- 24 Haziran 2016
- 7.534
- 26.567
- 548
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
'Cinnet getirdi karısını doğradı' haberlerini çok okuyoruz mesela.
Öyle bir lanse ediliyor ki sanki adam o zamana kadar melekti de aniden canavarlaştı. Hayır yok öyle bir olay.
Hepsinin geçmişi var. O adamlar sevgilileriyle/eşleriyle bir defaya mahsus tartışıp pat diye bıçaklamıyor .
Öncesinde her türlü tehdit,şiddet oluyor zaten
50 olaydan belki ancak 1'i anlık öfkeyle oluyor.
Bizzat yaşayan biri olarak yazıyorum bunları.
çok geçmiş olsun böyle bir olumsuzluk yaşamanıza çok üzüldüm. keşke hiç bir kadın yaşamasa böyle şeyler....'Cinnet getirdi karısını doğradı' haberlerini çok okuyoruz mesela.
Öyle bir lanse ediliyor ki sanki adam o zamana kadar melekti de aniden canavarlaştı. Hayır yok öyle bir olay.
Hepsinin geçmişi var. O adamlar sevgilileriyle/eşleriyle bir defaya mahsus tartışıp pat diye bıçaklamıyor .
Öncesinde her türlü tehdit,şiddet oluyor zaten
50 olaydan belki ancak 1'i anlık öfkeyle oluyor.
Bizzat yaşayan biri olarak yazıyorum bunları.
At nisaniçünkü o bu kızgınlıkla söyledilerinden en ufağını bile yaparsa ben kaldıramam yoksa o an bitti dedim telefnda bu sefer iyice çirkefleşti özel aile sırlarımı ifşa edecekmiş.
Çok sev ozaman gider çok Sevince giderlerkızlar merhaba, konuyu uzatmak istemiyorum nişanlımla tartıştık hem de daha önce konuşup karara vardığımız bir konu yüzünden. ama o tartışma sırasında nişanlım delirdi çığrından çıktı. olmayacak küfürler etti, olmayacak tehditler savurdu. daha önce hep ılımlı olan adam gitti canavar geldi. kısacası benim ki daha evlenmeden değişti.
şimdi ben de bu tehditler yüzünden korkuyorum hem başkalarına hem de kendine zarar vermekle tehdit ediyor beni. (vururum, sakat bırakırım, anasını bilmem naparım gibi ciddi şeyler)
ben bu sorumluluğu alamam kesin ve net olarak ayrılmalıyım ama ben alttan aldım bu sefer barışacağım çünkü bu kavgada ayrılırsak neler olur kestiremiyorum aile içi rezilliğe hiç gerek yok. beni daha önce onunla paylaştığım ailevi ve özel her sırrımı ortaya dökmekle de tehdit ediyor. yani bu kişinin sınırı yok yaptıkları çok terbiyesizce. kavga nerden çıktı nerelere geldi siz anlayın....
ayrılma kararım ise kesin ve net ama nasıl olacak bilmiyorum.
ben istiyorum ki kendisi benden nefret etsin, yaka silksin, illallah etsin. bunu nasıl yapabilirim? onu mümkünse çok çığrından çıkarmadan nasıl kendimden nefret ettirebilirim? kızlar bu uzun dönemli bir plan bir kaç günlük değil gerekirse 10 gün 20 gün 1 ay neyse uğraşırım hiç dert değil. bu esnada barışmışız gibi yapıp kendimden soğutmam lazım. her türlü hainlik ,hinlik, kötü kalplilik planlarına açığım ne olur bana yardım edin.
bir erkek bir kadından nasıl nefret eder?
kararım kesinlikle aynı daha nişanlılık döneminde bunları yapan evlensek kim bilir neler yapar. sürekli başının etini yemeye çalışacağım umarım başarırım. ailesi hakkında dırdır yaparsam kestirip atar daha önce ufak bir olay yaşadık tamam o zaman görüşme annemlerle sen dedi ben şok oldum.Eger hala kararın aynı ise onu zorlayacak seyler iste mesela hayatım ben 15 bilezik istiyorum oturma odası iste su marka yani hep pahalıya git zorlansın. Millete anlatırsa da ben boyle istiyorum de. YaDa annesi hakkında ailesi hakkında dırdır et kotule kavga edecek duruma gelsın ki bunasılsın tabi bı anda olmaz surekli basının etini ye aklıma bunlar geldi. Yani buluttan nem kap ama tartışarak degıl onu zorlayarak ıyıce bıksın
benim çok gizli sırlarım yok ama zamanında dilimi eşek arısı soksun ailemle ilgili bir konuyu danıştım onu ifşa edebilir. şu an inanın hiç güvenmiyorum her şeyi yapar gibi geliyorAt nisani
Aileni karsina al
Ailesiyle konusun
Ne dokecek ortaya.
Cok mu gizli sirlariniz var?
