Nişanlım beni kayınvalideme rezil etti

Yanınızda ki 4 yaşında küçücük çocukla, nasıl bir video çekmiş olabilirsiniz ki, rezil olasınız. Nişanlınızın da bir anda moralini tepe taklak yapmışsınız yazık değil mi ? Nişanlı olmanın verdiği rahatlıkla istediğiniz gibi resim, video atmak çok normal, ama es kaza komik bir video diye adlandırdığınız görüntüyü kayınvalidenizin görmesi anormal. Bu kafayla giderseniz bu işin sonu evlilik olmaz bilesiniz.

çok abarttınız ne var bunda kv sizi hiç görmeyecek mi açık halinizle?

Saçın video da açık diye mi rahatsız oldun yoksa video da ki içerikten yaptığınız muzurluktan mı ?
Saçınsa konu önemseme yok yiğeninle konuşman ise zaten şakadan çekmişsiniz ciddiye almaz ama sana sormadan göstermemeliydi tbi

Resmen rezil olmussun ya. Evlenmeden en basta bu kAdar taviz vermen dogru degildi zaten. Hatanin bedeli diyelimbundan sonra dikkatli olun diyecegim ama bu olandan sonra faydasi yok bence

Tatlim bence sacinin acik videosunu gostererek nisanlina rezil olmussun zaten.....
Onu dert edecegin yerde ,
Bir bayan olan kv nin gormesiyle rezil oldum demen sence de sacma degil mi :)

hayır benim nişanlıma böyle şeyler gönderdiğimi öğrendi o yüzden utandım benim suçum evlenmeden rahat olmamalıydım

videoda küçük yeğenime ingilizce bişeyler öğrenmiştim karşılıklı konuşuyoduk videoda bişey yok böyle şeyler gönderdiğimi öğrendi artık o yüzden utandım

çok kırıldım annesi ısrarda etse yok bişey diyip saklaması gerekiyodu
Sac gostermek gunahsa, sacini kadinin gormesinde sorun yok ki sorun nisanlinin gormesi :d
sorun o değil nişanlıma böyle şeyler gönderdiğimi öğrendi ona bozuldum

Bugün nişanlın ama yarın ne olacağı bellimi bencede rezil olmuşsunuz çok kötü bir durum bundan sonra daha dikkat edin olsun bitsin,bazı arkadaşlar ne var bunda demiş ama zaten mesele kv sinin görmesi değil nişanlısına gösterdiğini bilmesidir ay anlattım inş

Sen bence kavga edecek yer arıyorsun kusura bakma.İngilizce konuşmakta utanılacak ne var,ayıp bir şey mi sanki? Senin konularına baktım şimdi,hatırladım seni.Nışanlın çok sabırlı bir insan,yerinde olsam senin triplerini çekmezdim ben.

çok sağolun anladığınız için o kadar utanıyorumki yüzüne bakamam artık ne video ne saç tek derdim nişanlıma gönderdiğimi öğrenmiş oldu

siz sorun yaratacak şey arıyorsunuz ve nişanlınızında bir sabrı olduğunu untuyorsunuz
allaha büyük konuşmuyorum ama benim gelinim oğlumu böyle abuk sabuk şeylerle bunaltsa çok üzülürdüm
not: eski konularınıı da göz önünde bulundurarak yazıyorum

Konu sahibi, sevgili olsaydınız da görseydi utanabilirdin ama nişanlın o senin, kadın çok takmamıştır bence.. Günah kısmına girmiyorum sadece kv bence çok da ters karşılamamıştır.

Konu sahibi, sevgili olsaydınız da görseydi utanabilirdin ama nişanlın o senin, kadın çok takmamıştır bence.. Günah kısmına girmiyorum sadece kv bence çok da ters karşılamamıştır.
annesine söylücekti güneş böyle böyle düşünmüş üzülmüş diye ama annem çok keyifli söyleyipte üzemem gece uyuyamaz kadın dedi

Vallah nisanlini suclu buldum
Insanlar evlenmeden yatip kalkiyorlar bence siz utanmayin. Ama birdahada yapmayin ... Bence oturup onunla konusun. Siz ona saclarinizi gösteriyorsaniz bu sizin ikinizin özelidir....

Vallah nisanlini suclu buldum
Insanlar evlenmeden yatip kalkiyorlar bence siz utanmayin. Ama birdahada yapmayin ... Bence oturup onunla konusun. Siz ona saclarinizi gösteriyorsaniz bu sizin ikinizin özelidir....
bir anlayan daha çıktı teşekkür ederim,benim hatam zaten kabul ediyorum ama oda saklamayı beceremedi annem o babamamı erkek kardeşimemi gösterdim sanki diyo hala olayı anlayamadı

eş adayıma attığım videoyu annesi bile olsa 3. kişiye izletmesi benim için de problem olurdu. ben de tepki gösterirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…