- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi guneslihava
-
aynen katılıyorum ben 170 im hiç komplekse girdiğimi hatırlamıyorumbuna ben de şaşırdım. nasıl bir ortam ki 168 kendini aşırı uzun sanıyor.
çevresini nasıl bu derece kısa görüyor onu da anlamadım.
bazı şeyler genetiktir nihayetinde.
ben aile ortamında da okul ortamında da kendimi hiç öyle uzun hissetmedim.
kuzenler, kardeşler vs.. üç aşağı beş yukarı yakın herkesin boyu birbirine.
168le insana bunları düşündürten ortamı merak ettim doğrusu.
Iyide nişanlınla aynı boydasın merak etme kimse kötü laf etmez tam aksine boyu boyuna derler,benim kardeşimde 1.88 boyunda erkek bütün akrabalar arasında en uzun boylusu ama kardeşim bile 1 kere bile demedi ben en uzunlarıyım şöyle uzunum böyle uzunum demedi hiç.turkiye standartlari ortada kadinlar 1,60 erkeklede 1,70 hep diyodum benden kisasi asla olmaz yapaamam ben diyodum buyuk konustum sanirim bi boy yuzundende atamamki nisani. Ben heralde daaha cok insanlarin ne diyeceginden korkuyorum dugun gunu konusurlar gelin damattan uzun diye yoksa benmi kafamda buyutuyorum?
1,68 oldugumada kimse inanmaz daha fazlasindir derler o yuzden boyumu kac kere olctum 1,68 yada 1,69 cikiyo bugunekadar hic bi resimde benden uzunu yok hepsi benden kisa 1,60 kiz gordumun cildiriyorum resmen kiskancliktan
1,68 oldugumada kimse inanmaz daha fazlasindir derler o yuzden boyumu kac kere olctum 1,68 yada 1,69 cikiyo bugunekadar hic bi resimde benden uzunu yok hepsi benden kisa 1,60 kiz gordumun cildiriyorum resmen kiskancliktan
aklı basında mantıklı biri yokmu hiç çevrenizde 168 cm uzunmu zannediyorsunuz siz gercekten destek alın siz uzun degilsinizevet en kisa zamanda gidecegim takinti haline geldi artik bezdirdi beni yanimdan gecen herkezle boyumu olcer oldum acaba benmi uzunum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?