nişanlım bana senın agzını kırarım dedi :(

sen bana bir daha böyle dersen ben de senin ağzını kırarım deseydin.... off ya ne kadar kaba erkekler.... geçmiş olunca onlarıki geride kalıyor ama kadınlarınki kutsal...

sen bana bir daha böyle dersen ben de senin ağzını kırarım deseydin.... off ya ne kadar kaba erkekler.... geçmiş olunca onlarıki geride kalıyor ama kadınlarınki kutsal...

Vay be...Ne kadar soğuk karşılayan kadınlar varmış forumda...

Dİğer şeylerin yanında daha kibar kalırmış...

"Öylesine demiştir"miş...

Biri bana ironi yaptıklarını desin...
Şok geçirdim resmen...

diyelim ki çok sinirlendi en fazla ne kadar sinirlenmiş olabilir ki abartmış yani ağzını kırarım ne demek,daha nişanlıyken böyleyse..

Sekerim, nisanlin ne kadar hanzoymus boyle..agzini kirarim ne demek, senin hakkinda boyle seyler dusunebiliyorsa, sen onunla evlenebilecek misin?

demek ki nişanlınız özüne dönmüş sizin de hatanız var ama ; nişanlınızın üslubu hic ama his hos değil.

sakanın altında da gercek yatar.

hatasını anlasa da simdi özür diler ama bu YAPI meselesi. ve değişmez kolay kolay. umarım bu boyutu ileri seviyelere gitmez.

ben olsam bu kişi eşim olur mu kısmını sorgularım.

O ne demek ya öyle... Bırak gitsin. Bana bir erkek öyle birşey diyecek, bir daha yüzüne bakmam.. Bu nasıl bir terbiyesizlik, seni o mu doğurmuşta ağzını kırıyor.. Bu nasıl bir ahlaksızlık.. Bugün bunu söyleyen, yarın eyleme döker.. Aman dikkat.

sende deseydin bende seninkini kırarım

tepkini en baştan koymak lazım, gidipte ağzını burnunu kırmaz ama her tartışmada saygının seviyesi gittikçe düşmeye başlar,tepkini koy ki sonrasında istemediğin sözler gitgide artmasın. Kendimden biliyorum önceden tartışma anında söylenen ufak tefek şeylri büyütmediğim için şimdi tartışırken bin kaf fazlasını duyuyyorum ,şimdi yola getirmeye çalışıyorum ama keşke en başından dur diyebilmeyi becerebilseymişim

Ben yerinde olsam bu lafa takilmak yerine eski kiz arkadasindan laf acilinca bu kadar hassasiyet gostermesine takilirdim. Insan umursamadigi biri hakkinda konusuldugunda boyle tepki vermez, ama iz birakmis birinin adinin gecmesi bile abuk subuk seyler yapmaya yeter de artar bile.. ayrica nisanlin bence zor bi adam. Simdi dizginleri elinde tutup seni sindirmeye calisan adam evlenince burnundan getirebilir diye dusunuyorum.. ha tabi bunlar senin anlattiklarinin bende dusundurdukleri. Iyice tanimaya calismadan ofkeliyken tavirlarini gozlemlemeden evlenmezdim yerinde olsam.. hakkinizda hayirlisi olsun..

eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürme bence..eski kız arkadaşından sana ne..niye aklına getiriyorsun adamın..tabi o da biraz ağır konuşmuş..geçer gider

Mrb. ben yeni katıldım aranıza. Bence seni seçtiyse nişanlı olarak senin tercihlerini de benimsemiş olmalı. Eğer öyle değilse en kötü şey bir insan tarafından değiştirilmeye çalışmak. bu seni zamanla çok yorar diye düşünüyorum. Her insanı aslında. O yüzden iyi tanımaya çalış.

şimdiden ağzını burnunu kırarım diyorsa evlenince de uygulamaya geçirir. ne var benzemem dediysen hemen kabalaşması gerekmezdi.
hem ilk kabalaşan o değil mi. bir daha bunu giymiyceksin diyeceğine sana şöyle giyim daha çok yakışır dese çok daha iyi olurdu.
nişanın artık seni kendi malı zannediyo iyice cepte görmüş.
bence hatasını anlayana kadar görüşme, o zaman anlarsın sana ne kadar değer verdiğini.

bence burada iki önemli nokta var.Ben ne istersem giyeceksin demeside cok kaba olmus digerini söylemeye gerek yok.nisanlilik döneminde normalde erkekler daha ince olmaya calisiyor.Nisanliniz daha simdiden böyle emir verici ve siddet iceren cümleler kuruyorsa evlenince cok daha fazlasini yapabilir.Bence bu konuyu onla konusun hosunuza gitmedigini tepkisinin fazla oldugunu belirtin ve nisanlinizin hareketlerine dikkat edin.Bazen sevdigimiz insanlarin olumsuz davranislarini göremeyebilirz.

Bu yazdığınıza gerçekten inanamıyorum.
Bir cümleye takılıp nişan atmak, çok mantıklı gelmedi bana.
Önemli olan bu mevzuda bana göre söylenen söz değil, karşılıklı tavır ve sınır aşımıydı.
Ki bunları konuşmadan, sadece 'sen bana böyle böyle dedin' üzerine yüzük atıldı.
Umarım ileride pişman olmazsınız, evlilik gerçekten zorlu bir süreç.
Her şey süt liman olamaz ya da kimse mükemmel değil, elbet kötü zamanlar olacaktır, önemli olan bunlara sebep veren olayları derinde halledip bir daha olmasını engellemektir, öyle diyeyim.
Anladığım kadarıyla sizin başka dolum noktalarınız olmuş, bu bardağı taşıran damlaymış.
Hayırlısı olsun ne denir ki...

Ayrılık kararını bu kadar hızlı aldığınıza göre başka sıkıntılarda vardı.
Burada da ypılan yorumların çoğu , ben dahil,
nişanlınızı biraz daha denemeniz ve yakın tarihte emin olmadan evlenmemeniz yönündeydi.
Çok seviyorsanız ayrılmak bu kadar kolay olmamalı.
Destur çekip, tekrarlanması halinde büyük sorun çıkacağını söyleyip tekrarladığında
böyle bir şey yapmalıydınız.
Umarım pişman olmazsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…