Nişanlım beni kayınvalideme rezil etti

O işler oyle olmuyo işte :) sözlünüze, nişanlınıza serbest diye bi kural yok dinimizde. Ne zaman nikahlanır o zaman gorur sacının rengini boyunu modelini.. Kapslı olup da nişanlıya sacını gostermesi tuhaf asıl.. Tuhafı gectim, dogru degil, uygun degil

Ayy 8 sayfa yorum yazılmış halen o kadın gorse ne olcak diyen var.. Kız kaynanam sacımı gordu diye degıl, benim nişanlıma sacımı göstermem yanlış , bu yanlışı kaynanam gordu diye utanmış.. Yoksa kadının kadına namahrem olmadıgını biliyodur mutlaka :)

Yıl olmuş 2015, insanlık Mars'a koloni kurdu kuracak bizim kadınlarımızın kafaya taktığı konuya bakın.

Türk kadınları aynen böyle devam , saçım göründü yetişin, kafasında. Adamla bir ömür geçireceksiniz, neye benzediğinizi bilmeden evlenmesi garip olurdu zaten.

Kadınlarımız çere çöpe harcadığı vakti , düşünce gücünü çalışmaya verseydi nobeli alan bir Türk erkeği değil kadını olurdu belki.

Bence kayınvalideniz kötü bir şey düşünmemiştir, evet günah olabilir onu boyutunu tartışmak bize düşmez. Öyle 'ginıh nısıl yıptın' diyenlere aldırış etmeyin. Kayınvalideniz 'kız nişanlandı ya ondan rahattır' diye düşünmüştür. Bir de hani genciz ya yaşlılar bizim kadar kötü düşünmüyor gençtir yapar canım diyorlar. Hem gerçekten çıplak fotoğraf atmadınız ki saçınızın açık olmasına takılacak bir kadın olsaydı o videoya gülmezdi emin olun. Rahat olun ve nişanlınızı böyle şeylerle darlamayın.
Ben bunu da anlamıyorum millet neler yapıyor bizim takıldığımız noktaya bak. Millet kayınvalidenin ağzına s.çıyor affedersiniz rezil olduğunu düşünmüyor ki iyi bir halt yediğini düşünüyor siz neye üzülüyorsunuz?
Sizi arasın kızım saçın ne güzelmiş desin de siz rahatlayın

bence acık sacınızı nısanlınız degıl annesı gorse daha mantıklı olurdu :) dıkkat etmenız gereken nısanlınızın erkek olusu
ayrıca nısanlınız zaten oda annesıde gorse bırsey olmaz fazla abartmıssınız

Ciddi misiniz gerçekten bunları yazarken? Sırf videoyu gösterdi diye kadının yüzüne bakmayacak mısınız?
Hayır kayınvalidenizin ne sucu var onu çözemedim..

Türlü türlü insan var şu dünyada ne garip...

İyi güzel hoş yazmışsınız da, o işin doğrusu öyle değil ki... İsterse yıl 2030 olsun...Nişanlısının karşısında bas örtüsünü cıkarmayan bi kadın düşünce gücünü sonuna kadar kullanmış oluyor zaten.. Hani İslam'a gore dogrusu bu.. Hangi aklı başında hocaya sorarsanız sorun, size aynı şeyi soylicektir.. Hıcbiri madem nişanlısınız, ac yavrum sacını, gorsun modelini rengini demez.. kapalısı isen ve gercekten bunun amacını idrak ederek yaptıysan, hem kağıtt uzerınde hemde dini olarak nikahlandıgınız zaman cıkarabilirsiniz bas örtünüzü.. Bu tartışmaya açık veya insanların yorumları ile sekillenecek bir konu değil ki.

Saçını göstermen günah demişler de sesini duyması da günah

Hatta hoşlanman, böyle içinin ılık ılık olması da günah

Işin özü ile değil de şekli ile uğraşılıyor

Büyük günah vs.

Günahı sizi ilgilendirir ayrıca birşeye kesin günah demek de olmaz Allah affedicidir belki konu sahibini affedecek ama biz burda kul ile Allah arasındaki konuda konu sahibesini yargılıyoruz

Ayrıca Kv nin de yargılama hakkı yok zaten kadının öyle bir niyeti de yok unutun gitsin

Peki herhangi bir yerde oturup çay içmek konuşmak vs günah mı

Saçını gösterdi günah deniyor da tanışmak görüşmek de öyle o zaman

Erkekler kıysınlar kendi aralarında görüşüp nikahı o zaman görelim eşimizi

Uygun mu

Gorusmeleri neden gunah olsun? Kapali kapilar ardinda olmadigi muddetce? Herhalde dinimiz tanimadan sak diye evlenin demiyor. Konusun, taniyin birbirinizi diyor. Tabiki edep sinirlari icerisinde.

Ay helal olsun bunu yazacaktim zaten yazilmisi varmis. Ellerine saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…