- Konu Sahibi guneslihava
-
Gunaydin uzun zamandir yazamadim asamadim aşamiyorum aylardir deniyorum olmuyor bunu yazarken bile ağliyorum. Nisanlimdan ayrilsam bile bu takınti bende devam edicek cunku ailede en uzunu benim aylardir insan sadece boy boy boy dusunurmu? Disari bile cikmak istemiyorum boyumdan dolayi benden kısa bi kiz gordugumde kiskaniyorum. Oyle bir cikmazdayimki nisanlimdanda ayrilamam dugun hazirliklari basladi ve hic sebep yokkrn ayrilamam ama bu takintimdan kurtulamiyacagim sanırım. Agliyorum cogu zaman evlendigimde böyle olursam ne yaparim. Benu hic kimse anlamiyo herkezten uzun olmak cok kotu bir his helede erkeklerden uzun olmak resimlere bakiyorum en uzunu benim hep. Boyumla dalga geciyolar hep ailemde cok uzuluyorum
konu eski de hala devam ediyor demekki arkadasim yazik@okypete konu eski, 3 ay önce açılmış.
cnm cok denedim inan gercekten unutmaya bu boy meselesini ama olmuyo ben bu dusunceyle mutlu olamamki. hep zaten nefret etmisimdir uzun boylu olmaktan etrafimdaki herkezkisa benim boyum 1,68 1,69 herkez cok uzunsun bana diyolar buna benim pisokolojimi bozdu resmen. nisanliminkide sanirim 1,68 askerde ama iki santim uzadigini soyluyo bu olabilirmi?yani 1,70 diyo ama bnce 1,68 ben daha uzun gosteriyorum ama anlamadigim gecenden boylarimizi olctum ayniydi resimlerde ama ben uzun cikiyorum bu nasil oluyo. cnm senin boyun kac bihter esinle?
merhaba;Gunaydin uzun zamandir yazamadim asamadim aşamiyorum aylardir deniyorum olmuyor bunu yazarken bile ağliyorum. Nisanlimdan ayrilsam bile bu takınti bende devam edicek cunku ailede en uzunu benim aylardir insan sadece boy boy boy dusunurmu? Disari bile cikmak istemiyorum boyumdan dolayi benden kısa bi kiz gordugumde kiskaniyorum. Oyle bir cikmazdayimki nisanlimdanda ayrilamam dugun hazirliklari basladi ve hic sebep yokkrn ayrilamam ama bu takintimdan kurtulamiyacagim sanırım. Agliyorum cogu zaman evlendigimde böyle olursam ne yaparim. Benu hic kimse anlamiyo herkezten uzun olmak cok kotu bir his helede erkeklerden uzun olmak resimlere bakiyorum en uzunu benim hep. Boyumla dalga geciyolar hep ailemde cok uzuluyorum
görücü usulü mü tanıştınız?gunaydın kızlar.Ben nisanlanani iki ay oldu ben nisanlima/sozlume isinamiyorum ne yaptiysam yok olmuyo heralde boyunun benden kisa olmasindan kaynaklaniyo simdi demeyin onceden bilmiyodunmu hayir bilmiyodum yüksek tabanli ayyakkabi giyinmisti bende bunu sonradan fark ettim. Benim boy takintim hep vardi ve ben boyunun benden kisa olmasini bir türlu aklimdan cikartamiuorum. bitsin istiyorum ama yapamiyorum nisanlima nasil derim bu evliligi istemedigimi
Hep en uzunu benim arkadaslarimin icinde bizim ailedeki erkeklerle ya ayni boydayiz yada benden kisalar. Evet boyumla dalga gecen cok oluyo zurafa diyen bile oldu siriksin bende haliyle kendimi dunyanin en uzunu insanmisim gibi hissediyorum. 1.68 boyum ama daha uzun gosteriyorum daha fazlasindir derler kime desem boyumu inanmaz kac kere makinada olctum ya 1,68 yada 1,69 cikiyo. Nisanlimdan ayrilsamda bu boy meselesi gecmez bende keske insan boyunu sece bilse.
Ya bu konu hala devam mi ediyor..sana sonuna kadar katiliyorum .... bence de problem kesinlikle boy degil psikolojik bir vaka...Ne konuymus arkadas uzunum da uzunum... Hey Allahim... Hani cidden problem olacak bi uzunluk olsa anlayim diyecegim...ben de 1.68 im..iyi ki de bu boydayim..boyumu cok seviyorum...oyle uzun bir boy da degil..ortalama yani...onemli olan boyun kisiye yakismasi...mesela bazisinin vucudu 1.80 I kaldiriyor..goze batmiyor..fistik gibi duruyor...bazisinn boyu 1.55 ama nasil yakismis boyu...cok tatli duruyor..topuklu ayakkabilar cok yakisiyor...Sizin kesinlikle psikolojik sorunlarınız var. 168 i uzun zannedip herkesten uzunum diye ısrar ediyorsunuz ya sizin sülale komple pigme yada sizin nişanlıya değil psikoloğa ihtiyacınız var. Milyon kere yazılmıs ama ciddiye almıyorsunuz. 168 UZUN DEĞİLLLLLLLL
cnm cok denedim inan gercekten unutmaya bu boy meselesini ama olmuyo ben bu dusunceyle mutlu olamamki. hep zaten nefret etmisimdir uzun boylu olmaktan etrafimdaki herkezkisa benim boyum 1,68 1,69 herkez cok uzunsun bana diyolar buna benim pisokolojimi bozdu resmen. nisanliminkide sanirim 1,68 askerde ama iki santim uzadigini soyluyo bu olabilirmi?yani 1,70 diyo ama bnce 1,68 ben daha uzun gosteriyorum ama anlamadigim gecenden boylarimizi olctum ayniydi resimlerde ama ben uzun cikiyorum bu nasil oluyo. cnm senin boyun kac bihter esinle?
al benden de o kadar ben de 1,68 boyundayım ama gayet kendimi normal hissediyorum hatta beyimin yanında feci kısa kalıyorumanam neren uzun ya.alt tarafı normalsın.ben 1.74üm ben bıle bu kadar sırık hııssetmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?