- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Madem kapalisin evlenmeden nasıl nisanlina saçın açık resim yada video yolluyosun
Annesine göstermesinde bi sakınca yokki erkekmi annesi
lütfen kınamayın yanlışı ben yaptım farkındayım ama çok üzüldüm o konuda üstüme gelmeyin lütfenEvlenmedidinizki nikahina almadiki sacini görsün? mahremiyet diye birsey var sacini anca nikahliyken görebilir ayni öbür özel yerlerininde oldugu gibi!
yapmaz eminim ama bunuda yapmamalıydı annesi sesimizi duymuş oğlunun yanına gelmiş oda kapatamamış ama çok küçük düşürüldümGarip gelmedi ama uyardıysan bundan sonda yapmaması lazım
o kadar emindimki karşımdakinden aklıma bile gelmedi tüm hata benimErkekler oyle ince dusunemez, bunu sizin dusunmeniz lazimdi.
sorun annesinin görmesi değil nişanlıma böyle şeyler gönderdiğimi bilmesiAnnesi görse ne olacak ya,kadın sonuçta o da.Ay bazılarınız gerçekten kavga etmek için cımbızla çekiyorsunuz tartışma sebeplerini.Erkek olsam 1 dakika tahammül etmem,bu nedir arkadaş.
Ee o zaman gönderme.Hiç aklına gelmiyor mu kadının göreceği.Nışanlın göstermese bile aynı evde yaşıyorlar,kadın aniden odasına girse nışanlının kameradan konuştuğunuzu görecek.Senin saçının açık olduğunu da görecek.Yani ne var ki bunda? Video da ne vardı peki?sorun annesinin görmesi değil nişanlıma böyle şeyler gönderdiğimi bilmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?