Nişanlım Beni Sinir Ediyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi joey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence arama .. biraz da senin kıymetini anlasın kendi haline bırak .. sadece yarın yıldönümünüzü kutla ondan sonra da onun sergileyeceği tutuma göre davran canım :1closedeyes:

yarın için dışarı çıkarız falan diyorduk ama. sabahtan ararım bir, konuşmanın gidişatına göre şekillenir herhalde .... ama biraz kendimi çeksem iyi olur dediğiniz gibi...

çok teşekkür ederim hepinize a.s.

herşeyin gönlüne göre olmasını dilerim tatlım nice uzun seneler birlikte olursunuz umarım sonra da bu yaşananları huysuz bi anı olarak hatırlarsınız kaydirigubbakcemile5

acaba benim 16 aydan sonra ayrıldığım erkek arkadaşımla senin nişanlın aynı kişi mi :))) vallahi harfiyen bizim ilişkiyi anlatmışın şok oldum ama tabi biz sevgili olduğumuz için ben daha fazla tahammül edemeyip ayrıldım.

Canım benim annene çok çok geçmiş olsun...Bende nişanlıyım ve aynı sorunlar bende de oluyo maalesef...Biz sıkıntımız olunca en detaylarıyla anlatmayı paylaşmayı severiz ama onlar uzaklaşmayı sesssiz kalmayı tercih ediyolar.Bana da eskisi gibi hitap şekli gitti bende üzülüyorum ama sabrediyorum bu zamana kadar evlilik sıkıntılarıyla ilgili çok tartışma yaşadık ve beni suçluyo o yüzden bende herşeyin eskisi gibi olmasını bekliyorum.Birde tatlım bu dönem biraz riskli bence nişanlılık dönemi stresli sen sabret bekle herşey düzelicek eminim ben..:)

yarın için konuşuyorum arama bırak o seni arasın önce belki yarın için bi planı vardır

bende sevgılımle buna benzer bır donemdeyım
canım Allah ıkımızede kolaylık versın ne dıyeyım

yarın için konuşuyorum arama bırak o seni arasın önce belki yarın için bi planı vardır

hiç sanmıyorum planı olduğunu. açık açık söyledi. "ben önem vermem böyle günlere sen önem veriyorsun diye kutluyoruz. yoksa bu günün çok bi anlamı yok her gün bizim günümüz" diyor.. bence ilerde evlilik yıldönümü falan unutursa diye şimdiden yol yapıyor CADIARZU

teşekkür ederim canım.... demek bunların cinsi böyle kaydirigubbakcemile3 bizim evlilikle ilgili tartışmamız olmuyor henüz. hastalık sebebiyle o konular biraz askıda kaldı gibi. birden böyle oldu anlam veremedim.

kaydirigubbakcemile3 benimkinin çok sık olmazdı böyle dönemleri ama bu seferki 1 ay oldu neredeyse.

herşeyin gönlüne göre olmasını dilerim tatlım nice uzun seneler birlikte olursunuz umarım sonra da bu yaşananları huysuz bi anı olarak hatırlarsınız kaydirigubbakcemile5

aminn inşalah :Saruboceq:

bende sevgılımle buna benzer bır donemdeyım
canım Allah ıkımızede kolaylık versın ne dıyeyım

hem kolaylık hem sabır versin :sinifsinif:

bu arada ben aradım dayanamadım :kedi: güzel konuştuk gayet. sinirli değildi. bu günden itibaren azıcık ağırdan satmaya karar verdim kendimi. bakalım ne kadar süre uygulayabileceğim ama bilmiyorumkismile

ara sira olur fazla üzerine gitmeyin biraz sabirli olun düzelmezse konusursunuz ama önce biraz sabirli davranin hemen hucum etmeyin derim ben

ara sira olur fazla üzerine gitmeyin biraz sabirli olun düzelmezse konusursunuz ama önce biraz sabirli davranin hemen hucum etmeyin derim ben

evet zaten genelde çok sorun etmiyorum canı sıkkın olduğu dönemleri. ama şu sıralar benim moral olarak ona her zamankinden daha çok ihtiyacım var. tahammül sınırlarım bu dönemde aşağıya indi. böyle bir zamanımda o da bu halde olunca ister istemez kendimi kötü hissediyorum. 1 aydır bekliyorum düzelsin diye. yok hiçbirşey. bakalım artık birazda dediğiniz gibi rahat davranıcam bakalım o ne yapacak.

canım bence neden böylesin tarz bi konuşma yapma erkekler çok sıkılıyor böyle muhabbetten. bence biraz sen de arkadaşlarınla fln takıl kendi kendini telkin etmeye çalış o senin yanına gelsin. belki senin böyle üzüntülü olman sıkmıştır onu. evet sıkmaması gerek ama hem senin yanında olmak istiyordur hem de sen neşeli olmadığın için sıkılıyordur yani sıkışıp kalmıştır arada.
eskiden nasıldın bilmiyorum ama neşeli konuşkan bi yapın olduğunu tahmin ediyorum.
bence komedi filmlerine fln gidin ikinize de iyi gelir
bi süre arkadaşlarıyla birlikte fln buluşun belki ikinize de daha keyifli gelir hem sen sorunlarını unutmuş olursun hem o da daha rahat olur

genelde neşeli bir insanım doğru. onun yanında da öyleyim hep aslında. şu dönemde bile. bakalım yarın nasıl olacak, herhangi bir düzelme belirtisi gösterecek mi...