Bence oyuna gerek yok ama evlenmeden seni tehdit eden adamla evlenme asla!
Evet hic kimse annesinin arkasından konusulmasını istemez. Sanırım askerde sen sımdıden beynini yemeye basla iste annenin su huyu cok sinir bozucu yada ablan bana bunu dedi farklı yönlere cek uzat konuyu ya tanıyan sensin sureklı doldur iste altını cok iste bu arada duğun tarihi bellimikararım kesinlikle aynı daha nişanlılık döneminde bunları yapan evlensek kim bilir neler yapar. sürekli başının etini yemeye çalışacağım umarım başarırım. ailesi hakkında dırdır yaparsam kestirip atar daha önce ufak bir olay yaşadık tamam o zaman görüşme annemlerle sen dedi ben şok oldum.
Kurtulmaya bak ne diyimbenim çok gizli sırlarım yok ama zamanında dilimi eşek arısı soksun ailemle ilgili bir konuyu danıştım onu ifşa edebilir. şu an inanın hiç güvenmiyorum her şeyi yapar gibi geliyor
Bak ailesi hakkında konstukca dıceksınki zamanla tabi senin de gorusmenı istemiyorum iste cocugumuz olunca ben gondermem falan dıceksınki oda dusunucek bununla olmaz kendisi ayrılıcakEvet hic kimse annesinin arkasından konusulmasını istemez. Sanırım askerde sen sımdıden beynini yemeye basla iste annenin su huyu cok sinir bozucu yada ablan bana bunu dedi farklı yönlere cek uzat konuyu ya tanıyan sensin sureklı doldur iste altını cok iste bu arada duğun tarihi bellimi
Ya ailene soylersede ailenden ozur dilersin eger is oraya gelirse. Merak etme ailen yaninda olacaktir. Ve susmak yerine ailene kufurler ettigini soylemelisin. İlerde kufurler katlanarak siddete donusebilir. Zamanla onun sogumasini saglamaniz zor iş. Bir kerede bitirmek en iyisi oyunlara yalan dolanlara gerek yok.benim çok gizli sırlarım yok ama zamanında dilimi eşek arısı soksun ailemle ilgili bir konuyu danıştım onu ifşa edebilir. şu an inanın hiç güvenmiyorum her şeyi yapar gibi geliyor
Hakliyken haksiz duruma dusecek. Ne gerek var boyle seylere. Konu sahibi akraba hala teyze danisacagin birilrri yok mu? Onlarla konus ve yardimlarini iste.Bak ailesi hakkında konstukca dıceksınki zamanla tabi senin de gorusmenı istemiyorum iste cocugumuz olunca ben gondermem falan dıceksınki oda dusunucek bununla olmaz kendisi ayrılıcak
ben durumu kısaca büyüklere ilettim ayrılıcam karar verdim ama saçma olayları çok uzatıyor beni de kendini öldürmekle tehdit ediyor o vebali alamam ben dedim. tamam düşünelim sakinleşelim bir yol buluruz dediler.Hakliyken haksiz duruma dusecek. Ne gerek var boyle seylere. Konu sahibi akraba hala teyze danisacagin birilrri yok mu? Onlarla konus ve yardimlarini iste.
özür dilemekle olacak gibi değil ki halamın kızı evlatlık olan yani 15 yaşında ergen böyle kontrolsüz öğrenirse neler olur kim bilir. ben bu ağırlığı taşıyamam çok pişmanım paylaştığım için zaten kendimi affedemiyorum.Ya ailene soylersede ailenden ozur dilersin eger is oraya gelirse. Merak etme ailen yaninda olacaktir. Ve susmak yerine ailene kufurler ettigini soylemelisin. İlerde kufurler katlanarak siddete donusebilir. Zamanla onun sogumasini saglamaniz zor iş. Bir kerede bitirmek en iyisi oyunlara yalan dolanlara gerek yok.
işte sinirlendirmeden vazgeçsin benden hiç olmazsa azıcık sevgisi azalsın bende uygun anda nişan atayım diyorum. düşündükçe korkuyorum zatenAdam sayko , nişanı attırmak için yapacağın şeyler onu sinirlendirirse neler yapar düşündün mü hiç? Kendine gel.
ailem az çok biliyor durumu ve kararımı senin arkandayız diyorlar. bir süre deneyip sonuç alamazsam başka bir yol düşüneceğim. belki tiksinir benden bir umut. ..Bu senin ters hareketlerini gorse de vazgeçmez, psikolojik siddeti artirarak devam eder o iliskiye.. Ailene anlat derim durumu..
Bunu nasıl söylersiniz. Benim de böyle bir sırrım var. Babama söylemem.özür dilemekle olacak gibi değil ki halamın kızı evlatlık olan yani 15 yaşında ergen böyle kontrolsüz öğrenirse neler olur kim bilir. ben bu ağırlığı taşıyamam çok pişmanım paylaştığım için zaten kendimi affedemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?