- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
gerçekten de şarhoşun lafına bakmaya gerek yok, şarhoş işte adı üstünde, ne dediğini bilmiyor, bilinçli söylememiştir diye düşünüyorum ama nişanlının boşver demesi hiç hoş değil, ne olursa olsun en azından o an dayısına bir çift laf edebilmeliydiKizlar yine ben selam herkese...
Gecen gun sozlumlere gittim annesi ile su ara iyiyiz onlarda kaldim uzak mesafe iliskisi yasiyoruz neyse ordayken teyzelerine de gittik ziyarete teyzeleri cok iyi agirladilar sagolsunlar tam cikiyoduk dayisi geldi icmis ve hafif sarhos boyle herkese sakayla karisik atip tutuyor bana da niye bana haber vermediniz gerizekali dedi! Ben kaldim oyle niye bana kiziyosun dayi yegenine gerizekali de bana niye diyosun dedim. Sozlum agzini acip iki kelime etmedi ya sasirdi tabii annesi filan hepimiz kapidaydik cikti benimki taxiyi bekledi inanin o kadar sasirdim ki beni korumamasina en azindan nisanlima deme oyle seyler dayi kendine gel filan demeliydi o kadar lacka konusuyolar ki igrenmemek elde degil. Ben cok kizdim zaten rengimi de belli ettim orda. Sonra ben nisanlima dayisini arattirim ozur dilettirdim aradi beni iste samimiyetten dedim filan dedi ama cok alindim ve sen onla samimi olabilirsin ama beni sayili gordun ben oyle seylerden hoslanmiyorum dedim kapadik ama benim daha agrima giden sey nisanlimin bana laf soylettirmesi oldu yakinda esi olucam ve benim abarttigimi dusunuyor sarhostu bos ver sen diyor... Ama benim icim hala sogumadi hakarete niye maruz kaliyorum ki?
Sizce haksiz miyim? Nasil davranmaliyim bundan sonra? Tesekkur ederim.
Bu kadar genislik olamaz olmamali nasil tepkisiz kaldin dedigimde de tam cikar ayak tadsizlik cikmamasi icin bisey demedim sarhosken oyle o normalde soylemez oyle seyler dedi. Benimse soylemeye calistigim adamin laflari degil, belli ki bosbogazin teki. Benim canim, nisanlimin orda tek kelime etmeyisine sikildi.. Yoksa sonradan benden ikisi de ozur diledi ama ne fayda..
sende birgün sarhoş numarası yap o adama saydır. sözlünde sana kızarsa ama sarhoştum önceden dayına kızmamıştın dersin. benimde karakterimden işte birisi bana laf desin on tonunu söylerim. eşimde beni savunmasın boşar giderim öyle erkekmi olur beKizlar yine ben selam herkese...
Gecen gun sozlumlere gittim annesi ile su ara iyiyiz onlarda kaldim uzak mesafe iliskisi yasiyoruz neyse ordayken teyzelerine de gittik ziyarete teyzeleri cok iyi agirladilar sagolsunlar tam cikiyoduk dayisi geldi icmis ve hafif sarhos boyle herkese sakayla karisik atip tutuyor bana da niye bana haber vermediniz gerizekali dedi! Ben kaldim oyle niye bana kiziyosun dayi yegenine gerizekali de bana niye diyosun dedim. Sozlum agzini acip iki kelime etmedi ya sasirdi tabii annesi filan hepimiz kapidaydik cikti benimki taxiyi bekledi inanin o kadar sasirdim ki beni korumamasina en azindan nisanlima deme oyle seyler dayi kendine gel filan demeliydi o kadar lacka konusuyolar ki igrenmemek elde degil. Ben cok kizdim zaten rengimi de belli ettim orda. Sonra ben nisanlima dayisini arattirim ozur dilettirdim aradi beni iste samimiyetten dedim filan dedi ama cok alindim ve sen onla samimi olabilirsin ama beni sayili gordun ben oyle seylerden hoslanmiyorum dedim kapadik ama benim daha agrima giden sey nisanlimin bana laf soylettirmesi oldu yakinda esi olucam ve benim abarttigimi dusunuyor sarhostu bos ver sen diyor... Ama benim icim hala sogumadi hakarete niye maruz kaliyorum ki?
Sizce haksiz miyim? Nasil davranmaliyim bundan sonra? Tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?