nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
okuyunca 1:85-90 zannettim , arkadaşım sen hasta mısın ???

nice sağlık sorunlarıyla uğraşan , kolu bacağı olmayan kardeşlerimiz var , gelmişsin burada 168 boyuna takıldığını anlatıp duruyorsun. sizin ailede herkes 150 falan galiba. ayrıl o adamdan bence gerçekten hayatı ona da zehir etme mutsuz bir evlilik yapmasın nişanlın.

1.68boyla uzun oldugunu hatta ailede en uzun oldugunu dusunuyorsan ben uzulurum sana.benim boyum 1.73 senden 5cm uzunum .kendimi gokdelen gibi hossetmiyorum.sana ne oluyor anlayamadim.cocugun yakasindan dus bence.yazik vallahi zavalliya.cok ugrasir seninle.kusura bakma sert oldu ama hakediyorsun uzgunum.

1.68 i bu kadar abartmana şook oluyorum
yahu benim kardeşim ergenlikte ve şimdiden boyu 1.73 filan oldu gayette mutlu bence senin ailende sorun var 1.68i uzun sanıp seninle dalga geçtikleri için

1.68 boyunla uzun diye dalga geciyorlarsa hobbit diyarinda yasiyor olmalisin 1.68 boy japonyada bile uzun boy degil cunku

Benim boyum 1.67 yani sadece 1 cm kisayim senden ve kendimi gayet kisa buluyorum. Cidden japonya dahil birsuru ulke dolastim hicbir yerde uzun kategorisine giremedim Ustelik calisiyorken topuksuz ayakkabi giymezdim yine de bir kadinin uzun kategorisine girmesi icin bizimki gibi ulkeleede en az 1.70, avrupada en az 1.75 olmasi lazim. Yani sen orta boyunla kendini uzun sanip bi de uzuluyorsun.

Yanlis anlama ama bana cok cirkin olup, kahretsin cok guzelim herkes bana bakiyor guzellik basa bela diye yakinan kizlari animsattin, onlarin farkli bir versiyonusun

Ailen 1.68 gibi kisa bir boyu uzun diye dalga geciyor bunu takinti haline getiriyorsa cidden pigmelik olabilir mi ? Hani basligi actiginda kisa boy kompleksi olup kendinu uzunum diye inandirdigini dusunuyordum ama sanirim ailende hormonal problem var ve hepsi pigme? Foto falan atsana ailenin yuzlerini kapatip cidden merak ettim kisa kiz.

Bence kendinize sorun yaratmak için uğraşmışsınız nişanlın çok iyi ailesi çok iyii ee daha ne boyu kısa .. Valla uzun olup kötü biriyle evlenmektense kısa olup iyi olsun ayrıca sizde pek selvi boylu değilsiniz yani abarttığınız kadar

Hep en uzunu benim arkadaslarimin icinde bizim ailedeki erkeklerle ya ayni boydayiz yada benden kisalar. Evet boyumla dalga gecen cok oluyo zurafa diyen bile oldu siriksin bende haliyle kendimi dunyanin en uzunu insanmisim gibi hissediyorum. 1.68 boyum ama daha uzun gosteriyorum daha fazlasindir derler kime desem boyumu inanmaz kac kere makinada olctum ya 1,68 yada 1,69 cikiyo. Nisanlimdan ayrilsamda bu boy meselesi gecmez bende keske insan boyunu sece bilse.

@okypete konu eski, 3 ay önce açılmış.
konu eski de hala devam ediyor demekki arkadasim yazik

bastan beri baskiktan dolayi okumuyordum ama bugun dayanamadim bu kadar sayfa devam ettigine gore herhalde farkli bisey var dddim ama egodan baska bisey goremedim. Neden nisanlandin ki
ve hala nisan niye devam ediyor.
adami omru boyunca eziklemek mi istiyorsun
nisanli iken bunu dert ediyorsan evlenip adamla rahat rahat konusmaya baslayinca ona da dile getirirsin.
Davul bile dengi dengine demisler. Bence siz kendi denginize (!) Uygun birini bulun.

