nişanlım benden nefret etsin nişanı atsın istiyorum

Ailne soyle nasil soğutabilirsin bilmiyorum. Belki daha fazla taki,daha pahali eşyalara direterek olabilir. Kimi bundsn dolayi ayriliyor

Ayarlayabilirsen bi kadın dogumdan çocuğun olmayacagına dair rapor ayarla. Yada hali hazırda öyle bi rapor varsa Photoshop’la isim değişikşiliği yapıp kendi ismini yazabilirsin. Ama ailem bilmiyor, duyarlarsa kahrolurlar falan de Ufak tefek cinayetler deki Merve gibi hissettim kendimi

inanın bilmiyorum çift kişilik mi başka bir değişik mi.... hiç belli etmedi ya. hani pitbull olayları var ya sahipleri hep çok sakindir ne olduğunu anlayamadım der ya aynı o durumdayım ben
Canım benim benim bi arkadasim da böyle bi insanla evlendi nisanliyken hep tehtit ediyordu küfür iftira ve ailesni öldürmekle kız evlendi adam onun şimdi onu hiç yerine koyup umursamiyir kız 2 defa intihar etti şimdi bile çekiyor elinden sende bunları ölç bic ona göre hareket et

tam ihtiyacım olan şey şu an ufak tefek cinayetlerdeki merve gibi bir kadın tanıdık doktorlar var yalan yanlış bir şey rica edebilirim yaparlar mı bilmiyorum.

fake hesabım yok şimdi açsam fake olduğu belli olacak belki birini bulursam konuş bakalım sana asılacak mı diyebilirim.
Çok yanlış bir düşünce içindesiniz .Kendinizi kurtarmak için başkasını dengesiz birisinin önüne atiyorsunuz. Sonuçta kendi icinizde tartistiginizda 3. Kişilere zarar verecegini-aile sırlarını bu durumdan etkilenecek kişilere ifşa edeceğini söylemesi zaten onu haksız ve güvenilmez yapmış artık gözümde ve sizin nazarinizda.Bir bahaneye ihtiyacınız yok adam evlenilecek ,çocuklarınızın babası olmasını isteyeceğiniz birisi değil.Onun gonluyle ayrilmaniz diye birşey söz konusu değil.Gelip sizi dövse yarın gene birakmayabilir...

ben kesin kararlıyım ayrılacağım. böyle bir dengesizle hayat geçmez.

Erkekler aklı yerinde olmayan kadınlardan tırsar koşarak uzaklaşır... Yamuk yumuk konuşun.. Elinizde değnekle gezin.. Onuun yanında önceden fasulye yiyip gaz çıkarın.. Ağzınızı açarak yiyin... Cebinden para almaya çalışın... Gözününönünde... Sonrada napmışım ki diyin..
Su içerken onun üzerine dökün göstere göstere... O su içerken sırtına vurun su orasına burasına dökülsün.
Rujla makyajla yüzünü berbat et...:))

tam ihtiyacım olan şey şu an ufak tefek cinayetlerdeki merve gibi bir kadın tanıdık doktorlar var yalan yanlış bir şey rica edebilirim yaparlar mı bilmiyorum.
Tanıdık doktor varsa ona durumu üstü kapalı izah et. İnşallah nişanlın çocukları çok seviyordur, gerçi bu pislik sevmesin daha iyi ama senden Vazgeçmesi icin yeterli bi sebep çocuk seven biri için. Allah yardımcın olsun tatlım, Allah entrikalarına zeval vermesin

Lütfen beni yanlış anlama. Yaptıkları asla onayladığım bir şey değil ama tüm mesajları okuyarak yazıyorum. Elbette ayrılma kararı aldıysan ayrıl. Önceden böyle değildi ilk kez böyle oldu demişsin. Nişanlı olduğunuza göre uzun zamandır birbirinizi tanıyorsunuz demektir. Bir insan bir gecede değişmez. Askerde demişsin. Nerede askerlik yapıyor? Eğer askerliğin zor geçtiği bir bölgedeyse psikolojik dengesinin alt üst olması çok normal. 20 sene önce köye gitmiştim ablamla askerliğini komando olarak yapan üvey amcamın eve dönüşünü asla unutmam. Hepimiz mutfakta kahvaltı yaparken dışarıdan gümbür gümbür gelen o sesi. Kollarını iki yana açmış "Ben ölmedim, ben ölmedim, ben hayatta kaldım," diye bağıra bağıra girmişti köydeki eve. Psikolojisi alt üst olmuştu. Yine abim çok şehit verdiğimiz bir dönemde Şırnak sınırda Jandarma olarak askerlik yaptı. Askerliği boyunca hiç izne gelmedi. Gelirsem bir daha geri dönemem, burada köylere indiğimiz zaman bile cennete düşmüşüz gibi hissediyorum, diyordu. Hem bizim hem onun psikolojisi alt üst olmuştu. Neredeyse her gün bulunduğu bölgeden şehit haberleri alıyorduk televizyondan. Dönene kadar bize hiçbir şey anlatmamıştı. Döndükten sonra birkaç metre ötede şehit düşen komutanını, intihar eden arkadaşını, şehit düşen arkadaşları ve daha neler neler anlattı. Diğer bir abim de Hakkari'de askerlik yaptı. O tamamen ayrı bir olay. O koşullarda askerlik yapmak hayatını metropollerde rahatlık içinde geçirmiş, sonra bir aylık acemi birliğinde eğitim görüp terörün kol gezdiği dağlara giden normal bir vatandaş için kolay değil. Döndükten sonra kendilerini toparlamaları zaman alıyor. Şimdi düşünüyorumda o süreçleri gerçekten üften püften şeylere sinirlenip, aşırı tepki gösterebiliyorlar. Askerliğini Hakkaride yapan abimin yemek yerken konuşulan bir konudan sonra dizüstü bilgisayarını kırdığını biliyorum. Bize hiç zarar vermedi ama kendi içlerinde acayip bir boşluk yaşıyorlar. Eğer yaşam koşullarının çok zor olduğu bir yerdeyse dengesi alt üst olmuş olabilir. He değilse bir şey diyemem o zaman gerçekten pisliğin tekidir, ayrıl. Senin de dediğin gibi önceden böyle tepkiler vermiyormuş, ne oldu da böyle oldu?

