Nişanlım beni delirtecek

birsen2505

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
137
1
116
İstanbul
arkadaşlar bana bi akıl verin 8 aylık nişanlıyım
ve nişanlım son zamanlarda çok tuhaf davranmaya başladı
durup dururken bana bağırıyo ilgisiz davranıyo
2 ay sonra evlenicem evlenince daha kötü olmaktan korkuyorum
yardım lütfensenağlamasenağlama

insanların böyle zamanları oluyo canım belki başka bişeye morali bozuktur
ama öyleyse bile öfkesini senden alması doğru değil biraz bekle bakalım
devam ederse ciddi anlamda konuşmayı denersin
sevgiler:1hug:

canım daha detaylı anlatırsan yardımcı olmaya gayret eder kızlar . . .

düğün stresidir canım merak etme. benim eşimde aynı öyleydi ailesi fazlaca kafasını yiyormuş meğer. bişey alacaz pahalı der ne biçim der sinirden patlıyordum ama kavga etmiyordum hiç. düğünden sonra benim sevdiğim erkek oldu yine. bende çok korkmuştum ama erkekler strese geleiyorlar ne yapalım idare edecez artık.

bugün mesela sesini duymak için aradım çok soğuk bi ses tonuyla kahvaltı yapıyorum dedi ve benim nasıl olduğumu sormadı sanki konuşmak istemiyo gibi bi hali var bana kötü davranıyosun dedim ve birden ne kötü davranması diye bağırmaya başladı sinirlerim çok bozukk

başta herşey çok güzeldi
ama ne olduysa nişanlandığımızdan beri bi garip davranıyo yanıma gelince normal ama ayrıyken en küçük bişeye bile sinirlenebiliyo biz kültür olarak çok farklı insanlarız ama buna rağmen herşeye katlanıp bir araya geldik şimdi daha iyi olmamız gerekmiyomu ben hiç mutlu değilim nişanlılık zamanı en kötü geçen tek kız benim herhalde
çok mutsuz ve umutsuzumsenağlamasenağlama

başta herşey çok güzeldi
ama ne olduysa nişanlandığımızdan beri bi garip davranıyo yanıma gelince normal ama ayrıyken en küçük bişeye bile sinirlenebiliyo biz kültür olarak çok farklı insanlarız ama buna rağmen herşeye katlanıp bir araya geldik şimdi daha iyi olmamız gerekmiyomu ben hiç mutlu değilim nişanlılık zamanı en kötü geçen tek kız benim herhalde
çok mutsuz ve umutsuzumsenağlamasenağlama

herşey konuşularak halledilir canım konuş neden böyle davrandığın sor belki sana bozulduğu bişe olmuştur söylememiştir .belki söylemek istemiyorum ama istemiyordur seni ailesinin zoruyla falan dır tam konuyu bilmiyorum ama konuş derim ben.istemiyomusun de üzüldüğünü belirt ona.

iki farklı kültür cidden çok zor oluyor
heleki mezhep farklılığı varsa iş daha zor oluyor
sizdeki farklılığı bilmiyorum ama umarım ilerde daa büyük sorunlar çıkmaz
allah kolaylık versin

biz birbirimizi sevdiğimiz için ailelerimizi bir araya getirdik
ailelerimiz başta sorun çıkardı ama şimdi çok iyiler
ama biz nişanlımla kötüyüz
sanırım artık beni sevmiyo

Konuşmaktan ve sorunun köküne inmekten başka çaren yok canım. Aşkın gözü kördür ve çıkarken, nişanlıyken insan herşeye göz yumabiliyor. Ama evlendikten sonra bu değişebiliyor - hayattın gerçekleri aşkın kör ettiği gözleri açıyor ve göz yumdukların batmaya başlıyor. Bu hem kadın hem erkek için geçerlidir. Bunları seni korkutmak, üzmek veya başınıza gelecek diye yazmıyorum canım, lütfen yanlış anlama.
Eğer herşeye rağmen bu yola karar verdiyseniz o zaman çabalarınızı bırakmayacaksınız, birbirinize açık olacaksınız. Zaten bunlar bir beraberliğin temellerindendir. Sadece düğün stresi de olabilir ama iletişim gerçekten çok önemli. Belki aileleriniz bu beraberliğe karşı gelmişlerdir - lütfen evliliğiniz hakkında kimsenin karışmasına izin vermeyin; ama aynı zamanda aileler çok önemlidir - dengeyi sağlayın. Evlenmek öyle kolay ki, zor olanı yürütmek. ıkinizinde fedakar olması gerekiyor.

