NİŞANLIM BENİ TERKETTİ, ÇOK ÜZGÜNÜM AİLESİ VE ONU ALLAHA HAVALE ETTİM

İnşallah ama çok kararlı bir insan olarak böylesine bir süreçte emin adımlarla ilerleyip sonrasında bu gibi şeylerle karşılaşmak ve hüsrana uğramak çok acı hani yıllardır hayalini kurduğum bir anın böylesine bitmesi gurur incitici bir şkeilde... acımasızca (((

annem kanser hastası .. ((( ve ben bu süreçte ahyırlı işimle annemi mutlu etmek isterken neler yaşadık ((
Rabbim annenin elinden tutsunn.. ama dün den beri bütün yorumları okudum sen hiç sormuyormusun kendine bu kadar kişi yorum yapmış ve beni onaylamıyorlar .. neden.. diyee.insan nişanlanır,, ayrılır,evlenir ayrılır,,hayatın bir düzenidir bu.. yanlış olan senin bu kadar ezik, cesur,girişken,olmaman bize öyle hissettirmen...benim başıma böyle bir iş gelse asla sizin tavrınızda biri olmazdım.. kararlı olur anneciğime anne allah kurtarmış kızını sakın üzülme nasıl insanlarmış ..nasıl görememişiz derdimm.. soranlarada bırakın ya cimrileri ,pintileri iyikide evlilik olmamış derdimm..gösterdiler gerçek yüzlerini derdimm. çalışmama bakar eğlenmeme bakar öyle vakurlu biri olurdumki o duydukça şaşkınlıkları yaşatırdımm.. daha ne diyeyim sana arkadaşım daha da yorum yapmicamm ..allah annene şifalar versinn..

Şuanda yıkıksınız ama anneniz için kendinizi toparlamanız gerekmez mi?
Şuanda gururunuz parçalandı ama bir insan kalbiyle ve mantığıyla birşeyi başarabiliyorsa güçlü biridir o benim için
bu yüzden güçlü olun. Siz mutlu olun ki karşı taraf düşünsün biz ne yaptık diye

ARKADAŞLAR SİZCE PİŞMAN OLUP GERİ GELECEKMİ ÇOK KARARLIYDI AYRILIRKEN BEN GERÇEKTEN AZ DA OLSA KIRILAN GURURUMUN ONARILMASI ADINA BUNU İSTİYORUM
27 sayfadır kendini acındırmakla geçirdin. şu konunu geyik muhabbetine çevirirdim yaa. mune anında banlıyor.. dua et canım muneye..ve sen kendini ezik,acındırmaya devam et olurmu..

Çok ama çok çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık inşallah senin dedikerini harfiyen uygulayacağım.

Karşı tarafın beni gördüğü yokki (hiçbir halimi göremezler.. ((( ((((((((((((((

hislerin ne diyor sence geri gelirmi böyle kararlıca bitirmişken (( yzükler atılmışken ((

kendini acındırmaya devam etmezsen sadece annene düşüncelerini yönlendirirsen
onu yok sayarsan gelir merak etme ama mutlu olmaya çalış lütfen.

bence ayrıldıgınız ıcın kına yakmalısın bırde otrup agladın mı? sana bır yemeği çok gören adamdan bırak kocayı arkadas bıle olmaz....hatalısın...hatalısınız...çunku nışanı atması gereken sızmışsınız onlar degıl....

Canım benim, yaşadıklarını anlayabiliyorum ama bence şükret çünkü evlendikten sonra bitirmek isteseydi o zaman yaşayacaklarını düşün.emin ol olmayan herşeyde bir hayır var.Ben de geçen sene biriyle görüştüm görücü usulüyle tanıştım ama o kadar sevdim ki anlatamam,nişanlanalım dedi 1 haftadır görüşüyorduk, nisanla birlikte nikahı da yapalım ki senin tayinin gelsin dedi. (Nakil gidecektim onun bulunduğu ile)Hayır dedim tanıycam seni sonra nişan.bir kaç ay görüştük sonra kavga etmeye basladık birgün kavga ettik küstü bana 10 gün aramadi sormadi.duzelsin diye ben uğraşıyorum o burnunun dikine gidiyor baktım.bir süre düzelmesini bekledim baktım olmuyor(ben ailemi arkadaşlarımı burda bırakıp ona gideceğim tek başıma ama o ufak bir tartışmada bana sırtını dönecek ) bunları düşündüm ayrıldım tek bir mesajla bitirdim . Ama hiç bettua etmemiştim ona,olmadı anlaşamadık diye düşündüm, hatta dua ediyordum yemin ederim(ALLAH'IM benle olmadı ama benle kurduğu bütün hayalleri ona yasat diye)ayrıldıktan 8 - 9 ay sonra bana msj attı hakaret dolu sözler inanamadım o olduğuna ama oymuş.Beni aldattin dedi resmen iftira etti bana Ah ettim ALLAH o lafları yanına koymasın diyorum çünkü ben ona bişey yapmadım. ALLAH koymasın yanına.ama napiyorum şimdi biliyor musun? şukrediyorum ALLAHA çünkü onla evlenseydim eminim boşanacaktık .ALLAH'IM verdiğine de vermediğine de ŞÜKÜR ........

(( acele etmedimki (((
Canım acelen var gibi konuşuyosun yaşım geçti evde kaldım modundan çık bu karşı tarafı iter zaten özgüven duy ve belli et ..ayrıca bohçam olmadı yapmadılar lafını da 6yıldır evliyim hala etmedim..nişanımda ayakkabı çanta yok çamaşır nişan alışverişi yapılmadı..
kınalığımı kendim aldım gelinliğimi de çıktım tek basıma sectim nişanlım yani şimdiki eşim baska sehirdeydi kartımdan çekip ödedim ve bunlar bana hiç batmadı ailesinin durumu iyi ama biz her şeyi ortak ikimiz yaptık kimseye eyvallahım yok böyle daha iyi bence bunları yeni bi şey yasarsan görme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…