Ben seni anladım Allah yardımcın olsun şöyle yap senden tiksinmesini sağla pis giyin pis kok yanında geğir ağzını AÇA AÇA yemek ye burnunu karıştır ama gözüne şoka soka değil farkında değilmiş gibi yap senden tiksinirse terkeder pahalı şeyler istemek felan daha çok sinirlendirir oyüzden tek yol bu gibi görünüyor

başkasını onun önüne asla atmam emin olun şu an başkalarını korumaya çalışıyorum. bana zaten bir şey yapamaz şikayetçi olurum başka yere yerleşirim bulamaz beni ama arkamda sevdiklerim var. fiziksel olmasa da onlara manevi zarar vermesine dayanamam.
ondan bu entrika fikirlerim yoksa siler atarım engellerim her yerden neden uğraşayım. benim ayrılmak için bir bahaneye ihtiyacım yok evet ama bitti diyince bitirecek biri değil dün anladım. benimle uğraşacaktır beni bulamayınca ailemle uğraşacaktır. yapmasa bile sinek ufak ama mide bulandırıyor. ben en az zararla nasıl bu işin içinden çıkarım diye fikir alıyorum her yazılanı aynen uygulamayacağım zaten.

yanlış anlamadım merak etmeyin. evet o da zor bir bölgede yapıyor sürekli şehit verilen bölgelerden birinde ha diyince gelip gidemez ,izin alamaz bir sürü sorun daha. ben bu durumun farkındayım ve ufak tefek aşırılıklarına zaten ses etmiyorum kolay değil o yükü taşımak... ama ailemi, sevdiklerimi tehdit etmek kendimi vurucam demek benim için kabul edilebilir değil ben yapamam öyle biriyle.
şimdi düşünüyorum o kırsa bilgisayarını ben korkudan donup kalırım zaten bir adım sonrası bana gelecek diye. belki abartıyorum ama hassasım bu konularda. allah orada görev yapan bütün vatan evlatlarına yardım etsin. hakları ödenmez o apayrı bir konu onlara topum olarak anlayış göstermemiz gerek diye düşünüyorum.

Çoookkk üstüne düşün. Nerdesin niye haber vermedin kiminle konuşuyosun gibi. Her gün buluşmak isteyin. Sürekli mesajlaşmak yada konuşmak isteyin. Erkekler bu kadar sıkıya gelemezler galiba

görüntülü konuşurken yapabilirm bu dediklerinizi görüşmemiz mümkün değil askerliği bitene kadar.

Iyide ilk paragraf nişanı atmaniz için geçerli bir neden degilmi sizin için?? Adam zaten nefret ediyor demekki dövmedigi kalmış, ha dayak atmasını bekliyorsanız o ayrı. Adammisin lan de , erkeksen at nişanı göreyim de adamsa atar zaten

Dehşet

Böyle çocukça işlere kalkışmayın. Romantik komedi filmi çekmiyorsunuz.

Kuzeninizin ailesi evlatlık olduğunu belli yaşa geldiğinde söylemek zorunda, he söylemedi, siz hangi akla hizmet bunu bir başkası ile paylaşırsınız? Kim olursa olsun... bana sorsanız size bile söylenmemeliydi. Böyle meseleler sonunda patlar.

Askerden donmesini bekleyin, 1-2 ay sonra sakin kafayla konuşun. Böyle olacak bir şey değil. Askerdeyken ayrılmaya kalkacak konuşmayı yapmanız da yanlış olmuş...
Siz kararlı durursanız o da sizi istemez zaten, bu kadar dert edecek bir şey Yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…