Allah herşeyi gönlünüze göre verir inşallah, ve umarım bu sorun en kısa zamanda çözülür.

Derdi neymiş sorsaydın nişanlına. Öyle durup dururken bağırıyorsa bir derdi vardır, eğer derdi yoksa hemen bir psikoloğa gitmesi lazım.
Kimse kimsenin şamar oğlanı değil, öyle durup dururken bağıramaz. Biraz ağırlığınızı koyup sebebini sorgulayın ve sorun.

ah canım takma kafana genelde stresten erkekler nişan döneminde biraz agrasif ve laf dinlemez oluyorlar. ara buluculuk zor yeni bi aile kurucak yeni bi aileye giricek bi taraftan kendi ailesi belki sana söyleyemediği sorunları var ailesi ve düğünüzüle ilgili ben yaşadığım için tahmin edebiliyorum eşimle 7 ay nişanlıydık ayır şehirlerdeydik eşim 1 kere beni görmeye gelmedi sadece eşya almak için geldi ama ben bu sırada onun yanına 3 kere gittim bu yüzden çok sorun çıktı ailem ayrılıcaksın nişanlıyken gelmiyorsa evliyken çok sorun yaşarsınız dedi ama çok şükür evlendik ve eşim şimdi haklıydın gelmeliydim ama annem dedi sesimi çıkartmadım ve kayınvalidem yapıyordu hasta numarası yapıp göndermiyordu bu hafta gitme haftaya rahat rahat gidersin diyip bahane yaratıyordu eşimde düğünden vazgeçmesin kayınvalidem diye annesine sesini çıkaramıyordu çünkü çıkarsa kayınvalidem düğünüde ertelerdi ama başaramadı:)

Buu şeyy nişanlandıktan sonra böyle olduysa evlilik poposuna zor geliyo sorumlulugu acaba kaldıra bilirmiyim acaba kaldıramam mı evlenicem ben nasıl evi çekip çevirip karımın isteklerine yetişicem sendiromu şekerim çogu erkek bunu yaşıyo ama sende kendine bagırtma ne demek öyle bana bagırıyo tamam anlayışlı ol üstüne gitme ama evlenmeden bagıran evlendimi neler yapar düşünmesi bile kötüü :delphin:

o bagırıyorsa siz sakin olup.......derdini anlamaya çalışın........sorun neden böyle yapıyorsun diye.....
bir sıkıntı var mutlaka ki.......
tepki gösteriyor........sizede söylemk istemiyor anlaşılan....

canım bence konuşmak tek yapabileceğin şey... bu iş olucaksa da olmıycaksa da buna oturup konuşarak karar vereceksniz...beni sevmiyo artık gibi büyük bir soru işaretiyle de sakın evlenme..önce onu kafandan at ki evlendikten sonra da her hareketinde aynı şeyi düşünp hayatı kendine zindan etme...(bende nişanlıyım ve 2 ay sonra evlenicem bu arada, ufak tefek sorunlar illa bizde yaşıyoruz)
umarım hakkında hayırlısı olur ve nişanlınla konuşup halledebilirsin..
mutluluklar...

evllik stresidir diye tahmin ediyorum ve merak etme nişanlılık dönemi sorunlu geöen tekkişi değilsin.
telefonda değil, karşına alıp konuş neden böyel davrandığını sor bu soru karşısındada celallenirse
sen böyle yaptıkça bir yere varamayız de ve konuyu kapat , aklı başına gelene kadar da tavrını koy
ama bence geçici bir şeydir, inşallah yanılmam

Biz ne kadar yorum yapsakta nişanlının böyle davranma sebebini kendinden başka kimse bilemez...
oturup konuşucaksınız...
Belki evde ailesi ile sorunları vardır belki bi problem vardır ve oda ister istemez sana yansıtıyordur.. Belkide evlilik yaklaştıkça strese giriyordur.. Ben genelde görüyorum ki evlilik yaklaştıkça çiftler çok garip davranmaya başlıyor sinir stres had safhada oluyor....konuşupta halledilmicek bir şey yok diye düşünüyorum..Bu dönemde biraz anlayış ve sabır önemli olan...

Back
X