Nişanlım beni kayınvalideme rezil etti

namussuzluk değil olurmu öyle şey konuyu nereye çekiyosunuz ben sadece utandım görülmemden

namussuzluk değil olurmu öyle şey konuyu nereye çekiyosunuz ben sadece utandım görülmemden

konuyu bir yere çekmiyorum

sen kv saçımı oğluna gösterdiğimi gördü diye rezil oldum demedin mi

ben de sana diyorum ki ne var saçını görmesinde milyarlarca kadınınki görülüyor benimki de dahil

bu rezil olunacak ya da üzülünecek bir şey değil

adamı da boşuna yeme onu gösterme bunu anlatma derken yıpranıyor ilişkiler

bir arakadaşın sevgilisi vardı abisi askerde idi

arkadaşı gördüm kızın abisi geldi mi diye sordum o da geldi dedi

bir hafta sonra kızı gördüm abin gelmiş gözünüz aydın dedim

sonra kıyamet koptu benim özelimi neden ona anlattın diye

ikisi de arkadaşım idi kızın evinde kalmışlığım vs var yabancı değil yani

sordum, erkek arkadaşı da söyledi ama bu bile olay oldu neden anlatırsın benim özelimi diye

basit şeyleri büyütmeyin erkekler basit programlıdır sorunca söylerler bakayım deyince gösterirler

kavramlar kişiden kişiye ve yaşantıdan yaşantıya değişmezmi peki?
Bazen değişmez. soyle ki saçı açık görüldüğünde rezil olduğunu düşünen muhafazakâr bir gelin adayı önce eşi olmayan bir erkeğe zaten saçını göstermemeli sonuçta kadınlar için bu rezil olma durumu değil ki.

madem böyle bir durumda bu kadar bozulacaksın o zaman dikkat etseydin buna. hem de doğru olanı yapmış olurdun. başklarının ne düşündüğünden ziyade kendi doğrularınıza göre yaşayın.

Canım ben kapalı değilim işin günahını sevabini o kısmını bilemem ama bence kayinvaliden hiç takmamis bu olayı yani bunu nerden anlıyorum 1. Gülmekten ölmüş 2. Çok keyifli demiş nisanlin annesi için emin ol kafasına taksaydi böyle demezdi belli ederdi bence sen de takma.

Eğer çok takiyorsan anne ben o şekilde açık video gondermisim ama dusunemedim bir anlık bir hata oldu şimdi utanıyorum vs dersin uygun bir zamanında. Ama bence gerçekten takma kafaya kadın hiç umursamamis.

çok teşekkür ederim canım anlayışla cevap verdiğin için,dediğin gibi sanırım tek büyüten benim ama duyunca çok üzüldüm utandım gerçekten hiç belli etmesem sorun olmucak belkide

Ya rezil oldun diye düşünme utanmanı anlıyorum bende eski nişanlıma açık halimi göstermişimdir göstermemek gerekiyor namehrem ama çok merak etmişti beni saçı acıkken görmek istiyordu bende göstermiştim annesine göstermesini düşünememiştir büyük ihtimalle erkekler bunu takmaz ama insallah kayınvalıdenın aklına baska birşey gelmemiştir

onun dediğine göre çok gülmüş bişey düşünmemiş ama nerden bilebilirimki o an belki oğluna öyle görünür ama bana tavır alıcak belkide

onun dediğine göre çok gülmüş bişey düşünmemiş ama nerden bilebilirimki o an belki oğluna öyle görünür ama bana tavır alıcak belkide
Canım üzme kendini ben her kaynanayı benim eski nişanlımın annesi gibi düşünüyorum herşeyden birşey cıkaracagını gülüp geçtiyse takmamıştır sende dert etme kendine üzme

Konu sahibinin söylemek istediği nisanlımın annesi saçımı gördü günah degil yanlış anlamıssınız bayanlar.. Konu sahibi sanırım saçı açık video gònderdiginin hata oldugunu biliyor kayınvalidesi de bunu gòrünce x oğluma saçı açık video mu gönderiyormus diyerek ayıplayabilecegini düsünmüs ve bu yüzden rezil oldum demis.. Yani benim anladıgım bu :)

çok doğru anlamışsın canım

Utandigi seyde zaten basi acik bir videosunu annesinin görmüs olmasi, evli olmus olsalardi rahatsiz olmazdi konu sahibesi, yani basi acik nisanlisina acmasi bir hata, dogru birsey yapmis oldugunu düsünse zaten böyle rahatsiz olmazdi

Abartmayın bence.
Bende gösterdi de kaynana adayınız birşey dedi sandım.

1. Daha nikahli esin degil sacini göstermwn dogru degil

2. Kavga etmek icin bukadar sebeb aramayin yahu , bugün okudugum kacinci konu sirf kavga etmek icin bahane ariyosunuu...

Ya nişanlınız bi zahmer görsün zaten saçınızı.Hayatınızın geri kalanını geçirmeyi planladiğiniz insan fiziksel gorunusunuzun onemli bi parcasi olan sacinizin rengini,boyunu,modelini bilmese tuhaf olu asil.Kayinvalidenin de ayipliycagini sanmiyorum neresi ayip bunun.Ciplak fotograf degil bi sey degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…