çok teşekkür ederim hepinize tavsiyeleriniz için olumunekankayizsmile

bu arada söylemeyi unuttum annene acil şifalar canım inş güzel olucak herşey :)

ben bunları yazalı neredeyse 2 ay olmuş. ve nişanlımda hiçbir düzelme belirtisi yok. konuştum, hissettiklerimi anlattım, beklentilerimi söyledim. yok yani...

"çok sıkıyorsun bazen beni" dedi bana, ki haftada maksimum 3 gün görüyorum. "bir süre görüşmeyelim o zaman" dedim. bu sefer de çark ediyor " her zaman demedim bazen dedim" dedi.

bende 3 haftadır akışına bıraktım. eskisi kadar aramıyorum (ki günde 3 defa arardım, maksimum 3dk konuşuruz, mesajlaşmamız hiç yok), dışarı çıkalım diye teklifte bulunmuyorum. 3 hafta oldu böyle davranalı... hala bana uzak, hala sebebini bilmediği sıkıntılarını çözememiş ve çözmeye niyetide yok gibi.... beni seviyor musun diyorum, tabiiki seviyorum diyor. ama 3 aydır bir kere beni kendiliğinden öpmedi, sarıldığı ise sayılıdır. Bunları söylüyorum, üzüldüğümü söylüyorum. "nasıl bir insanım ben" diye kendine kızıyor, ama sonrasında yine aynı.

of ne oldu buna anlamıyorum. konuşmuyor, anlatmıyor, ben işin içinden çıkamıyorum. 3 ay oldu, kısa bir zaman değil, çeyrek yıl... mafoldumben

Canım sen hassas bir dönemdesin ama nişanlının da ilgisini azaltmak yerine tam tersi arttırması gerekirdi bence....Zaten ''nasıl bir insanım ben'' demesi söyleyemediği şeylerin yansıması bence.Benim dediklerimi baz alma canım sadece kendi fikirlerim... Ben sözlülükten nişan arifesinde nişan hazırlığı yapılırken dönmüş biriyim...Nişan altını vs. bile almıştı sözlüm bulunduğum şehre gelip.Çok öneml ibir süreç bu nişanlılık ,sözlülük.Benim de kafamda ''acaba''lar vardı.Gerek kendiyle gerek ailesiyle ilgili.Baktım o soru işaretleri açıklığa kavuşmuyor.Şimdi iyi ki de ayrılmışım diyorum.Verdiğim en iyi kararlardan birisi...Yanlış anlama ben sana ayrıl demiyorum....Ama iyi düşün tart...Geçiş sürecindesin...Yine konuş nişanlınla gerekçelerini belirt...Sebebini sor.Hala kendini suçlu görüyosa ve düzelmiyorsa bahane üretiyor,ilgisizliğine kılıf uyduruyor demek benim gözümde...Hiç bir şey canını sıkmaya değmez canım.Umarım düzelirsiniz...Annen için de geçmiş olsun..

arkadaşım öncelikle annen için geçmiş olsun diyorum.Allah acil şifalar versin.:Saruboceq:
Yazdıklarının hepsini okudum, arkadaşların yorumlarını da.. Ve her arkadaşın tavsiyelerine uyup çeşitli yolları deneyip nişanlı konuşmuşsun.Yani sen elinden gelen her şeyi yapmışsın canım. Ama bu kadar uzun süre değişmemesi inan kendimi senin yerine koyuyorum da beni üzerdi be canım.:1no2:
Sen üzül diye söylemiyorum bunu.Tabii ki herkesin böyle olduğu durumlar vardır.Biz bile bazen çekilmez oluyoruz.Böyle zamanlarda karşılıklı anlayış önemlidir.Sen bu anlayışı ona göstermişsin ve şu anda onun eski haline dönmemesi için hiçbir sebep göremiyorum ben.Aklıma şunlar geldi:
Ailesiyle konuşmayı deneyebilirsin canım.Büyük bi sıkıntısı olabilir.
Veya her şeyi oluruna bırakıp onun sana davrandığı gibi ona davran.Belki o zaman empati kurup seni ne kadar üzdüğünü anlar.

teşekkür ederim kızlar ... işin içine ailesini karıştırmak istemiyorum çünkü öyle çok yakın bir aile ilişkileri yok. şu sıralar yine umursamaz moduma geri döndüm. bakalım nereye kadar sürecek. kısacası bundan sonrası saldım çayıra mevlam kayıra fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…