- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
namussuzluk değil olurmu öyle şey konuyu nereye çekiyosunuz ben sadece utandım görülmemdenneden küçük düşesin
ev hali çocuk ile oynuyorsun
haaa nişanlıma açık göründüğümü annesi gördü dersen de öyle foto çektirdiğine göre bu çok da sorun değil gibi
seni rahatlatacaksa dışarda da milyonlarca kadının başı açık, saçları görününce namussuz falan olunmuyor
kavramlar kişiden kişiye ve yaşantıdan yaşantıya değişmezmi peki?sen kavram karmaşası yaşıyorsun belli. Bu mu rezil olmak?
duyguları çok ucta yaşamak hiç iyi değil konu sahibi.
namussuzluk değil olurmu öyle şey konuyu nereye çekiyosunuz ben sadece utandım görülmemden
Bazen değişmez. soyle ki saçı açık görüldüğünde rezil olduğunu düşünen muhafazakâr bir gelin adayı önce eşi olmayan bir erkeğe zaten saçını göstermemeli sonuçta kadınlar için bu rezil olma durumu değil ki.kavramlar kişiden kişiye ve yaşantıdan yaşantıya değişmezmi peki?
çok teşekkür ederim canım anlayışla cevap verdiğin için,dediğin gibi sanırım tek büyüten benim ama duyunca çok üzüldüm utandım gerçekten hiç belli etmesem sorun olmucak belkideCanım ben kapalı değilim işin günahını sevabini o kısmını bilemem ama bence kayinvaliden hiç takmamis bu olayı yani bunu nerden anlıyorum 1. Gülmekten ölmüş 2. Çok keyifli demiş nisanlin annesi için emin ol kafasına taksaydi böyle demezdi belli ederdi bence sen de takma.
Eğer çok takiyorsan anne ben o şekilde açık video gondermisim ama dusunemedim bir anlık bir hata oldu şimdi utanıyorum vs dersin uygun bir zamanında. Ama bence gerçekten takma kafaya kadın hiç umursamamis.
onun dediğine göre çok gülmüş bişey düşünmemiş ama nerden bilebilirimki o an belki oğluna öyle görünür ama bana tavır alıcak belkideYa rezil oldun diye düşünme utanmanı anlıyorum bende eski nişanlıma açık halimi göstermişimdir göstermemek gerekiyor namehrem ama çok merak etmişti beni saçı acıkken görmek istiyordu bende göstermiştim annesine göstermesini düşünememiştir büyük ihtimalle erkekler bunu takmaz ama insallah kayınvalıdenın aklına baska birşey gelmemiştir
Canım üzme kendini ben her kaynanayı benim eski nişanlımın annesi gibi düşünüyorum herşeyden birşey cıkaracagını gülüp geçtiyse takmamıştır sende dert etme kendine üzmeonun dediğine göre çok gülmüş bişey düşünmemiş ama nerden bilebilirimki o an belki oğluna öyle görünür ama bana tavır alıcak belkide
çok sağol canım benim desteğin içinCanım üzme kendini ben her kaynanayı benim eski nişanlımın annesi gibi düşünüyorum herşeyden birşey cıkaracagını gülüp geçtiyse takmamıştır sende dert etme kendine üzme
çok doğru anlamışsın canımKonu sahibinin söylemek istediği nisanlımın annesi saçımı gördü günah degil yanlış anlamıssınız bayanlar.. Konu sahibi sanırım saçı açık video gònderdiginin hata oldugunu biliyor kayınvalidesi de bunu gòrünce x oğluma saçı açık video mu gönderiyormus diyerek ayıplayabilecegini düsünmüs ve bu yüzden rezil oldum demis.. Yani benim anladıgım bu :)
Kız kaç defa açıklasın daha? Hala videoda öyle mi yaptın böyle mi yaptın diyorsunuz. Başı açık nişanlısına video gönderdiğini kvsi görmüş diye utanıyor. Olay ne videonun içeriği ne de kayınvalidenin saçı görmesi.. Ay ben şiştim, konu sahibi darlanmıştır heralde..
Arkadaşlar iyi akşamlar o kadar üzgünüm ki,ben kapalı bi kızım yaptığım doğru değil yadırgayanlarınız olabilir ama nişanın verdiği rahatlıkla başım açık şekilde kameradan görüşüyoruz bazen resim falan gönderiyorum,dün akşamda 4 yaşındaki yeğenimle komik bi video çekmiştim onu gönderdim nişanlıma,öldük gülmekten ya bu nasıl bişey dedi bende öldük derken anlamadım dedim annemede gösterdim dedi benim başımdan aşağıya kaynar sular döküldü,nasıl gösterirsin ya bu bizim özelimiz değilmi dedim oda ne var bunda o seninde annen dedi bende sorun o değil senin özensiz davranman dedim özür dilerim düşünemedim dedi ama o kadar kırgınımki rezil oldum bidaha hayatta bakamam kayınvalide adayımın yüzüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?