nişanlım benden nefret etsin nişanı atsın istiyorum

Eger hala kararın aynı ise onu zorlayacak seyler iste mesela hayatım ben 15 bilezik istiyorum oturma odası iste su marka yani hep pahalıya git zorlansın. Millete anlatırsa da ben boyle istiyorum de. YaDa annesi hakkında ailesi hakkında dırdır et kotule kavga edecek duruma gelsın ki bunasılsın tabi bı anda olmaz surekli basının etini ye aklıma bunlar geldi. Yani buluttan nem kap ama tartışarak degıl onu zorlayarak ıyıce bıksın

Çok geçmiş olsun. Böyle bir şey yaşamış olmanıza çok üzüldüm. Evet her şeyin öncesi var. Mutlaka yaşanmışlıklar oluyor. Hele ki kadın affediyor tekrar olmaz diye düşünüyor... Aslında her zaman aynı şey olacağı en başından belli oluyor.

çok geçmiş olsun böyle bir olumsuzluk yaşamanıza çok üzüldüm. keşke hiç bir kadın yaşamasa böyle şeyler....

çünkü o bu kızgınlıkla söyledilerinden en ufağını bile yaparsa ben kaldıramam yoksa o an bitti dedim telefnda bu sefer iyice çirkefleşti özel aile sırlarımı ifşa edecekmiş.
At nisani
Aileni arkana al
Ailesiyle konusun
Ne dokecek ortaya.

Cok mu gizli sirlariniz var?

Bence oyuna gerek yok ama evlenmeden seni tehdit eden adamla evlenme asla!

Çok sev ozaman gider çok Sevince giderler

kararım kesinlikle aynı daha nişanlılık döneminde bunları yapan evlensek kim bilir neler yapar. sürekli başının etini yemeye çalışacağım umarım başarırım. ailesi hakkında dırdır yaparsam kestirip atar daha önce ufak bir olay yaşadık tamam o zaman görüşme annemlerle sen dedi ben şok oldum.

At nisani
Aileni karsina al
Ailesiyle konusun
Ne dokecek ortaya.

Cok mu gizli sirlariniz var?

Bence oyuna gerek yok ama evlenmeden seni tehdit eden adamla evlenme asla!
benim çok gizli sırlarım yok ama zamanında dilimi eşek arısı soksun ailemle ilgili bir konuyu danıştım onu ifşa edebilir. şu an inanın hiç güvenmiyorum her şeyi yapar gibi geliyor

Evet hic kimse annesinin arkasından konusulmasını istemez. Sanırım askerde sen sımdıden beynini yemeye basla iste annenin su huyu cok sinir bozucu yada ablan bana bunu dedi farklı yönlere cek uzat konuyu ya tanıyan sensin sureklı doldur iste altını cok iste bu arada duğun tarihi bellimi

benim çok gizli sırlarım yok ama zamanında dilimi eşek arısı soksun ailemle ilgili bir konuyu danıştım onu ifşa edebilir. şu an inanın hiç güvenmiyorum her şeyi yapar gibi geliyor
Kurtulmaya bak ne diyim

Ama oyunlarla degil.

Ailen ailesiyle konussun.
Kizimiz istemiyor ama oglunuz tehdit ediyormus vs.gibi.

Bak ailesi hakkında konstukca dıceksınki zamanla tabi senin de gorusmenı istemiyorum iste cocugumuz olunca ben gondermem falan dıceksınki oda dusunucek bununla olmaz kendisi ayrılıcak

Ya ailene soylersede ailenden ozur dilersin eger is oraya gelirse. Merak etme ailen yaninda olacaktir. Ve susmak yerine ailene kufurler ettigini soylemelisin. İlerde kufurler katlanarak siddete donusebilir. Zamanla onun sogumasini saglamaniz zor iş. Bir kerede bitirmek en iyisi oyunlara yalan dolanlara gerek yok.

Bak ailesi hakkında konstukca dıceksınki zamanla tabi senin de gorusmenı istemiyorum iste cocugumuz olunca ben gondermem falan dıceksınki oda dusunucek bununla olmaz kendisi ayrılıcak
Hakliyken haksiz duruma dusecek. Ne gerek var boyle seylere. Konu sahibi akraba hala teyze danisacagin birilrri yok mu? Onlarla konus ve yardimlarini iste.

Hakliyken haksiz duruma dusecek. Ne gerek var boyle seylere. Konu sahibi akraba hala teyze danisacagin birilrri yok mu? Onlarla konus ve yardimlarini iste.
ben durumu kısaca büyüklere ilettim ayrılıcam karar verdim ama saçma olayları çok uzatıyor beni de kendini öldürmekle tehdit ediyor o vebali alamam ben dedim. tamam düşünelim sakinleşelim bir yol buluruz dediler.

özür dilemekle olacak gibi değil ki halamın kızı evlatlık olan yani 15 yaşında ergen böyle kontrolsüz öğrenirse neler olur kim bilir. ben bu ağırlığı taşıyamam çok pişmanım paylaştığım için zaten kendimi affedemiyorum.

Bu senin ters hareketlerini gorse de vazgeçmez, psikolojik siddeti artirarak devam eder o iliskiye.. Ailene anlat derim durumu..

Bunu nasıl söylersiniz. Benim de böyle bir sırrım var. Babama söylemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…