nisanlim benden kisa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
168 ülkemiz ortalamasına göre güzel bir boy..tabi ki uzun boylu bır bayana giriyor..sanki herkes en az 170 gıbı yazmış...
Acıkcası ben severım mınyon kızlar şirin duruyor..ama uzunluk da gösterişli yani..hangi bayan uzun olmak istemez ki :)

Ama erkekler boyunu belli etmez kasları vardır az da olsa ve kolları bıleklerı kalındır bellerı kalındır .Bayanlar genelde 165 ustu ve zayıf ıse uzun durur..topuklu da giyince.

ama sızın hatanız adam yuksek topuk gıyse bıle kollarından bıleklerınden özellıkle bacaklarından bellı olur boyu..
uzun boylu erkek 175den fazla olan erkektir..
175den altı orta boya girer..
Ama sız sevıyorsanız bu onemlı değildir..

Sizin 168 im kendımı dev gıbı hıssedıyorum demenız saçma boyunuz tam iyi ama ne kızlar var 180 üstü

bu arada ben de önem verırım boyum 174 benım kılom da 55 ama yanımda uzun durması daha hosuma gıder

siz görsel acıdan bakıyorsunuz ve sevgınız yok..hatanız da çok..
anlasılır zaten kısa oldugu ne gıyerse gıysın,,nıkah vs yazık olmus doğru bır davranıs değil..

Yani bence kafanıza takmayın bu durumu benim bir arkadaşım da kendinden kısa biriyle evlenicek nişanlılar kız 170 adam 168 ama kıza o kadar değer veriyor o kadar iyi hissettiriyor ki çok seviyor nişanlısını. Ben de mesela ortalama göre uzunum baya 175im uzun birini isterim yanımda ama illa kural da değil erkeğin uzun olması sevdikten sonra önemi yok bence .

boyum 1.78 nişanlım 177 bide topuklu giymeyi çok severim. benden uzun olmalı evleneceğim adam derdim hep ama sevince kanım kaynayınca iş değişti. şimdi nişanlım yanımdayken düz taban, o yokken topuklularımı giyiyorum oldu bitti işte. ilk zamanlar kafama takmadım değil ama şimdi hiç umurumda değil. boy yüzünden ayrılmayı düşünüyorsan daha büyük bi sorun var ortada sen adamı sevememişsin. sevmediğin insanla evlenme tabi ama sorunun gerçekten boy olduğunu düşünüyorsan acele karar verme zaman tanı biraz, zamanla aşılıyor o takıntı.

Ablacim yazdığına epey bi güldüm.Surekli 1.68im uzunum filan demissin.Ciddili olarak bunu nasıl düşünüyorsun ya? Bir doktora filan git.
benim boyumda 1.68 cevremde kisasin diye dalga geçen arkadaşlarım bile var.
neyin kafasini yasiyorsunuz bazen gerçekten anlamiyorum.

senınde dalga gecılcek boyun yokmuş canım arkadasların manken mı hepsi..gayet güzel boyun var..

Yok mesela kiz kardesim 1.73tur bana kisasin ya der şakalaşiriz.Ama bu bayanda cidden sorun var.Nasil bir aile soyu var merak ettim açıkçası

olsun senınkı de güzel, ya 168 güzel bir boy ama anladıgım kadarıyla o ıstıyor ki sevgilisi ondan heybetli dursun kolunun altına girebilsin..
sevince tabi ki fark etmez ne kısa olup ta güçlü erkeklerde var ama bizim ailede mesela kızlardan en kısa benim boyumdur ben 174 civarıyım..aılenın erkekleri falan en kısası 185 e şimdi sevıyoruz biz güzel duruyo...belki bu bayan da öyle dursun istıyodur bi de sevmıyo belli zaten boyu daha da kötü gelir ona

Ya zate
En nefret ettigim sey insanlarin dis gorunusuyle dalga geçilmesidir.Ama bu hanim abla bana değişik geldi.Bilemiycem.Icini bilmeden konusmayalim yinede deyip gecelim

Hayati kendinize zindan edecek sacma sapan seyleri nasil bulup kafaniza takiyorsunuz anlamiyorum.

Ama burda ki asil mesele boy degil. Ortada ask yok.

Gunaydin uzun zamandir yazamadim asamadim aşamiyorum aylardir deniyorum olmuyor bunu yazarken bile ağliyorum. Nisanlimdan ayrilsam bile bu takınti bende devam edicek cunku ailede en uzunu benim aylardir insan sadece boy boy boy dusunurmu? Disari bile cikmak istemiyorum boyumdan dolayi benden kısa bi kiz gordugumde kiskaniyorum. Oyle bir cikmazdayimki nisanlimdanda ayrilamam dugun hazirliklari basladi ve hic sebep yokkrn ayrilamam ama bu takintimdan kurtulamiyacagim sanırım. Agliyorum cogu zaman evlendigimde böyle olursam ne yaparim. Benu hic kimse anlamiyo herkezten uzun olmak cok kotu bir his helede erkeklerden uzun olmak resimlere bakiyorum en uzunu benim hep. Boyumla dalga geciyolar hep ailemde cok uzuluyorum

boyu olan varr olmayan var bence şükret halinee bukadar takmaya ne gerek var? ya sen kendi kendini yer bitirirsin böyle için kararır yaşayamazsın Allah korusunnnnn. bu dünyada tek uzun sen değilsin tek kısa da nişanlın değil. bir sürü boyu uzun kadın var sevgilisi eşi nişanlısı kısa olan var. ama ne yazsam boş tabi kaç ay olmuş sen hala kendi kendini yiyorsun.

ne yazsak ne söylesek boş

Psikolojik rahatsızlığın var görünüyor buradan, doktora gitmelisin.

herzaman bu şekilde kalacağınızımı zannediyorsunuz?
doğum yapacaksınız göbekli kalacaksız belkide.. kadınlar erkeklerden daha çabuk çöküyor zaten..
istersen şimdi evlen. doğumdan sonra göbeğin kalırsa aa walla ben göbekli oldum dayanamıyorum diyip ayrılmayı dersin..

kafanda haletmelisin.. yoksa nişanı atsan yoluna bu piskojiyle devam edemezsin

Ya ben de 1.68im hic aglayacak ya da kisa kizlari kiskanacak kadar uzun oldugumu dusunmedim. Topukluyla okey biraz dikkat cekiyo o da insanimiz kisa oldugu icin. duyan da 1.80 falan zanneder ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…