkusunu, aşkını özler. Ama bir de şöyle düşün sence cinsellik yaşadığı aşkını mı daha çok özler? Cinsellik yaşamadığı aşkını mı ?Yani cinsel şeyler aşkı arttırır. Demek istediğimiz buydu aslında :) Dokunmadan aşk olmaz. Ha herkes kendi sınırını kendi belirler :) Evliyken bir önceki aşkını arzulayan insanın, karısıyla arasında tutku yoktur bu çok net. O yüzden sıfır temaslı ya da az temaslı ilişkilerde çoğu zaman sorun oluyor :/
(Erkeklerin sözde ihtiyaç olarak adlandırdıkları şeyleri kastetmiyorum bu arada :))
Aslinda benzer seyleri soyluyoruz farkli bicimde.Benim bahsettigim konu sizden farkli dusunenler icin.Ama ben sizden farkli olarak cinsellik olmadan da kisinin asik olup unutamayabilecegini dusunuyorum ki bunu yasayan cok insan gordum.Aslinda hayatta bircok insan var birbirinden farkli.Herkesi ayni kaliba sokmak yanlis olur.
Gençler biz de de problem var o zaman herşey dışarıda el tutmak demek mi :)
Sorun el tutması değil, yakınlaşmaya karşı bu kadar katı olduğu halde "Alla alla nişanlım niye bana dokunmuyor yav" diye konu açması. Ben olsam ben de dokunmam. Koluna girip el tutmayı çok büyük yakınlaşma gibi görüyor. "Bunu bile yaptım düşünün" stili. Ben kanka dediğim erkek arkadaşlarımın koluna giriyorum yani, şunun arkadaştan farkı yok ki.
Evlenmeden önce seks olmasa bile en azından belli düzeyde yakınlaşma şart. Sevmediğin, ten uyumunun olmadığı adamla nasıl bir ömür geçireceksin? Olmaz yani, cidden sağlıksız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?