nişanlım bana köpekmişim gibi davranıyor:(

biri bana bi saygısızlık hadszlik yaptiği zaman direk kendimi suçlarım. ne yaptım nerde hata yaptım da ona bu yüzü verdim derim.. sonra da güzelce bi mesafe koyarım.. öz be öz babam bana küfür ettiği için senelerdir mesafeliyim.. herkes haddini sınırını bilecek.. anama babama izin vermem saygısızlıkta, elin oğluna mı izin verecem.. sen izin vermediğin sürece allahın kulu sana hadsizlik yapamaz bunu unutma. kimseye de mecbur değilsin.. bildir haddini.. bi sürt burnunu güzelce.. bakalım sensiz kalınca nasıl kendisi köpek oluyor. gece gece sinirlendım yaa..

Kızlar nişanlana kadar herkesin parmakla gösterdiği bir sevgilim vardı.
Nişanlandıktan sonra stresten midir nedendir bana köpekler gibi davranıyor.
Ona mecburmuşum gibi davranıyor. Seni benden sonra köpekler bile almaz diyor.
Seviyorum ama soğudum da.
Sizce ne yapmalıyım?

bende nişanlıyım...benimde nişanlım bi ara öyleydi ama ağır cümleler etmiyodu böyle.onun bana söylediklerine hiç cvp vermedim ne derse tmm dedim..baktıki ben onu ziklemiyorum..anladı hatasını.senden özür diliyorum dedi..sen ona çok cvp veriyosun anladığım kadarıyla ne derse dedin TAMAM de geç..bak faydasını göreceksin

Sizce ne yapmalıyım?

Çok ağır konuşmuş hele şu söz "Seni benden sonra köpekler bile almaz " yenilir yutulur gibi değil. Sen ona vazgeçilmezim gibi davranmışsın. Kendini geri çek, canım cicimleri kes, bişey söylediğinde ilgilenmiyormuş havası ver, ona zaman ayırma arkadaşlarınla daha çok vakit geçir ki anlasın hatasını. :20:

bende nişanlıyım...benimde nişanlım bi ara öyleydi ama ağır cümleler etmiyodu böyle.onun bana söylediklerine hiç cvp vermedim ne derse tmm dedim..baktıki ben onu ziklemiyorum..anladı hatasını.senden özür diliyorum dedi..sen ona çok cvp veriyosun anladığım kadarıyla ne derse dedin TAMAM de geç..bak faydasını göreceksin

Yarengoksin elbette cevap verecek niye her şeyine tamam desin niye kendini ezdirsin ki.
Cevap vermeye devam et o sana bir diyorsa sen iki de. Hatasını anlayacağını sanmıyorum.
Kendine güvenmeyen biri asla ama asla düzelmez.

Sizce ne yapmalıyım?

ya bence direk ayrılmalısın böyle bi adamdan koca olmaz.. daha nişanlıyken sana köpek gbi davranıyosa evlenince döver bıçaklar gazete okmumuyomusun bence bir an önce bitir zaten o da seni gerçekten sevse böyle davranmaz:30: hiç insan sevdiğine köpek gbi davranırmı ?? bence bir an önce yeni birini bul sana değer verecek birini bul yoksa hayatın zından olur cnm:43:

ne ayıptır bu ya bi bayana söylenecek laflar mı bunlar ! evlenince de bu hakaretleri duyacaksındır diye düşünüyorum.çünkü huylu huyundan vazgeçmez,yine bi sinir anında daha kötülerinide söyleyebilir.valla evlilik ciddi bir olay o zaman ayrılmak çok zor olur istersen şimdi iyi düşün.hakaret affedilir bişey değil.insan olarak değer vermesi lazım en başta,ki insan nişanlısına o tarz şeyler söylemez bi daha gözden geçir.:44:

Evet hala evlilik görünüyor ama artık katlanamıyorum.
Ayrılcam ama nasıl yapacağım bilmiyorum.
Eğer aklın ve kalbinn aynı şeyi düşünüyorsa yanii tamamen bitirdim diyorsan mecbur kalmadan biran önce bitirmelisinn.sonrasında işler kontrolündn çıkabilir tatlımm .hakkında hayırlısı olsn

erkekler ilk nisanlilik zamaninda kendini birsey sanio malesef.yani sen benimsin artik benim dedigim olucak havasina giriolar.bu evlenene kadar boyle devam edio evlendikten 1 sene sonra duruluyorlar.eger sana kiymet veriosa ve genel olarak sana iyi davraniosa sabret ayrilma derim.:54:

Back
X