- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
- Konu Sahibi guneslihava
-
Ablacim yazdığına epey bi güldüm.Surekli 1.68im uzunum filan demissin.Ciddili olarak bunu nasıl düşünüyorsun ya? Bir doktora filan git.
benim boyumda 1.68 cevremde kisasin diye dalga geçen arkadaşlarım bile var.
neyin kafasini yasiyorsunuz bazen gerçekten anlamiyorum.
Yok mesela kiz kardesim 1.73tur bana kisasin ya der şakalaşiriz.Ama bu bayanda cidden sorun var.Nasil bir aile soyu var merak ettim açıkçasısenınde dalga gecılcek boyun yokmuş canım arkadasların manken mı hepsi..gayet güzel boyun var..
Yok mesela kiz kardesim 1.73tur bana kisasin ya der şakalaşiriz.Ama bu bayanda cidden sorun var.Nasil bir aile soyu var merak ettim açıkçası
En nefret ettigim sey insanlarin dis gorunusuyle dalga geçilmesidir.Ama bu hanim abla bana değişik geldi.Bilemiycem.Icini bilmeden konusmayalim yinede deyip gecelimolsun senınkı de güzel, ya 168 güzel bir boy ama anladıgım kadarıyla o ıstıyor ki sevgilisi ondan heybetli dursun kolunun altına girebilsin..
sevince tabi ki fark etmez ne kısa olup ta güçlü erkeklerde var ama bizim ailede mesela kızlardan en kısa benim boyumdur ben 174 civarıyım..aılenın erkekleri falan en kısası 185 e şimdi sevıyoruz biz güzel duruyo...belki bu bayan da öyle dursun istıyodur bi de sevmıyo belli zaten boyu daha da kötü gelir ona
Ya zate
En nefret ettigim sey insanlarin dis gorunusuyle dalga geçilmesidir.Ama bu hanim abla bana değişik geldi.Bilemiycem.Icini bilmeden konusmayalim yinede deyip gecelim
Sizin kesinlikle psikolojik sorunlarınız var. 168 i uzun zannedip herkesten uzunum diye ısrar ediyorsunuz ya sizin sülale komple pigme yada sizin nişanlıya değil psikoloğa ihtiyacınız var. Milyon kere yazılmıs ama ciddiye almıyorsunuz. 168 UZUN DEĞİLLLLLLLL
Psikolojik rahatsızlığın var görünüyor buradan, doktora gitmelisin.Gunaydin uzun zamandir yazamadim asamadim aşamiyorum aylardir deniyorum olmuyor bunu yazarken bile ağliyorum. Nisanlimdan ayrilsam bile bu takınti bende devam edicek cunku ailede en uzunu benim aylardir insan sadece boy boy boy dusunurmu? Disari bile cikmak istemiyorum boyumdan dolayi benden kısa bi kiz gordugumde kiskaniyorum. Oyle bir cikmazdayimki nisanlimdanda ayrilamam dugun hazirliklari basladi ve hic sebep yokkrn ayrilamam ama bu takintimdan kurtulamiyacagim sanırım. Agliyorum cogu zaman evlendigimde böyle olursam ne yaparim. Benu hic kimse anlamiyo herkezten uzun olmak cok kotu bir his helede erkeklerden uzun olmak resimlere bakiyorum en uzunu benim hep. Boyumla dalga geciyolar hep ailemde cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?