merhaba;
boyu 1.63 olan biri olarak söylüyorum çok uzun boylu değilsiniz. benden ve muhtemelen bu ülkedeki kadınların bir kısmından uzunsunuz fakat çok uzun boylu olmak başka bir şey.
boyunuza olan takıntınız yaşam kalitenizi etkilemeye başlamış. acaba bir uzmanla görüşmeyi düşünmez misiniz? çünkü ciddi anlamda sıradan ya da olağan değil boyunuza olan yaklaşımınız.
belki de ailede sizin boyunuzla vs dalga geçilmesi sizi bu kadar hassas olmaya itmiştir bilemiyorum ama en yakın arkadaşlarımdan birinin kocası kendisinden bir omuz boyu kadar kısa ve ne arkadaşım ne de eşi için bir problem bu ne de bizim için dalga geçilecek alaya alınacak bir mesele.
önce ailenizle konuşun, bu konuda hassas olduğunuzu, bu konunun psikolojinizi etkilediğini ve nişanlınıza olan bakış açınızı anlatın. eminim ki onlar da ortada bu kadar ciddi bir mesele olduğunun farkında değil, sadece sizi kızdırmaktan, size takılmaktan zevk alıyorlar.
eğer tepkileri değişmesine rağmen sizin tutumunuzda olumlu bir değişme olmazsa naçizane tavsiyem bir uzmandan yardım alın. kişisel tecrübelerimden takıntıların tekrar etme ve katlanarak artma eğiliminde olduğunu biliyorum çünkü.

görücü usulü mü tanıştınız?

anam neren uzun ya.alt tarafı normalsın.ben 1.74üm ben bıle bu kadar sırık hııssetmıyorum

Hayir yani 168sin kendini 180 sanma derim. Sadece cevrendekiler senden kisaymis, sen uzun degilsin. Ben 173üm topukluyla geziyorum, sen 168le nasil nisanlini ezersin? Iyi 190 birini bul nisanlan o zaman. Biraz agir olabilir ama bu böyle. Istemiyosan ayril nisanlinin gururunu kirmaya hakkın yok

Ya bu konu hala devam mi ediyor..sana sonuna kadar katiliyorum .... bence de problem kesinlikle boy degil psikolojik bir vaka...Ne konuymus arkadas uzunum da uzunum... Hey Allahim... Hani cidden problem olacak bi uzunluk olsa anlayim diyecegim...ben de 1.68 im..iyi ki de bu boydayim..boyumu cok seviyorum...oyle uzun bir boy da degil..ortalama yani...onemli olan boyun kisiye yakismasi...mesela bazisinin vucudu 1.80 I kaldiriyor..goze batmiyor..fistik gibi duruyor...bazisinn boyu 1.55 ama nasil yakismis boyu...cok tatli duruyor..topuklu ayakkabilar cok yakisiyor...
Bu neymis arkadas..boy da boy...boy icin nisanlidan ayrilir mi insan ya...boyu bile bahanr edebiliyorsan zaten sevmiyorsun o adami...bu forumda ilk defa atarlandim valla..cok sacma...

Sen uzun değilsin normal bi boydasın ama bana göre uzunsun demeleri rahatsız ediyo beni tavırları altında aslında bu durumdan cok memnunsun burdakilerin uzun değilsin laflarını duymak bile istemiyosun cunku.

Bu konu boy yarıştırmaya dönmüş resmen. Konu sahibi fazla hassas davranıyor olabilir de bazı yorumlar da fazla kırıcı değil mi?

canm kızlar daha uzun gosterıo zaten senın boyunda normal yanı .. benm erkek arkadasm benden 7 8 cm uzun ama bana aynı boydayz gıbı gelır o da sacmalama der hatta sen takıntı halıne getrdgn ıcın batıo sana

Gunaydin ben artik ne olacaksa olsun diyorum inanim nisani atmayi o kadar cok denedimki iki uc kere ayrilik mesaji yazdim nisanlimin sesini duydugumda yapamadim bugune kadar insanlar tarafindan kirilan bendim

anam neren uzun ya.alt tarafı normalsın.ben 1.74üm ben bıle bu kadar sırık hııssetmıyorum
al benden de o kadar ben de 1,68 boyundayım ama gayet kendimi normal hissediyorum hatta beyimin yanında feci kısa kalıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…