nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen katılıyorum ben 170 im hiç komplekse girdiğimi hatırlamıyorum

Iyide nişanlınla aynı boydasın merak etme kimse kötü laf etmez tam aksine boyu boyuna derler,benim kardeşimde 1.88 boyunda erkek bütün akrabalar arasında en uzun boylusu ama kardeşim bile 1 kere bile demedi ben en uzunlarıyım şöyle uzunum böyle uzunum demedi hiç.

canm boy fln bahane bence sen ısınamadın.... insanlığına bak önce sonra zaten seversinnn,ısınırsın elin dediklerinide boşver takma kfana.

canım her ne kadar huyu suyu karakteri düzgün olsun yeter dense de fiziksel uygunluk da önemli. kim ne derse desin. kendini zorlama sevmek için eğer olmuyorsa önce ailene aç bu durumu. annen eminim yardımcı olur. kendine hayatı zehir etme. karşındakini kırmadan halledebilirsin. bir süre sonra her hareketi batar rahatsız olur nişanlını daha da üzersin.

sanki ben cok guzelmisim gibi nisanlimin boyunu begenmiyorum gerci onun boyu normal uzun olan benim senelerdir boyumu kabullenemedim simdik dusundumde boy takintisi bende hep varmis evlendikten sonrada bu boyle devam eder diye korkuyorum kisa olsan suc uzun olsanda suc bn nisanlimi seviyorum sevmesem birakirdim coktandir boyle kendime iskence etmezdim hayalimdeki adam hep benden uzundu oyle demedim hic 1 80 adam istiyorum diye benden uzun olsunda diyordum sadece heralde kendi egomu tatmin etmek icin kendimle hic barisik olamadim maalesef

1,68 oldugumada kimse inanmaz daha fazlasindir derler o yuzden boyumu kac kere olctum 1,68 yada 1,69 cikiyo bugunekadar hic bi resimde benden uzunu yok hepsi benden kisa 1,60 kiz gordumun cildiriyorum resmen kiskancliktan

1,68 oldugumada kimse inanmaz daha fazlasindir derler o yuzden boyumu kac kere olctum 1,68 yada 1,69 cikiyo bugunekadar hic bi resimde benden uzunu yok hepsi benden kisa 1,60 kiz gordumun cildiriyorum resmen kiskancliktan

Benim de boyum 1.63 ben de keşke biraz daha uzun olsam derim .

58 60 kiloyum dusundukce daha kotu oluyorum tedavi olmadan cikamicam isin icinden sanirim

Aslinda boyunuza gore ideal bi kilonuzda var...muhabbet bi yana bu gercekten bir problem degil arkadasim ama boyle takinti haline getirmk problem.. en kisa zamandavbi uzmana gidin bence de.. cunku yas ilerledikce sorunlar buyur..ciddi sorunlar karsisinda daha kotu duruma dusebilirsiniz..Siz uzman bir doktora gorunun

evet en kisa zamanda gidecegim takinti haline geldi artik bezdirdi beni yanimdan gecen herkezle boyumu olcer oldum acaba benmi uzunum diye

isinsaydin boyu posunu gozun gormezdi.
isinmadigin icin boyu posu herseyi sana batar.
ayrica, ne demek nisanlima ayrilmak istiyorum nasil derim demek, istemiyorsan diyeceksin elbette. hayatini bir omur bir insanla gecirmekten bahsediliyor burada, saka degil bu gercek. senin hayatin, mutlu olman herseyden onemli. karsindakinin ayrliyorum dediginde uzulebilme olasiligindan cok daha onemli.

sen onu sevmiyosun galiba çünkü sevseydin boyunu nişanı bozmak istiycek kadar takmazdın. sen boyundan ziyade sevmediğin bi insanla sürdüremiyceğin için bitir bence. zaten bu şekilde devam edersen ona da haksızlık

Sevmediğin için boy bahanesini bulmussun kendine. Boyu olmasaydi baska biseye kafayi takardin.Boy isin bahanesi gibi geldi bana. Cunku seven insanin hicbirseyi gozu gormez. Senin bu insan tam anlamiyla icine sinmemis belli. Cunku benimde icime sinmeyen bi insan olunca bahanem bitmez. Bahaneye ne gerek var. İlla olacak diye biseyde yok. Once bi uzmandan yardim al, olmuyosada fazla uzatmadan ayril. Ayrilacaksanda karsi tarafada fazla yakin durma. Neticede o insanada yazık gunah.

Eğer sevseydin şöyle derdin ki ben öyle diyorum " benimki de çok iyi adam keşke boyu az daha uzun olsaydı ama napalım seviyorum işte aşkımı tek dert bu olsun"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…